Фан Клуб: Интер

Биполарен е бе , само тоа има логика за Спалети. Во еден момент е нормален и ги поставува играчите според форма и иде со напагачки фудбал против утепани екипи (Џенова) а во друг момент се мења ко Бред Пит у Фајт Клаб и поима нема шо праи, друга логика за измена Миранда со Симе нема,еве веке 20 мин размислуем и тоа е мој конечен одговор. Биполарност.

Утакмицава комотно може да се запише во некоја книга за фудбал, ова е најпластичен пример за неспособноста на еден тренер, за тоа како може една екипа да ја направи нефункционална и инфериорна во секој поглед. На една утакмица да прими голови колку што нема примено на 10. Најјакото од се ми е што наместо со измени да ги исправи грешките, тој ги доуништи.

Не знам дали да плачам или да се смеам, не знам ни дали ќе изгурам со нервиве до крај на сезона.

Јас лично сум свесен дека Интер не може да има 38-0-0 скор, очекувано да изгубиме, да изиграме нерешено, слабо, добро, одлично, за сето ова сум свесен, ама кога ќе ми прави вакви работи Спалети ко ова денес што го направи не можам а да не збеснам.

Втор пат во рок од 6-7 месеци прави измена која спаѓа во најлошите измени во историјата на спортот. Прво беше измената Сантон-Икарди која и ден денес е убедливо на првото место, а денес оваа Миранда-Врсаљко. Еве се разбираме дека некои играчи беа уморни и дека требаше да се ротира. И зошто тогаш нашиот драг тренер не го стави Марио во игра кој патем не е пријавен во ЛШ и е одморен, Марио кој патем искина на последните две утакмици против Лацио и Џенова? Зошто нашиот драг експерт почна со тројца копачи во средниот ред? Зошто нашиот драг тренер почна со големиот Дамброзио на десната страна? Како сакаме да добиеме стандарден десен бек во името на Врсаљко кога една утакмица игра па пет не игра и се така во круг? Се кладам дека да поставам 100 рандом тренери и да ги прашам кого би ставиле во средниот ред за денешниот меч ниту еден освен Бенитез и Мацари не би рекол дека ќе почне со Гаљардини-Весино-Брозовиќ.

И што сега, пак теренот ќе му биде крив? Лошата трева? Боговите? Мајката да му ја ебам ментална ја на него, ја ви кажувам у тим ко Реал, Барса, Манчестер, отказ се јаде ради вакви работи. Да не беше Хандановиќ 19-1 ќе изгубевме, пет милиони зицери фати човекот. На што личеше денешново издание бе? Како да не бидат пцуени и критикувани, а најмногу тренерот? Сега ни следи Фросиноне дома, па Тотенхем, Рома и Јуве гости, баш ќе видиме што ќе измисли нашиов инжињер на клупата.

Колку и да го сакаме тимов и да бидеме пристрасни кога се зборува за се во врска со него сепак мора да бидеме реални дека Спалети никад нема титула да ни достави нити пак некаков успех. Уште сезонава нека ја истера и гитла, нека атакуваат на Чоло или некој друг класа тренер, не можам ја секое коло да се нервирам со вакви психопати.

Јас лично сум свесен дека Интер не може да има 38-0-0 скор, очекувано да изгубиме, да изиграме нерешено, слабо, добро, одлично, за сето ова сум свесен, ама кога ќе ми прави вакви работи Спалети ко ова денес што го направи не можам а да не збеснам.

Втор пат во рок од 6-7 месеци прави измена која спаѓа во најлошите измени во историјата на спортот. Прво беше измената Сантон-Икарди која и ден денес е убедливо на првото место, а денес оваа Миранда-Врсаљко. Еве се разбираме дека некои играчи беа уморни и дека требаше да се ротира. И зошто тогаш нашиот драг тренер не го стави Марио во игра кој патем не е пријавен во ЛШ и е одморен, Марио кој патем искина на последните две утакмици против Лацио и Џенова? Зошто нашиот драг експерт почна со тројца копачи во средниот ред? Зошто нашиот драг тренер почна со големиот Дамброзио на десната страна? Како сакаме да добиеме стандарден десен бек во името на Врсаљко кога една утакмица игра па пет не игра и се така во круг? Се кладам дека да поставам 100 рандом тренери и да ги прашам кого би ставиле во средниот ред за денешниот меч ниту еден освен Бенитез и Мацари не би рекол дека ќе почне со Гаљардини-Весино-Брозовиќ.

И што сега, пак теренот ќе му биде крив? Лошата трева? Боговите? Мајката да му ја ебам ментална ја на него, ја ви кажувам у тим ко Реал, Барса, Манчестер, отказ се јаде ради вакви работи. Да не беше Хандановиќ 19-1 ќе изгубевме, пет милиони зицери фати човекот. На што личеше денешново издание бе? Како да не бидат пцуени и критикувани, а најмногу тренерот? Сега ни следи Фросиноне дома, па Тотенхем, Рома и Јуве гости, баш ќе видиме што ќе измисли нашиов инжињер на клупата.

Колку и да го сакаме тимов и да бидеме пристрасни кога се зборува за се во врска со него сепак мора да бидеме реални дека Спалети никад нема титула да ни достави нити пак некаков успех. Уште сезонава нека ја истера и гитла, нека атакуваат на Чоло или некој друг класа тренер, не можам ја секое коло да се нервирам со вакви психопати.

Неќам да кобам, ама мислам дека ќе се истрошат стопериве со Тотенхем и Рома, па на Јуве ќе му влеземе со Миранда - Ранокија.

Me interesire posle natprevarot (dobro e sto ne go gledav) dali nekoj od novinarite na pres konferencijata go zaprasa spaleti zosto ne igral Mario, koj e odmoren i vo dobra forma ?

Веќе почнувам да се сомневам во натпреварите против Аталанта,не е можно секогаш кога ќе заличиме на екипа и кога ќе направиме серија да ни дојдат токму тие и да не претепаат..па посебно кај нив во Бергамо научна фантастика е да победиме..

Јас разбирам дека се комшии и дека имаат перфектни односи како клубови ама немора секогаш тие да победваат..оние умрените играчи Иличич и Алехандро Гомез грдиот што можат само во Аталанта и Виола да играат вчера се иживуваа врз нас и делуваа како Меси и Нејмар..ако Арапот од Сити го гледаше Гомез само кога игра против Интер ќе го купеше за 150 милиони евра..нереалани перформанси прикажува све да му ебам...а ако дојдат во Интер заедно со онај искривениот Иличич бетер од Кандрева ќе делуваат.

Од километар делуваше дека ќе го изгубиме овај натпревар

Веќе почнувам да се сомневам во натпреварите против Аталанта,не е можно секогаш кога ќе заличиме на екипа и кога ќе направиме серија да ни дојдат токму тие и да не претепаат..па посебно кај нив во Бергамо научна фантастика е да победиме..

Јас разбирам дека се комшии и дека имаат перфектни односи како клубови ама немора секогаш тие да победваат..оние умрените играчи Иличич и Алехандро Гомез грдиот што можат само во Аталанта и Виола да играат вчера се иживуваа врз нас и делуваа како Меси и Нејмар..ако Арапот од Сити го гледаше Гомез само кога игра против Интер ќе го купеше за 150 милиони евра..нереалани перформанси прикажува све да му ебам...а ако дојдат во Интер заедно со онај искривениот Иличич бетер од Кандрева ќе делуваат.

Од километар делуваше дека ќе го изгубиме овај натпревар
Заеднички бизнис имаат жанг и претседателот на Аталанта, го почнаа пред некоја година, соработуваат двете фамилии на италијанскиот пазар.
Еве ти причина плус да се сомневаш у тоа :)))))

Иначе Иличич е све само не е умрен играч, всушност многу повеќе корист ќе видевме од него отколку од валеро во тимов, или гаљардини пацерот.

Пишав пред недела дена, увек а дојде интер да игра со нив, они влагаат у серија на добри резултати и игра, до пред месец дена не знаеа за победа, 5 изгубени 2 нерешени мислам имаа, па влегоа у серија на 2 победи и 20 дадени голови, и со истото темпо истераа и со нас и еве ги сеа рипнаа на табела, а беа 15то мислам пред извесен период.

Него наредна Броз одмара, мислам вистинско време е да се извади добитната средина Гаљардини-Весино-Валеро. Да им помогнеме на дечкиве опстанок да обезбедат.

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

Заеднички бизнис имаат жанг и претседателот на Аталанта, го почнаа пред некоја година, соработуваат двете фамилии на италијанскиот пазар.
Еве ти причина плус да се сомневаш у тоа :)))))

Иначе Иличич е све само не е умрен играч, всушност многу повеќе корист ќе видевме од него отколку од валеро во тимов, или гаљардини пацерот.

Пишав пред недела дена, увек а дојде интер да игра со нив, они влагаат у серија на добри резултати и игра, до пред месец дена не знаеа за победа, 5 изгубени 2 нерешени мислам имаа, па влегоа у серија на 2 победи и 20 дадени голови, и со истото темпо истераа и со нас и еве ги сеа рипнаа на табела, а беа 15то мислам пред извесен период.

Тој Иличич е поспор од бабами кога ќе оди до ВЦ,играч само за во Виола и Лацио..во екипи без притисок и без никакви амбиции..да дојди тоа копилето во Интер има нозете да му се тресат и ќе го пцуеме до 5то колено од шо е неписмен..исто и онај преценетиот Гомез...како бе овие играчи ги нема пола сезона и баш против Интер се повампируваат..се сеќавам еднаш грдиот Иличич кога играше за Виола не претепа сам на Меаца..три гола(или комбинирано со асистенции не се сеќавам детално) ни стегна и како Меси се понашаше

Е сега забележи ги следно коло против Фросиноне или против некоја ебана екипа што се бори за опстанок како ќе играат ...Гомез што се замислува Нејмар ќе го прчи на сред терен и 2 километри нема да истрча,а против Интер бубрезите ги остај копилето..одсекогаш сум го мразел..и во Катанија кога играше покажваше зверски партии против Интер и редовно ни ја дупеше глата

Си признал Спалети во изјава, за лошите одлуки што ги донел за мечот во Бергамо, читав пред малце на фудбал-италија

Толку ни кисни на сите овде шо веќе навикнавме на ваков aftermath и ваква штама на форумот, идам да читнам пцовки ова она ти реков ми рече..не бе брате ој штрафној [emoji3]
П.с Ако сретниш навијач на интер, гушни го, многу има патено.. [emoji1787][emoji1787]

Sent from my SM-A605FN using Tapatalk

Си признал Спалети во изјава, за лошите одлуки што ги донел за мечот во Бергамо, читав пред малце на фудбал-италија

Му имаат речено кинезите 'Извади некој безврска состав и речи му да не се трошат многу за да не се посомнева никој дека му ја пуштаме утакмицата,после ќе речиш дека си направил грешка и никому ништо'..и овај му има одговорено :'Ама зошто сега битни ни се бодовите,за некое коло против Рома и Јуве ќе играме на гости', и овие му одговорија: 'Ајде ќе се снајдиш,сега мораме да му излезиме во пресрет на нашите пријатели'

https://www.inter.it/en/news/57739/atalanta-president-visits-suning-hq
http://sempreinter.com/2018/04/09/steven-zhang-meets-with-atalanta-executives/

Резултат?..Гомез и Иличич ни се видоа како Меси и Нејмар,а Аталанта како Барселона во најдобрите времиња,додека Интер делуваше како Фљамунтари од Радолишта

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom