Фан Клуб: Интер

Ич не треба никаква анализа. Не постои ни противник ни тактика против која треба да извади ваква формација. Има 7 победи по ред во кои играат или Гаља или Весино а покрај нив или Најнголан или Борха или Жоао. И што е проблемот сега да чепка таму кајшто функционира?

Друго, по страната на Д'амброзио дува промаја.

Страшно...
znaes li sto e najgolemiot problem, sto vo glavata na spaleti, ima logika vakviot sostav i sredina, toa e problemot, i sea posle utakmica ke vidis 15 min kako razglaban pred kameri sto mu bila idejata, dava najobemni intervjua i analizi, zamara mislis e najdobriot strateg sto fudbalot nekogas go videl, ama terenot, igracite i slicno bile precka za negovite fantasticni zamisli.

Iako i blagoretardiran znae deka taktika u koja broz e zadnji vezni, a napred odat galjardini i vesino od start e osudena na propast, taktika koja samo moze da go osokoli bilo koj protivnik da ne napagja u branovi bez pritoa mnogu da mu ja mislat na odbranata, baska sto na ovaa sredina i dambo go imas koj e totalno beskorisen igrac i napred i nazad momentalno.
Nema veze atalanta, i benevento da bea denes ili mrtvite kievo ke ne nadigraa u prvo, so vakov izvaden sostav na terenot.

Ханда се избагира, 19-0 требаше да губиме. Не е можно еј, не ми се верува каков глупак е Спалети. Мајката да ти ја ебам ќелава, све да ти ебам најмило. Сеа нема да прави измена глејте само, ќе игра до 65-70 минута со истиот тим. Све ти ебам у пичка.

Ако не прави измена на полувреме, јас да сум на местото на тој малиот кинез, одма му давам отказ, уште без да заврши утакмицата...

Го земавме, изгледаше безнадежно :icon_lol:
That's the point. Гасперини шо има издржано една и пол утакмица дур беше во Интер, му се помоча за сите пари на нашиот сегашен мастермајнд тренер. :)

Многу би сакал да сум сеа или после мечот до Спалети и да го прашам што ли си мислеше дека ќе направи со оваа средина? Онака едно лагано прашање, еј брат мислиш некако дека ќе создадеме шанса со тројца копачи? Да видам баш што ќе ми одговореше, па кога ќе му ја акнев една у тил имаше циганите странци да му се учинат, све ли му ебам мајчино.

Letovo se negoduvase mnogu za ilicic koga se povrzuvase so inter, kako ke legnese u ovoj tim za rotacija, mesto valero na primer, pa i galjardini, denes ni eba 200 majki, golem kur sto e ilicic, nit e star, nit pa e los fudbaler, ko klop sakiri sto go zema na ovoj tim.
Ne znam za vas ama mene ocobol mi se vise vakov profil na fudbaleri ko galjardini i vesino, mozete da zamislite u edna barsa ili siti vakvi da igraat, narocito ko galjardini, klasicni ogranicenkovci sto osven da napravat faul i da zimaat topka u sredina nisto drugo ne znaat, duri ni osnovni pasovi.

Од двајцата заедно не можеш саглам играч да направиш... оној пасот до Асамоа... не знам што беше полесно од тоа...

Тоа е тоа сеа, да сме паметни треба да го искористиме ова, ова психички те убива, 5-0 требаше да водат, од ништо примија гол, значи мора ова да се искористи ако е паметен спалети.[DOUBLEPOST=1541941113][/DOUBLEPOST]Ај умрете :))))
Диамбросио мртвиот со најнепотребниот фаул, све ти ебам мртво.

Последно уредено:
Тоа е тоа сеа, да сме паметни треба да го искористиме ова, ова психички те убива, 5-0 требаше да водат, од ништо примија гол, значи мора ова да се искористи ако е паметен спалети.[DOUBLEPOST=1541941113][/DOUBLEPOST]Ај умрете :))))
Диамбросио мртвиот со најнепотребниот фаул, све ти ебам мртво.
А не е.

Не е нормално колку слаб е Дамброзио, понеписмен фудбалер нема да се роди никад. Гаљардини на метар пред Манчини, а овој фаул прави.... ццц, абе умри и ти и тоа говедото на клуба матер неписмена да ви ебам.

ajde pozdrav so izmenava, mario posle 2 vonseriski utakmici cela na klupa, isto i lautaro u situacija koga brkame gol.
3 izmeni, balde, borha i vrsaljko, daj be coece, ova poslednava so vrsaljko e izmena za otkaz.

Cudo treba da se desi da ja svrtime, pa i da izramnime koga ke vidis, nisto pak ne igraat, na sreka 1 gol so dadoa od penal.

Се прашувам дали она беше максимумот кој Ханда можеше да го направи за вториот гол... :/

Се прашувам дали она беше максимумот кој Ханда можеше да го направи за вториот гол... :/
Зарем е битно тоа? Што да направи овој му ја закова како со чекан, ако бараме кривец за вториот гол тогаш тоа е неписмениот Дамброзио со непромислениот фаул над Гомез. Ханда денес од 1 до 10 има 11ка од мене, 200 гола спаси.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom