Фан Клуб: Интер

ej ranokia igral , ovoj uste bil vo inter:tapp:
Автоматски споено мислење:

ovoj komentatoro na mrt lud li e : Italjanecot Lautaro MArtinez haha , vo odraana dambrosia devrij skrinar hahaha

Кандрева воскресе еј, хаха, се бори, трча, бара топки, се лути кога не го играат. Па дијагонали ко Бекам еј, хаха до вчера гревот не знаеше каде се наоѓа на терен, дали е до статива или пред корнер знаменце, каков лорд, Исус.

Системот на игра на Конте е перфектен, само проблемот е во тоа што имаме полуиграчи на некои позиции. Одбраната премногу нестабилна, али секако тоа е најмал проблем пошто ќе се вратат Годин и Де Вриј (што кур се деси со овој?). Али некои позиции МОРА да се засилат, едноставно мора.

Имам некое чувство дека Сенси ќе ни биде засилување на сезоната. Фацата му е таква, се гледа дека е професионалец му ебам миџетот, ора на терен. Све да им ебам на оризариве што им го зедоа од раце на Милан, све да им изнаебам.

И реакциите на Конте <3 Па фала курцу имаме тренер со пасија за фудбал. Ќе искористам прилика да му изнаебам све на Спалети што ми го скрати животов во последните две години.

Vesino e totalno neupotrebliv, so topka ne se sostavi. Nekako ako izgubat na sredina topka, brzo ne fakjaat na kontra, stoperite se ostaveni sami na sebe, treba sredniot Red pobrzo da se vrakja nazad.

Со ваква поставеност овие ботскиве тимови пепел ке ги праиме, једино ке имаме проблем од контри против тим со брзи напагачи или крила, тука има простор за подобрување.

Сега за сега се е ко шо треба , Лордот го најавив дека ке издоминира уште Лукаку да престане да ја прима од наша половина и топ ке сме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom