Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Prasaj go konteКако така со играчи од Каљари и Херта пресврт напраивме? хеехехеехех
Не, не сме поголеми експерти од него ама лошо звучеше неговата изјава. Што вика и ИО, да не беше лоша изјавата немаше да се вади на следната прес конференција.На крај и од Конте поголеми експерти ќе даде кајганава.
Абе да се чудиш....
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
De be pa i ti brat, aj ako ne da stojat protiv nas ekipite...Видете ги Дортмунд копилињата,коските ги оставија со нас,онај Хакими како Роналдо во најдобри времиња делуваше , за сега да се распаднат и да јадат дебакл..гла да не кренат дај боже живите нивни да му ги изнаебам..омилена екипа од Германија ми беше ама како ги замразив све да му ебам
odma se znaese deka e penal posle prvata povtorena iako tamu ne se vide kontaktot, facata na handa sve kaza, u momentot koga go udri smesta izreagira deka ja sjebal. A i faktot sto voopsto ne se bunese a e kapiten e dovolen, cist penal jebiga, zgresi dosta, so klizac vleze da ja brani taa situacija.Ако имаше контакт за пенал, ова е катастрофален кикс на Ханда.
De be pa i ti brat, aj ako ne da stojat protiv nas ekipite...
Dortmund e skroz razlicna ekipa doma vo odnos na gosti kade ne postojat. So nas edna ebana sansa nemaa, nula izigraa vo Milano. Eve i so Baern denes, udaveni na sekoj nacin.
Sea i so Barsa ke jadat 5 gola na Kanpot, nema sansa da ne gi posramotat.
Не беше катастрофална грешка на Ханда колку шо извисија аматерски и си дозволија 4 на 3 ситуација кај шо тој изреагира така.Ако имаше контакт за пенал, ова е катастрофален кикс на Ханда.
Одбраната немаше многу работа, Де Фрај ми остави најдобар впечаток.
Барела се извади со голот, исто и Весино се разигра одкако постигна гол.
Лазаро ок, Бираги е тешка катастрофа.
Исто и Лаутаро денес одигра под неговите можности.
Имавме доста шанси, не бевме лоши ама вакви селски екипи мора да се добиваат рутински со убава гол разлика.