Фан Клуб: Интер

Не знам дали ја прочитавте изјавата на Икарди после натпреварот со Болоња ''Кој не навива за Интер кога губи, нека не навива ни кога победува''.

Епа еден мочко што кога Интер ќе сврзе 3 победи по ред одма бара покачување на плата како да сме освоиле Лига на Шампиони да го изјави ова? Ај да беше некој како Занети ама овој најде да зборува? Ако не ми ја покачите платата јас со куравата ќе одиме у Реал Мадрид...

Барем да изјавеше нешто у стил 'овие 2 месеци не заслуживме да земеме плата еве во знак на добра воља ќе ја вратам платата на клубот'.

Тотално детска и незрела изјава од негова страна. Покажи јајца бе, биди поголемата личност, извини им се на фановите. Ептен ме разочара ова егоистично копиле.
Ваков играч шо ја дели фан-базата (про-Икарди вс. про-Интер) и шо одвреме-навреме предизвикува контроверзии (се лигави за поголема плата, препукувања со навивачи дури и играчи) па и реално не заслужува да биде капитен, барем не во голем клуб како Интер, не во ваков Интер.

Према тоа каков мизерен клуб е интер задњиве 7 години,премија е икарди како капитен.
Од другите вести - Мурџо наводно бил во Милано и утре ќе имал состанок со Марота.
Стварно незнам како тоа да го прифатам ако е вистина и ако се договорат.
Од една страна - Мурињо е легенда,миленик на навивачите на Интер и плус сигурно ќе бара саглам играчи да му бидат доставени.
Од друга - го изеде модерниот фудбал и од сегде после интер е набркан оставајќи лоша атмосфера.Плус мн. пичкарски избега од интер 2010.

Пичка ли му материна....

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Дискусијава е на исто ниво со формата на тимот.
Ни приближно не си право, оваа врвна дискусија може со формата на ПСЖ или Јунајтед откако ги презема Солскер да ја споредиш.

Од една страна - Мурињо е легенда,миленик на навивачите на Интер и плус сигурно ќе бара саглам играчи да му бидат доставени.
Од друга - го изеде модерниот фудбал и од сегде после интер е набркан оставајќи лоша атмосфера.Плус мн. пичкарски избега од интер 2010.

Пичка ли му материна....

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Pa eden moderen atraktiven fudbal sto se igra vo italija, sto da ti kazam, ako negoviot fudbal e izmislen za nekoja od posilnive ligi, toa e italija, on vsusnost smesta posle idenjeto od italija propadna, vo spanija meh, u anglija meh ( za negovi standardi ), iako osvoi edna titula so celzi. Trgni od toa kakov fudbal negova sampionot na italija, i toa e toa, tie sto probuvaat da se atraktivni primaat i po 7 parcinja u odredeni natprevari, baska sto ne gledam razlika od filozofijata na murinjo i onaa na simeone na primer.
So murinjo edna rabota e zagarantirana, kaj navivacite vo italija ke ima status nad sve sto e momentalno vo klubov, od igraci do rakovodstvo, taka da ako sakaat da go angaziraat apla ke treba da mu odat po gazot, sto i ne e taka loso.
A toa sto si otide pederski, si otide, nema zbor, ali ima tuka i edno golemo Ama, dali ke bea kadarni da go izdrzat takvi kakvi sto bea posle 2010, sigurno znael i on sto sledi so timov, oni od snajder na 2 godini do istek na dogovor mu pravea mobing i uceni za da potpise nov, finansiski poslab ( a mur imase duplo pojaka plata, nad 10m evra ako ne se lazam godisno ), taka da veruvam deka i on znaese deka so inter go dostigna maksimumot, sve posle toa ke bese digresija, moze ne za serija A standard ama za LS da, so ogled deka posle trojnata ne mozea ni dirk kajt da si go dozvolat, nit maskerano, a bea eftini, isto i kavani se nudese, a glavno zasiluvanje na morati taa godina mu bea biabiani i koutinjo.

Dobredojden e sekogas vo klubot murinjo, toa e fakt, kolku i da e na hejt lista kaj odredeni lugje a istite se fanovi na inter, ne moze a da si deciden deka ednostavno ne smee pak da se vrati, on i simeone so nivnata fudbalska filozofija se izmisleni za inter.

Мурињо ќе бара 100 милиони плата годишно..и милијарда евра за засилувања што моментално Интер како клуб неможи да си го дозволи,не е будала и самиот да иди и да се бламира со 15 милиони буџет за засилувања и инвалиди како Ди Амрозио келнеро

Murinho ke se vrati koga ke mu vetat 150 mEUR za transferi, prevedete go ova vo godini za da dobiete sezona vo koja ke se vrati lesi kuci.

Мурињо замина затоа што беше јасно што следи, голем финансиски пад, кратење плати, бркање играчи, доведување џонатановци и скелотовци... нема што да му се замери затоа што едноставно клубот не беше подготвен да му даде играчи какви што треба. Ако кинезите му донесат тоа што треба верувам дека Мурињо може да направи да личиме на екипа.

Ич нека не иди португалскиот тиквар.Му помина времето него.

@Syn, стави анкета. Да се врати Мурињо или не?[DOUBLEPOST=1549525918][/DOUBLEPOST]https://sempreinter.com/2019/02/06/...inter/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Ако Бордо реши да ја прекине позајмицата и да го прати назад предвреме, дали тоа значи дека Интер може да го игра или ќе дреме на трибини до на лето?

Последно уредено:
  • Ми се допаѓа
Reactions: Syn
@Syn, стави анкета. Да се врати Мурињо или не?[DOUBLEPOST=1549525918][/DOUBLEPOST]https://sempreinter.com/2019/02/06/...inter/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Ако Бордо реши да ја прекине позајмицата и да го прати назад предвреме, дали тоа значи дека Интер може да го игра или ќе дреме на трибини до на лето?
mislam deka ke moze radi godinite, ne mora da go registriraat za serija A ama nema da moze vo LE da igra.

Мурињо замина затоа што беше јасно што следи, голем финансиски пад, кратење плати, бркање играчи, доведување џонатановци и скелотовци... нема што да му се замери затоа што едноставно клубот не беше подготвен да му даде играчи какви што треба. Ако кинезите му донесат тоа што треба верувам дека Мурињо може да направи да личиме на екипа.

Мур замина затоа што после успехот и чистката со Интер која ја направи сакаше да се круниса како "најдобриот".
И сметаше дека тоа е возможно само со успех во Реал Мадрид.

Во повеќе наврати го имаше изјавено тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom