Фан Клуб: Интер

Interesen podatok iskoci na poluvreme, samo handa, lazaro i bastoni nemale shut kon gol od site igraci na teren, do kraj i ovie sutnaa, lazaro so glava, bastoni isto bese i pred postignuvanje na gol na 1-1.

Ne pamtam dali nekad se desilo ova kaj nas, od prvi 11 samo golmanot logicno neli, da bide bez udar kon golot na protivnikot, prava opsada, a sto e mnogu bitno, ne frlija sve na edna karta, odlicen balans imaa, od edna strana napagaa od druga ne im ovozmozija na verona da napravat nekoja kontra i da sozdadat sansi za gol.

Не е до експертизата туку се однесуваме како секој нормален фан на Интер што треба да се однесува кога играме против аутсајдери на домашен терен..ако неможат ебаната Верона рутински да ја добијат на домашен терен тогаш нема шо да дискутираме за скудето и да целиме високо.. 4-то место ќе си завршваме секоја година бидејќи толку ни е капацитетот очигледно.

Вие некој друг вид на нормални фанови на Интер, изгледа.

Јас повеќето фанови што ги знам, се тие што знаат дека Интер ќе ги заебе кога најмалце ќе очекуваат...

Сите барем знаеме дека Интер знае често да ги комплицира работиве кога најмалце се очекува од нив... свеж пример ти беше натпреварот во Дортмунд...

Инаку денеска знаев дека ќе биде проблематично, и затоа пишав уште пред мечот дека ќе биде тешко. Верона го пратев на најмалце 3 натпревари сезонава, и приметив дека имаат повеќе од солидна одбрана што се покажа тоа и денеска против нас. Да не беше голот на Барела постигнат надвор од 16ник тешко и до 3бода.

Точно така, од 300.000 шанси постигнавме само 54 гола, и не е така лошо кога ќе размислиш.

Инаку, најдобра одбрана со солидна одбрана би можел да разликуваш нели.

Nemaat ni solidna odbrana, ednostavno splet na okolnosti e ova do sega. So Milan gi gledav, doma igraa, Milan deluvase kako kombinacija od Barselona i City, pa sea ti vidi za kakov tim se raboti.

Ne ve sfakjam nekogas najiskreno, znaci oci imas ebate, ednas pominaa centar i penal dobija, raka na srce debilno i nepotrebno napraven, vo meguvreme Inter imase kataljon sansi i da bea poprisebni Lautaro i Lukaku ke dadevme sigurno 3-4 golovi. Kako taka solidna odbrana dozvoli milion sansi i sutevi?

Bog da cuva ej za mrtvata Verona se objasnuvam, i ja sum nekad mrtov lik.

Kako taka solidna odbrana dozvoli milion sansi i sutevi?

И едно милион други шутеви изблокираа, Брозо од 500илјади обиди еднашка успеа да шутне...

Инаку секако дека противникот никад нема да шутне поготово кога имаш играчи од средниот ред како тие на Верона со IQ еднаков на теле.

пс. Да не одам многу офтопик...
Конте и неговиот омиленик... :D
wc8tMN0.jpg

Последно уредено:
Според Газета, Мертенс ке биде играч на Интер наредни лето и тоа како слободен агент. Постоела можност и за Јануари, за 20тина милиони и годишна плата од 4,5м.
Ова второто ми е тешко за верување бидејки ги имаме Санчез и Политано кои ке се вратата за втората полусезона.

Марота вчера потврди дека Конте бара нови играчи, и дека се согласува дека се потребни. Мислам дека несогласувањето е Видал. Конте го сака по секоја цена а Марота неколку пати потврди дека нема да се земаат играчи кои се на крај на кариерата.

Планирам у Фебруар да идам со двајца другари да гледаме Интер вс Милан , веруем дека повекето од вас биле да го гледаат интер на џузепе меаца и чисто ми треба Guidance.... од карти па до превоз смештај итд. Секој совет е добредојден ...

Планирам у Фебруар да идам со двајца другари да гледаме Интер вс Милан , веруем дека повекето од вас биле да го гледаат интер на џузепе меаца и чисто ми треба Guidance.... од карти па до превоз смештај итд. Секој совет е добредојден ...

Карти интернет.
Смештај airBnB или нешто слично (се зависи колкумина сте)
Превоз најдобро е со авион до Бергамо, па од таму бус до Милано Чентрале.
За превоз низ градот препорачувам дневна/дводневна карта во која спаѓа метро/бус/трам.

Карти интернет.
Смештај airBnB или нешто слично (се зависи колкумина сте)
Превоз најдобро е со авион до Бергамо, па од таму бус до Милано Чентрале.
За превоз низ градот препорачувам дневна/дводневна карта во која спаѓа метро/бус/трам.

Неможам да најдам директива лет на 8ми до Милано од Скопје (Визз), преку Софија има опции со Рајан Аир и Визз на 8 ми.

Неможам да најдам директива лет на 8ми до Милано од Скопје (Визз), преку Софија има опции со Рајан Аир и Визз на 8 ми.

Не сум знаел, сега од Скопје се патува до Малпенса, еден од двата аеродрома во Милано.

Еве ја твојата комбинација.

Наркоманот игра како во најдобрите денови. Денес 3 асистенции против Фиорентина и гочиште како на Барела.

Ке беше 1м пати покорисен од Весино, Гаљардини и Валеро заедно.

Ико, имаш на 7ми февруари од Охрид до Малпенса, најдобра варијанта ти е таа. Смешчај барај си на Airbnb, резервирај порано зошто ќе биде густо ради дербито, ништо чудно и цените да ги качат. Од Малпенса имаш воз до Чентрале, после цепај си до кај сакаш. Не оди во фан шопот што е позади Дуомо зошто е срање, бркај си таа работа на Меаца.

Наркоманот игра како во најдобрите денови. Денес 3 асистенции против Фиорентина и гочиште како на Барела.

Ке беше 1м пати покорисен од Весино, Гаљардини и Валеро заедно.
A faktot sto kaj Konte ke umrese uste posle prvata utakmica nebiten e? Da ne se zaebavme, preku kur ako izigral dobro denes, vprocem on e odlicen igrac i nikoj ne go negira toa, ama negovoto vreme za vo seriozen klub pomina uste pred dve sezoni, iako nie se nadevavme lani deka ke ni bide ekstra zasiluvanje. Zamisli sto ke mu se slucuvase vo sistemot na Konte kade treba po 12-13 km da trca, do sea 15 muskulni povredi ke imase uz 1 i pol nastap. Da ne ti napomenuvam deka zemase i golema plata.

Dogovoren bese on za vo Kina, okolu 20m transfer, ali rakot na zena mu gi smeni rabotite i pobara da odi vo Kaljari, a Inter mu izleze vo presret i ispadnaa dzentlmenski klub.

Ne znam zosto tolku gi rugate Vesino i Galjardini, vtoriot igra super sezonava i slobodno mozam da kazam deka deluva preporoden, a prviot e slab vo organizacijata na napadite, ama nek si ebe mater ima nekoja talicnost vo nego i uvek bitni golovi dava. Vesino vrsi rabota koga igrame protiv fizicki dominantni srednjaci, primer SMS, takov stil igraci.

Fakt e deka treba da se pojaca sredinata, Valero treba da leta, a eve denes iskocija pak nekoi spekulacii za Eriksen. Thumbs up imaat od mene za nego, prejak igrac e.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom