Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 30.690
- Поени од реакции
- 49.136
Ne mozam da se soglasam samo za delot, pominuvanje na grupi, i nabrojanite uslovI. I vakvi kakvi sto sme, uslovi za toa imase, narocito sto posle prvi 2 kola, nie imavme 6 boda, a totenhem 1, ova ne go zaboravaj, a posle tretoto kolo, totenhem imaa samo 1 bod, taka da ne poklopuvanje na kocki, ne znam kako ova drugacie da go narecam i pak spaleti ne uspea da ne plasira. Problemot bese eden i edinstven, ne e do nemanjeto na kvalitet, toa sekako e faktor, ama vcera ne bese presuden, presudno bese toa sto igracive na psihicki plan ne bea spremni da ni dostavat pobeda. Tuka faktorot trener samo moze da gi opravi rabotite, a dovolno e da vidis kolku samo ne uspea vo toa. Apla bese evidentno deka se plasat od eventualnata eliminacija, a veke posle primeniot gol uste tolku bese primetno deka potonaa u ambisot. Ali zamisli, i vo takva situacija, izramnija nekako, i sto se sluci po istoto ... se povlekoa asjklfggjsgsjkldgsdgfhgsfjh, e togas vriev, ne se nervirav voopsto cela utakmica ama togas gotovo, vrijaza klasicna, koj kur se povlekuvas i se nadevas deka totenhem ke izgubi ...Син,јас не викам дека Спалети е тренериште.Доволно долго пратам фудбал и точно знам кои му се можностите.
Мене ме пизди муабетот од типот - за све е крив Спалети!Ова у ниеден случај не е вистина,а гледам баајги тука го имате тој став.
Ферги и да ги добиел тие 3 утакмици шо ги спомна ,пак ке беше исти кур.Пак ке бевме 2,а ти кажав и пред некој ден-2ри или 4ти нас ни е исто.На крајот на сезоната пак она познатото - zero tituli
И кога веке сакаш да правиме "што би било кад би било тип"на муабети замисли да немаше санкции интер и да не фалеа од ебени 5 средњаци - 2ца поради казна?
Замисли да донесеа летоска квалитетен плеј/фантазиста ?
Замисли Најголан да не умреше од смрт откако е почната сезоната?
Замисли Перишич да не беше зомби на терен,односно ни 50% од лани?
Се кладам дека ќе поминевме група лш (при така убаво наредени коцки у првите 2 рунди) и се кладам дека пак ќе бевме - за жал втори.
Истото шо би го доставил и Конте/Мурињо/Симеоне.
Се надевам се разбравме![]()
Za drugoto vo pravo si, ne e samo spaleti kriv, zatoa i se angazira marota, znae i kinezot deka uste treba da se sreduvaat odredeni raboti.
Da ne se citiram pak, rekov sto ocekuvam od noviot trener, titula uns, svesen sum kolku e tesko toa pokraj vakov juve, znaci toa kako uslov ne sum lud da go postavam, bez razlika i na zasilvanjata osven ako ne dojde Mesi ebago, ali ocekuvam konecno klubot da ima progres na site mozni polinja, ko sto eve e slucajot so liverpul momentalno na primer i da dojdeme vo situacija da bideme kadarni za osvojuvanje na site mozni tituli. Ali vo fudbalot znaes i sam i u edna takva situacija pak zero tituli e realno scenario, ama bar znaes deka timov konecno e megju najdobrite u svet, a ne nemokjnen ni u top 16 da otide u LS a pricina za toa na kraj ne da se barsa ili totenhem, tuku ebanite pe es ve.[DOUBLEPOST=1544635113][/DOUBLEPOST]
tokmu toa go ocekuvam od sledniot trener, zatoa i kazav, gradenje na eden sistem, spaleti e 2 godini tuka, vidi ja igrata samo, 0 konstantnost, od krajnost do krajnost se ide od tekma na tekma. I mene mi e preku kur od smena na treneri, ama ovoj gotovo, sekoja ronka nadez presushi veke, deka mozebi ke ispadne super solucija za nas.Имаш престава (знам дека имаш) колку години фергусон влијаел на играчиве за да дојде ред да го тепа арсенал со ваков тим?
Исто знаеш и колку години вкупно беше ферги на кормилото на Ман ју.
Он беше душата,срцето и мозокот на тимот.
Далеко је сунце што би рекле србине [emoji4]
Sent from my SM-G955F using Tapatalk