Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зарем е битно тоа? Што да направи овој му ја закова како со чекан, ако бараме кривец за вториот гол тогаш тоа е неписмениот Дамброзио со непромислениот фаул над Гомез. Ханда денес од 1 до 10 има 11ка од мене, 200 гола спаси.
Добро јбг тоа му е маана него, ако не е 100% сигурен за некоја топка не ни пробува да ја брани, само ја гледа.Точно. Знаеш дека никогаш не сум го ругал ама мислам дека можеше да се направи нешто повеќе, топката заврши блиску до него.
Идентична ситуација и по третиов гол...Добро јбг тоа му е маана него, ако не е 100% сигурен за некоја топка не ни пробува да ја брани, само ја гледа.
Мило ми е што не посраа, само ради копилево Спалети.
Ако го земи барса Спалети,тогаш да.Аталанта лагано може да ја тепа Барса ^_^
Не е, сеуште Сантон-Икарди е на прво место. До душа си пишал дека е една од најглупавите а не најглупава, така да во право си.Лелелел Спалети,крв да сериш.Мрш глодар еден.Измениве алоооооооооооооо
На ваква утакмица не заиграа ни Марио ни Лаутаро.Очи ми капа,туѓ срам ме јаде.Миранда аут,Шиме ин.Ова мора да е една од најглупавите измени во историјата на фудбалот.