Фан Клуб: Интер

Син,јас не викам дека Спалети е тренериште.Доволно долго пратам фудбал и точно знам кои му се можностите.
Мене ме пизди муабетот од типот - за све е крив Спалети!Ова у ниеден случај не е вистина,а гледам баајги тука го имате тој став.
Ферги и да ги добиел тие 3 утакмици шо ги спомна ,пак ке беше исти кур.Пак ке бевме 2,а ти кажав и пред некој ден-2ри или 4ти нас ни е исто.На крајот на сезоната пак она познатото - zero tituli :)
И кога веке сакаш да правиме "што би било кад би било тип"на муабети замисли да немаше санкции интер и да не фалеа од ебени 5 средњаци - 2ца поради казна?
Замисли да донесеа летоска квалитетен плеј/фантазиста ?
Замисли Најголан да не умреше од смрт откако е почната сезоната?
Замисли Перишич да не беше зомби на терен,односно ни 50% од лани?

Се кладам дека ќе поминевме група лш (при така убаво наредени коцки у првите 2 рунди) и се кладам дека пак ќе бевме - за жал втори.
Истото шо би го доставил и Конте/Мурињо/Симеоне.

Се надевам се разбравме :)
Ne mozam da se soglasam samo za delot, pominuvanje na grupi, i nabrojanite uslovI. I vakvi kakvi sto sme, uslovi za toa imase, narocito sto posle prvi 2 kola, nie imavme 6 boda, a totenhem 1, ova ne go zaboravaj, a posle tretoto kolo, totenhem imaa samo 1 bod, taka da ne poklopuvanje na kocki, ne znam kako ova drugacie da go narecam i pak spaleti ne uspea da ne plasira. Problemot bese eden i edinstven, ne e do nemanjeto na kvalitet, toa sekako e faktor, ama vcera ne bese presuden, presudno bese toa sto igracive na psihicki plan ne bea spremni da ni dostavat pobeda. Tuka faktorot trener samo moze da gi opravi rabotite, a dovolno e da vidis kolku samo ne uspea vo toa. Apla bese evidentno deka se plasat od eventualnata eliminacija, a veke posle primeniot gol uste tolku bese primetno deka potonaa u ambisot. Ali zamisli, i vo takva situacija, izramnija nekako, i sto se sluci po istoto ... se povlekoa asjklfggjsgsjkldgsdgfhgsfjh, e togas vriev, ne se nervirav voopsto cela utakmica ama togas gotovo, vrijaza klasicna, koj kur se povlekuvas i se nadevas deka totenhem ke izgubi ...

Za drugoto vo pravo si, ne e samo spaleti kriv, zatoa i se angazira marota, znae i kinezot deka uste treba da se sreduvaat odredeni raboti.
Da ne se citiram pak, rekov sto ocekuvam od noviot trener, titula uns, svesen sum kolku e tesko toa pokraj vakov juve, znaci toa kako uslov ne sum lud da go postavam, bez razlika i na zasilvanjata osven ako ne dojde Mesi ebago, ali ocekuvam konecno klubot da ima progres na site mozni polinja, ko sto eve e slucajot so liverpul momentalno na primer i da dojdeme vo situacija da bideme kadarni za osvojuvanje na site mozni tituli. Ali vo fudbalot znaes i sam i u edna takva situacija pak zero tituli e realno scenario, ama bar znaes deka timov konecno e megju najdobrite u svet, a ne nemokjnen ni u top 16 da otide u LS a pricina za toa na kraj ne da se barsa ili totenhem, tuku ebanite pe es ve.[DOUBLEPOST=1544635113][/DOUBLEPOST]
Имаш престава (знам дека имаш) колку години фергусон влијаел на играчиве за да дојде ред да го тепа арсенал со ваков тим?
Исто знаеш и колку години вкупно беше ферги на кормилото на Ман ју.
Он беше душата,срцето и мозокот на тимот.
Далеко је сунце што би рекле србине [emoji4]

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
tokmu toa go ocekuvam od sledniot trener, zatoa i kazav, gradenje na eden sistem, spaleti e 2 godini tuka, vidi ja igrata samo, 0 konstantnost, od krajnost do krajnost se ide od tekma na tekma. I mene mi e preku kur od smena na treneri, ama ovoj gotovo, sekoja ronka nadez presushi veke, deka mozebi ke ispadne super solucija za nas.

Секако дека не е битно. За тим како Интер кој од 2016 навака се развива со огромна брзина на скоро секое поле, што од финансиски што од било кој друг аспект и те како значи. Исто ли е да стрепиш до мај за влез во ЛШ или да бидеш позади Јуве и следната сезона да пробаш да ги бутнеш уз соодветни засилувања? Плус тоа со шеширите исто е битно. Да, од аспект на пласманот во ЛШ не е битно, пласман се доставува и со второ и со четврто место ама за самодовербата на играчите и репутацијата на клубот и те како е битно. Ако завршиме пак позади Наполи и Рома што ќе биде изговорот? Кој е напредокот во однос на лани? А да те потсетам дека 8 нови играчи имаме.
Стеф јасно ми е.
Само што друга варијанта у моментов нема.

Крај краева не му го продужив јас на спалети летоска договорот,кинезот му го продужи [emoji4]Летоска требаше да се делува и да се донесе Конте.Сеа е касно за овие муабети, џабе се вртиме во круг.

Стеф јасно ми е.
Само што друга варијанта у моментов нема.

Крај краева не му го продужив јас на спалети летоска договорот,кинезот му го продужи [emoji4]Летоска требаше да се делува и да се донесе Конте.Сеа е касно за овие муабети, џабе се вртиме во круг.

Па не е вртење во круг, збориме за очекувањата кои НЕ ги исполнува Спалети. Лани на ваков или онаков начин ја достави посакуваната ЛШ, затоа сезонава уз сите засилувања очекував/ме подобар Интер. Не само што не го добивме тоа него Интер доживува некои бедни срамови кои не му доликуваат на реномето. Затоа на крајот на сезоната нека му го покажат патот и нек си ебе матер.

Лајно од тренер, тврдоглав ко магаре со неговиот ебан Перишич кој не постои цела сезона и Кандрева, мене срам ме јаде кај шо го гледам шо играт за Интер прва постава, а замисли како им е на Лаутаро и Кеита, ваков сноб да добива повеќе шанса од нив, и како бе после да имаат респект кон тренерот кој го игра Кандрева прва постава и тоа на неприродна позиција за него.

Пичка класична, лузер цел живот, колку мадиња има Спалети и дали има логика во измената Сантон - Икарди имаат ист одговор, ебанион Пацини му зеде титула пред нос, James Bond стил во англија со 0 победени, 0 нерешени и 7 порази, 7 му брчеле Манчестер, ебанион Порто го напика сред Рим со 0-3 за во ЛШ, П-С-В не го тепавме дома, П С В со 0 шанси за пролаз даље, а за нас да се биде или не утакмицава, со Ван Бомел ко тренер, која факинг трагедија сме еј, а ние сакаме овај да не врати негде или пак да чекаме до крајот на сезона за да го бркаме. Абе мрш одма, ти ебам копиљот грозен, земај договарај одма друг тренер, официјално стај го сега новиот тренер, небитно дали сега во јануари или во јуни дошол, само да им се стави до знаење на играчите ко Икарди и Шкрињар дека Интер е готов со овај гомнаров, за да не размислувет уште утре дали да заминет во Мадрид.

То е од мене и за Спалети, отсега натака ги хејтам ебанине кинези дури не го избркет овај умрен мајстермајнд гомнар.

Последно уредено:
Ајдеееее гази си со Марота од сега натака, идемеееееееее!!!! Веќе почнал да работи, со едното око глеа накај Рим за да го спакува СМС, со другото накај Мадрид за да го донесе Чоло. Носи го цел свет во Интер, удри и ич влакна не им брои Бепе.

Ајдеееее гази си со Марота од сега натака, идемеееееееее!!!! Веќе почнал да работи, со едното око глеа накај Рим за да го спакува СМС, со другото накај Мадрид за да го донесе Чоло. Носи го цел свет во Интер, удри и ич влакна не им брои Бепе.

Краен епилог: од Рим ви го носи Стефан Раду, од Мадрид го увалува Жулиен Лопетеги...

Имаше вакви brainfart моменти окото во Јуве
:kafence:

Краен епилог: од Рим ви го носи Стефан Раду, од Мадрид го увалува Жулиен Лопетеги...

Имаше вакви brainfart моменти окото во Јуве
:kafence:
Никад. Само СМС гоки мој, каки курац Раду и Лопетеги.

Конте ќе го донесе овој бе, гарант. :D

Јаките играч и тренер, Чолохохохо и Смс.

Ме интересира вечерва како ке се однесува тимот после големото разочарување со ПСВ.

-------Ханданович,
Дамброзио-Миранда-Шкриниар-Асамоа
Брозович-Гаљардини-Марио
Кеита-Икарди-Перишич

Има најави и дека Вршаљко ке игра место Асамоа, значи Дамбросио ке игра лево.
Политано може да стартува, ама најверојатно ке биде одморен, па ако има потреба ке го стави во второ.

Ванда на твитер потрврди дека договорот е во завршна фаза.

Веќе почна да се пишува и за деталите во договорот, платата ке биде 7м + бонуси...
Не знам колку е вистина овој дел со откупната клаузула
Икарди ќе има откупна клазула од 115 милиони евра, но таа ќе важи само за клубовите кои не се од Италија и тоа во период од 1-ви до 15-ти јули.

Па еден Кавани на 50 години сега да замини од ПСЖ ке има цена над 50м евра.
Мората појде во Челзи за 80.

Се под 180м евра е голема глупост! За 115 ке се тепаат кој да го земи на лето. Тоа е сума без проблем би ја платиле екипи како Реал, Челзи, ПСЖ, Барса, Јунајтед...

Икарди ќе има откупна клазула од 115 милиони евра, но таа ќе важи само за клубовите кои не се од Италија и тоа во период од 1-ви до 15-ти јули.

Па еден Кавани на 50 години сега да замини од ПСЖ ке има цена над 50м евра.
Мората појде во Челзи за 80.

Се под 180м евра е голема глупост! За 115 ке се тепаат кој да го земи на лето. Тоа е сума без проблем би ја платиле екипи како Реал, Челзи, ПСЖ, Барса, Јунајтед...
zasto mislis deka klubot insistiral na 115m evra, ako e navistina tolku. :)

Нема никаква логика ова со 115 мил еура клаузула кога моментално истата е 110 мислам.
Зш би му продужувале договор сега коа има уште 3 години од моменталниот договор?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom