Фан Клуб: Интер

Vecino i Politano out, Keita i Pero In, i da pogledame Fudbal.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Не знам што очекувавте од екипа која прв пат игра во ваков состав. Тенки сме многу на средина, и кога ќе се комплетираме пак ќе бидеме тенки. Не може со играчи како Весино, нити пак од Лаутаро да очекуваме да игра среден ред. Малиот е напаѓач и тоа е тоа.

Сега ништо, одма две брзи измени, почнувајќи од Кеита. Можеби со многу среќа ќе изедначиме некако.

Многу ќе бидат тешки првиве натпревари.

Инфраструктурно, лигава е падната во амбис, ова е неверојатно да се игра на ваква нива и со вакво осветлување, депресија ме мавна од почетокот уште... десната страна е партали, не може пас да се пушти... дно.

прво, срамота е ова со теренот, се гледа дека е намерно, па мајка му стара прва утакмица на ваков терен е срамота за победа ме па за италијански прволигаш.
второ спалети заеба јако шо излезе со ваков состав. брозо, весино и миранда ич некоординирани, поарно излези со тимот шо играше на припремните и додај ги во второ главните играчи.
трето брозо е катастрофа а весино не ми е јасно која позиција игра на теренот.

Еден добар пас не дае ова говново усташко све да му ебам - да богда му го запалиле кафичот у Хрватска смрдле шугаво!

Ne fali Rafinja ne , top sme vaka so brozovic uste od odmor se nema vrateno i Lutaro sto ne se sklopi so topka.

Да ти ебам и стрим и сопкаст се да ти ебам..дајте некој асолен да се мочам во глупата аренаспорт

Средниот ред ни е стерилен ко пожарникар од Фукушима. Кога видоа дека немаме шанси кај модрич мораше да се тргне по рафиња. Ништо драстично нема да смени ни наинголан. Може ќе има пар шутеви и пасови ама не е таков играч што ќе ја гради играта од а до зх.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom