Фан Клуб: Интер

Сместа е одбиена смејуријата од понуда.
Марота им повторил - 70мил. кеш или замена за Дибала.
Манџо нудете го по полу-екипине низ германија.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Сега ќе дојде некој Јувенташ и ќе ти каже дека Манџа е 3 класи подобар од цел напад на Интер.

Сега ќе дојде некој Јувенташ и ќе ти каже дека Манџа е 3 класи подобар од цел напад на Интер.
Најчесто избегавам да им реплицирам на јувенташите низ форумов јер 90% од нив се неверојатно нереални ама во случајов во интер фан клуб сме,па се надевам ќе имаат разбирање [emoji4]

Најчесто избегавам да им реплицирам на јувенташите низ форумов јер 90% од нив се неверојатно нереални ама во случајов во интер фан клуб сме,па се надевам ќе имаат разбирање [emoji4]

За жал, најболната нереалност со која сум се соочил ми се случила ваш тука во оваа тема :) така да Јувенташиве на форумов не сум ги доживеал како такви.
За разлика од нив, овие што ги познавам надвор од форумов се real pain in the ass, тешки дупиња!

Малку статистика од вчерашниот меч...
a174376f4341dc2c8eafc8058f632550.jpg
17a19bbe33fe55deb4684085ebd999fc.jpg

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Мислам дека годинава имате шанса да се борите за титула и се надевам дека ќе успеете. Поготово шо Конте ви е тренер некако ми влева доверба дека ќе бидете конкурентни. Плус имате убоо тимче. Лукаку мислам дека ќе експлодира во Италија поготово под водство на Конте, тип на напаѓач како створен за неговата игра.

Мислам дека годинава имате шанса да се борите за титула и се надевам дека ќе успеете. Поготово шо Конте ви е тренер некако ми влева доверба дека ќе бидете конкурентни. Плус имате убоо тимче. Лукаку мислам дека ќе експлодира во Италија поготово под водство на Конте, тип на напаѓач како створен за неговата игра.
Резервниот состав на Јувентус кога играа со Парма викендов беше доволен да се состави уште една екипа. Кога Наполи и Интер ќе имаат толку долга (и квалитетна) клупа тогаш реално може да се очекува борба за титула. With that being said, фудбалот е чуден спорт и луди работи се случувале што ни остава можност да се надеваме за одлична сезона.

Автоматски споено мислење:

Отиде Жоао за Русија, со маица од Канада. Јбг Жо, ќе мрзнеш и таму и таму.

Последно уредено:
Вчера само Весино изигра онака просечно.
Сите други беа топ.
Незнам што толку го хејтате Асамоа, кој иако не изигра нешто нај, се гледа дека многу повеќе му лежи оваа формација односно има повеќе простор за игра.
Многу пати беше сам по лево, и многу пати имаше можност за шут/центаршут.
Сега точно е дека имаше неколку неуспешни обиди за центаршут, ама мислам дека одигра солидно кога би гледале целовкупно.

Оваа недела е последна за трансфери, ако се донесе Санчез или СМС би биле доста опасен тим.
Бираги ете како што гледам е скоро наш играч што значи дека заедно со Димарко и Асамоа имаме доста добри опции по левата страна (ако остане Димарко).
Кандрева вчера покажа дека добри сме и по десно. Уствари куртонот Спалети за мене е кривец што Кандрева две сезони беше бескорисен.

Форца Интер и идеме јако во Сардинија.
Квотата моментално е 1.80-1.85 што значи дека не сме големи фаворити, ама сепак мислам дека ќе пишеме нови 3 бода.

Според Ди МРцио, Санчез и Бираги се веќе играчи на Интер, фали само официјална потврда.

Ова значи дека нема да има место за Политано, или ке игра 3-4-3 на некои натпревари.

Ако го ебат Лаутаро на сметка на Санчез и Политано, нека се самобујат колективно. Лаутаро мора да биде прва опција.

Ако го ебат Лаутаро на сметка на Санчез и Политано, нека се самобујат колективно. Лаутаро мора да биде прва опција.

Тоа "мора" во некое друго време.
Сега ако игра како папак, може да си грее клупичка заедно со Борха Валеро.
Искрено не верувам дека ако дојде Санчез туку така ќе го замени, Лаутаро и покрај тоа што не беше на припреми целосно вчера беше во прв тим и изигра повеќе од 70 минути што ме тера да мислам дека секако дека ќе биде прва опција. Плус имаше некои добри потези а и асистенција.

Тоа "мора" во некое друго време.
Сега ако игра како папак, може да си грее клупичка заедно со Борха Валеро.
Искрено не верувам дека ако дојде Санчез туку така ќе го замени, Лаутаро и покрај тоа што не беше на припреми целосно вчера беше во прв тим и изигра повеќе од 70 минути што ме тера да мислам дека секако дека ќе биде прва опција. Плус имаше некои добри потези а и асистенција.
Зарем одбиена топка од голман бројат за асистенција? И јас мислам дека вчера топ изигра, штета што не даде гол, тбребаше да го одмори Лукаку на крај наместо Лаутаро.

Зарем одбиена топка од голман бројат за асистенција? И јас мислам дека вчера топ изигра, штета што не даде гол, тбребаше да го одмори Лукаку на крај наместо Лаутаро.

Официјално не е асистенција.
Ама за мене не прави голема разлика дали ќе се одбие од статива или голман па затоа пишав дека имал асистенција.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom