Фан Клуб: Интер

Со бекојте веќе сме трагични,тамам оваа година помислив дека ги погодивме(Асамоа и Вршаљко) пак едниот се испостави повреден и пак келнерот е недопирлив и редовно игра..јас не знам како е можно сите тренери досега да не забележат дека кога тој игра немаме никаква флуидност во играта,никакви акции,лимитирани сме максимално во градењето на нападите,спор е како трактор и не е ништо посебно во одбрана....јас разбирам дека е голем професионалец и благодарен играч ама толкава доверба а очигледно не функционира неможам да разберам...дали можеби ние фановите не гледаме нешто што тренерите гледаат во него?..трагичен фудбалер..проклет нека е денот кога го купија.

Вечер ќе видиме колку играчи се нестрпливи да се ослободат од Спалети.

И појќе бекови да донесиме, како овие:

Прегледај го приврзокот 204395
За далберт колку се натегаа .... мислиш најдобриот лев бек во историјата доаѓа.
Вчера излезе иначе инфо дека Марота не бил задоволен од тоа како функционирал Аусилио во последниве неколку сезони и се најавува дека можно е да биде тргнат во иднина, а како негова замена се споменува типов кој е пикиран од Марота веќе извесен период.

За далберт колку се натегаа .... мислиш најдобриот лев бек во историјата доаѓа.
Вчера излезе иначе инфо дека Марота не бил задоволен од тоа како функционирал Аусилио во последниве неколку сезони и се најавува дека можно е да биде тргнат во иднина, а како негова замена се споменува типов кој е пикиран од Марота веќе извесен период.
За Шкринијар порано имам читано дека некој од Сампдорија му го понудил на Интер уште пред да се покаже, им кажал дека детето ќе биде топ играч. Го фатиле возот на време.

Инаку, за трошење некои 180 милиони евра за играчи како Жоао М. Весино, Гаљардини, Барбоса, Далберт... до сега требаше три пати да го избркаат. Среќа Модриќ го донесе.

Golema e verojatnosta, gledajki go i sostavov i problemive na timov, denes da mu se presudi na spaleti, roma i lazio momentalno na 2 boda od inter se, milan bi trebale da gi pobedagt kaljari, taka da sve osven pobeda sigurno ke znaci otpustanje makar i se teralo so kertejker do krajot na sezonata.
Ne sakam da izgubat, nit nereseno, gledajki ja vaka tabelata, jebiga, bolje do kraj na sezona so ovoj, a toa bi znacelo deka rezultatite drasticno ke se podobrat, otkolku so kiks denes da im visi povtorno LS, situacija koja moze nema da ja opravi i nekoj random kertejker.
Paga muabetot u voda ako se soglasi nekoj od konte i murinjo sega da dojde, ali nisto ne nalaga na takva stvar momentalno.

За кратко го имавме првиот лигашки гол во календарската 2019 :pos:

lele do sea ikardi ama e mizeren auuuu jezivo e za gleanje duri ova, gi dominiraat u vtoro ama dzabe koga u napad imaat igrac manje, poise deluva ko stoper za parma otkolku napagac na inter.
radja go igra eden od najdobrite natprevari otkako e dojden za timov inace, vredi samo on da se istakne ko nekoj sto apla se dvoi, cela sredina ja drzi, steta sto ikardi e uzasen a mozea barem do 1 gol da dojdat u vtorovo ako imase nekoj popriseben napagac, ovoj totalno izgubil sens i za priem i za sve, klasicna 0 e do ovoj moment na natprevarot.
Do kraj moze i 3 gola da dae ( daj boze ), seedno, do sea ima igra koja veke trebase da rezultira so zamena i minimum edna zauska.

edit. mojot covek lautaro :popce:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom