DonRistovski
Peace Disturber
- Член од
- 1 септември 2009
- Мислења
- 3.583
- Поени од реакции
- 4.610
@Stefan-kobe нели ме ругаш бро
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не, пошо не си педерче и рече дека ќе оставиш времето да покаже, а и башка нашиот тренер повторно го направи истото што го прави цело време, го внесе во 80та минута, а требаше многу порано во ситуација кога бркаме победа. И пак му донесе три бода и пак ќе го закова на клупа од следната утакмица, сигурен сум во тоа.@Stefan-kobe нели ме ругаш бро
Јас кога го критикував Азамоа уште пред нова година некои овде ме правеа ментален дека не го сакам Интер, дека сум немал кого па сум го критикувал него итн итн..., а реалноста вели дека Азамоа е еден просечен лев бек и ништо повеќе, премногу е склон на губење топки и глупи излетувања напред и оставање на тимот на цедило, во воздушни дуели е неупотреблив, има просечен центаршут... Да, точно е дека Азамоа е најмалце виновен за сето ова што се случува во Интер, ама на крај краева па кога ги критикувам сите зошто да не и него, и тоа кога има огромна основа за критики. Не за џабе го пушти Јуве, инаку он да вредеше жими кур што ќе го оставеа без договор. Што не ни го дадоа Сандро?Асамоа е исто големо разочароување, барем за мене. Уопште ја нема стабилноста, што играч со негово искуство и со неговата плата, треба да ја има. А и, во екот на целото критикување на Спалети, некако се заборави дека типот и во мечот со ПСВ и во мечот со Јуве, направи две клучни големи грешки, што го чинеа тимот позитивен резултат. Во насока на ова, се согласувам со оние што го прозиваа Аусило и неговите способности. Ама за него во друга прилика.
еден просечен лев бек и ништо повеќе, премногу е склон на губење топки и глупи излетувања напред и оставање на тимот на цедило, во воздушни дуели е неупотреблив, има просечен центаршут
Кон кого целиш де, посочи.Без увреда и лутењеама сето ова ми делува доста познато...
Како да сме го правеле муабетов, ама во обратни улоги.
Ова беа карактеристики на фудбалери под кои ти ги нарекуваше "идни ѕвезди"! Заборави?
Али добро е што сѐ уште веруваш во твојата остра перцепција за проценка на фудбалери и покрај сѐ .![]()
Кон кого целиш де, посочи.
Абе... не сакам повторно со клише муабети, исаф пати сме ги терале.
Али во право си што бараш од мене да бидам директен!
Бате, Хесус не да беше дрво, очниот нерв ми беше нагмечен од него!
Многу ми е мило што замина и не погрешив околу него.
Само и многу ми беше криво што и вие не го приметивте тоа.
Имаше и многу други кои за жал само јас ги ругав...
Во принцип ти одговорил овој над мене, ама и јас да дополнам. Хесус и ден денес би го земал во Интер, не поради што е преквалитетен играч, него поради тоа што е играч кој го остава срцето на терен и игра со 200% од своите можности секоја утакмица. Секој навивач посакува такви играчи во тимот за кој навива, затоа и го поштував Хесус и сакав да остане.Абе... не сакам повторно со клише муабети, исаф пати сме ги терале.
Али во право си што бараш од мене да бидам директен!
Бате, Хесус не да беше дрво, очниот нерв ми беше нагмечен од него!
Многу ми е мило што замина и не погрешив околу него.
Само и многу ми беше криво што и вие не го приметивте тоа.
Имаше и многу други кои за жал само јас ги ругав...
Хесус беше играч во кој многу се веруваше, не само тука на форумов него и општо. Да играше можда во понормална средина, со поасален партнер, а не со Ранокија и бекови ко Нагатомо, мислам дека многу подобро ќе се снајдеше и ќе беше солиден играч од него.
За стопер во млади години тоа е клучно.. Дали ќе стекне самодоверба со неколку врзани добри настапи (ко Муриљо првата полусезона) и колку долго ќе истрае. Не сум ја прател нешто превише Рома, ама мислам типот западна у таква депресија што нема вадење од просекот за него повеќе.
Во принцип ти одговорил овој над мене, ама и јас да дополнам. Хесус и ден денес би го земал во Интер, не поради што е преквалитетен играч, него поради тоа што е играч кој го остава срцето на терен и игра со 200% од своите можности секоја утакмица. Секој навивач посакува такви играчи во тимот за кој навива, затоа и го поштував Хесус и сакав да остане.
Според мене голема улога имаше и лошата екипа на Интер во времето додека Хесус беше член на тимов, али што е тука е не може сите во идеално време да бидат на одредено место.
Живо ме интересираат реакциите во фан клубов, ако Спалети остане тренер и следната сезона.Сеедно му е, секако ќе ги пакува куферите на крај на сезона. Ако не, тогаш цела управа треба да оди на преиспитување на мозочните клетки кои очигледно би им биле во огромен недостаток.
Мене ако ме прашуваш Спалети го спасува само освојување на ЛЕ, така би прифатил доколку одлучат да остане, а секоја друга варијанта го носи кон отказ кој му е сосема заслужен под услов да имаат договорено некој од Мурињо, Конте или Чоло. Со останување на Спалети само ќе стагнираме и ќе патиме уште една сезона.Живо ме интересираат реакциите во фан клубов, ако Спалети остане тренер и следната сезона.![]()