Фан Клуб: Интер

Какво гомно од судија, на крај се отвора чиста контра, а тој се потепа да свирне... да му го свирнам на жена му.

Не ги оставивме да направат сериозна шанса, ама не ми е океј што вака апла им препуштаме игра. Треба да влезе Валеро во срединна за да ја згазнеме топката, Гаљардини е океј во дефанзива, ама во напад едноставно е очаен. Иличиќ и Гомез се супер затворени, каков цар е малиов Бастони што им влага со клоци без респект, топ играч.

Да играше Барела ќе бев сигурен дека ќе ги тепаме, вака ќе мора да се помачиме и да кинеме нерви до крај на утакмица :D

Засега со цврста одбрана ја неутрализираме целосно Аталанта. Не заборавајте дека дадоа 10 гола во задните 2 утакмици. Мора да дадеме уште еден ран гол и да ја умртвиме целосно играта.

Премногу и се уплашени на Аталанта, не играат со Сити.
Треба да пробаат да ја задржат малку подолго топката инаку може блиц ко со Дортмунд да им се случи. Постојано лесно им ја враќаат топката во посед.
Лукаку е слаб денес, или можеби нема енергија, меѓутоа мора повеќе да учествува во пресингот, кога цел тим го спроведува. Со стоење во место, го посерува трудот на целиот тим во такви ситуации.
Гаљардини е исто многу слаб, постојано е отворен зошто имаат вишок во средина. Треба да ги користи тие ситуации, место да се сопнува од сопствените нозе.
У секој случај треба само да се смират и да бидат паметни до крај.

Ne e problem dlabokata defanziva kolku sto e problem reakcijata posle dobien posed, mnogu los prelaz imaat od odbrana vo napad i ova e daleku pogolem problem otkolku toa sto im se prepusta na napoli da diktiraat tempo.
Nezgodna ekipa se, sakaat koga timovite im igraat otvoren fudbal i napred ilicic i gomez imaat 1 ton prostor, samo edna sansa napraivja za gol i toa od prekin, ama moraat podobro so topka u noze da teraat inter, a ne da se nadevaat deka lautaro i lukaku sami protiv 5 dusi ke napravat nesto dodeka cela trojka u sredina plus bekovite se prefrla na protivnicka polovina.
Автоматски споено мислење:

atalanta i gasperson mu crtaat na konte kako da se gradi akcija protiv vakvi formacii so trojca stoperi i ofanzivni bekovi, problem e faktot sto i posle poluvreme istite greski gi pravat pri gradenjeto na akciite, na ova kumuvaat mnogu i losite galjardini i sensi, denes se ocajni i dvajcata.

Последно уредено:
Штета за Бастони, одличен беше на утакмицава, на неискуството се должи стартов, да беше Годин немаше да го свири можда.

Ханда најјак!

so sudni maki osvoivme bod, na kraj i dobro za nas ispadna radi penalot, mnogu podobri atalanta, najiskreno sreken sum so bodov, mnogu poloso ke bese ako izgubea denes.
Lekcija za konte, u bukvalna smisla na zborot, mora da izvlece pouki od mecov, a uz put eden od vidal i eriksen po sekoja cena da dojdat vo klubov.

Top beshe utakmicava za da vidat konechno deka so Valero, Gagliardini i Candreva kje se machime.
Young ushte utre neka fakja avionot, lordot mozhe da odmori, a so nego i nekoj veznjak. Zhivcite si gi iskinav vtoro.

Јак противник се Аталанта нема дилема ама мораше да се иде на гол повеќе и да се прави притисок. Вака им ја препуштивме нив играта и ете примивме преглуп гол.

Утре Рома ќе се предаде пошто се лузери и после бркај ги Јувентус до крај...

Нека ми јаде кур Конте, на сите утакмици на кои имавме ваков пичкарски пристап, на сите до една изгубивме бодови. Рома, Фиорентина, Аталанта...

Стварно ми нема логика пред своја публика вака да се браниш 90 минути, нонсенс е да го извадиш Сенси бе, иди у курац, овие кепциве ќе ми диктираат игра на Меаца ко да се Барселона. Не заслуживме ни бод, ама на Кандрева да му ебам се по список, како може да е толку глуп и да остави онаков пацерски гол да примиме, да му ебам тоа фризурата циганска да му изнаебам.

Второ не измачија , оечкував да паднат ама после одличен висок пресинг со движење без топка во прво, второ ептен се виде дека неможе со исто темпо. Поготово против аталанта што има физички одлични играчи. Фалат имињата што не поврзуваат месецов.

Ако знае конте што сакаше со лаутаро/политано замената ја курот со жилет ќе го пресечам.
Искрено се надевам дека последен пат ги гледам гаљардини кандрева и бираги прва постава.
Бод голем ко куќа на крај испадна.
пс.На спортска ме унаказија племе им ебам!

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Нека ми јаде кур Конте, на сите утакмици на кои имавме ваков пичкарски пристап, на сите до една изгубивме бодови. Рома, Фиорентина, Аталанта...

Стварно ми нема логика пред своја публика вака да се браниш 90 минути, нонсенс е да го извадиш Сенси бе, иди у курац, овие кепциве ќе ми диктираат игра на Меаца ко да се Барселона. Не заслуживме ни бод, ама на Кандрева да му ебам се по список, како може да е толку глуп и да остави онаков пацерски гол да примиме, да му ебам тоа фризурата циганска да му изнаебам.
Sensi edvaj odese, ne pa da trca do kraj, pauzata vlijaese vrz nego, dosta loso, zasto denes bese mozda najuzasen na teren, zaedno so kandreva i galjardini. Barela so zutiot svrsi rabota minatoto kolo, jebiga.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom