Фан Клуб: Интер

Само со Сенси да не е сериозно.
@Марли можда го подрече племе му ебем миланско [emoji16][emoji16][emoji16]

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Е вака се игра против малите екипи све да ти ебам Спалети јас на тебе.

Презадоволен сум од мечот денес, гореа од желба да изгазат сите од прв до последен. Глејте Броз како играше, како препороден, а лани само раце ширеше и пцуеше по судиите, за другите да не зборам.

Инаку се гледа дека не се уште уиграни, и двајцава напред, а и средината, што е до негде и нормално пошо е сам старт на сезона. Лукаку одма врие, од авион се гледа дека не е себичен лингур, се искина од нервоза што Лаутаро не даде гол. Тото изгази денес, нормално и тука се гледа ефектот на Конте.

Ееее што ти значи асален тренер, одма се приметува организација на терен, борба за секоја топка, пожртвуваност...

П. С. Сенси кинееее, вријажа од играч.
П. П. С. Лукаку спориот грмехехехехех

Еј гасете телевизорите, не можам да го гледам овој очобол #хехе

Искрено импресивна партија. Се гледа разлика во менталитетот, очегледно стегање на каишот и од управата и од тренерот прави разлика во професионалноста на играчите.
Сенси и Брозович прописно растурија. Барела беше добар, додека беше на терен.
Лукаку и Мартинез исто одлични. Лукаку е прав bully, се одбиваат играчи од него. :)
Одбраната беше малку нестабилна, сигурно ради персоналот кој е достапен. Откако ќе се вратат Годин и Де Вриј, очекувам да биде најсилниот дел од тимот.

Сега треба да се заврши работата на трансфер пазарот и да се цели на борба за титула, што претпоставувам е насоката на менаџментот за следните години, имајќи во предвид какви потези се повлекоа. Санчез се надевам дека ќе дојде, тип на играч што фали во нападот. И нормално, уште еден везњак, кој константно го верглам.

Иначе, Ванда пак успеа да го накурчи цек клуб. Вчера изјавила дека некој во менаџментот (инсинуираше на Жанг претседателот) му рекол на Икарди да одбива понуди и да остане во Интер :pos:. Нормално, Марота мораше да го демантира тоа и по стоти пат да повтори дека ставот на цел клуб е дека Икарди е аут од плановите. Очигледно новата стратегија на овој генијален пар е да тера инает на клубот по секоја цена, како тинејџери. Чудно како таа љубов што ја чуствува за Интер, не го натера да игра лани во најтешкиот дел од сезоната место да глуми принцеза. Не знам што да очекувам веќе од типот, ни трошка разум нема во тоа што го прави, како да има ментален капацитет на 5 годишно дете. Можеби и Интер треба по иста патека да тера, и да го стави во стартна постава, да видиме кој ќе испадне поголема будала. Можеби тогаш, рандом, ќе си одлучи да си отиде, кој да знае.

Добро,да се приземјиме,сепак е ова факинг Лече.

На моменти одбраната делуваше несигурно со Дамброзио и Ранокија,се надевам во тој сегмент ќе бидат постабилни позади кога ќе игра еден од Де Фрај или Годин,а зошто да не и заедно,покрај Скринијар.

Весино денеска како дух на теренот,се надевам дека Барела ќе му го заземе местото за едно до две кола и нема повеќе да биде стандарден првотимец.
За кур не го бива и тотално неупотреблив е во нападот,па ни во одбранбениот сегмент од играта на Интер.

Двоецот напред во нападот е коска,само им треба воиграност и повеќе натпревари заедно.

Се надевам до крајот на преодниот рок ќе се доведе крило и уште еден играч од средниот ред.

Добро уште ќе го потите со Спалети? :)
Човекот си отиде, не е веќе тренер. Заврши добра работа, со него се стабилизираше клубот, два пати по ред го однесе клубот во ЛШ, си отиде on good terms. И готово, завршена приказна.
Мислев дека барем кога ќе дојде друг тренер ќе се прекине со истите постови за него, ама ни сега не можете да се воздржите. :D

Se ocekuvase ovaa protiv lece tie bea kako izgubeni vo svemirot uste kandreva koga izigravase mesi se ke ti stane jasno so koj igrame.

Ke go vidime timot koga ke zaigrat so nekoja podobro organizirana ekipa. Ocekuvam i naredno kolo so Kaljari da bide ista prikazna kako i vecerva.

Факт е дека Лече не е мерило, но пристапот е очигледно различен, на 2:0 предност лани, во второ полувреме би влегле безволни за надигрување. Пресингот на Конте од авион се гледа, ќе видиме дали кондиционо ќе бидат спремни да го играат цела сезона. Кандрева немаше грешно додавање, баш ме интересира статистика на нет..лева/десна со долгите топки браво :). Сенси е шило, секоја чест за пожртвуваноста, ме потсеќа на Снајдер :)) .
Против вакви екипи се демотивиравме уназад..тука лежат сигурни бодови..
Лукаку и Мартинез можат да бидат убитачно дуо..пола екипа го чува црниот, 0.13 тон тежи! :)

Sent from my SM-A605FN using Tapatalk

Se ocekuvase ovaa protiv lece tie bea kako izgubeni vo svemirot uste kandreva koga izigravase mesi se ke ti stane jasno so koj igrame.
Не гледам зошто Кандрева би се спуштил на ниво на игра на Меси, ама ОК.

Реално гледано, ме бендиса мене повеќе пристапот и работата отколку играта на терен. Оваков пристап со слабите екипи мора да се држи, мора да им се врати стравот во коски на малите, последниве години идеа на Меаца со желба да се борат за три бода, а треба да им биде јасно дека нема што да бараат тука. Резултатот си дојде благодарение на работата на терен, посебно на Сенси, Брозович, a и Кандрева со кросовите, изиграа одлично на средина. Ќе треба работа за да се контролира играта во текот на 90 минути, Лече имаа неколку шанси, неколку шута, да беа малце посреќни ќе дадеа гол денеска. Фалко неколку пати издрибла слободно сам и си направи простор, во иднина ќе се игра со подобри екипи овие киксови назад не смеат да се повторуваат.

Генерално земено ја сум задоволен, држи вода дека и Лече се слаби ама реално и Интер е слаб во моментов, направи голема реконструкција со промена на тренер, прв официјален натпревар беше, уште се немаат уиграно играчиве, добро е што стартуваа со победа ќе ги влече напред. FORZA!!

ne se merilo lecce, ne bea merilo ni ekipi ko krotone i frosinone protiv koi kandreva ne postoese.
Tuka se glea faktorot konte, prv oficijalen mec kade se u igra bodovi, i kandreva go igra najdobriot natprevar otkako e dojden sto ne pretstavuva slucajnost..

Vrijaza od utakmica, idealen razvoj na nastani za nas od sekoj mozen aspekt, osven mozebi sto lautaro zatai i ne se zapisa u lista na strelci, imase eden zicer so glava u prvo, u vtoro za malce i on ke dadese remek delo od gol, bolji i od ovoj na kandreva ali ova veke ako se cepidlaci sto e glupo za natprevar kade timot tepal 4-0, tuka e i prilicno uzasnata partija na vesino ali nadoknadija ostanatite.

p.s. Lukaku potseti na edni vreminja koga go imavme imperatorot u tim, ko tenk koga rinese napred i od nego se odbivaa protivnickite igraci, i u prvo i u vtoro imase eden takov trk sto bese tipicen za adriano koga tie okolu nego bea inferiorni. All in all super debi pred domasnata publika za the big Rom.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom