Фан Клуб: Интер

И зашо не свирна пенал сега? Па мајката да ти ја ебам ја на тебе пред очи ти се дешаваше све, ти ебам гробот мајчин судиски у сред пичка.

Абе брат, ама вакви шашма голови глупи прима сигурно 10 у тек на сезона. Јес да некад фаќа нешто што тројца не го бранат, ама вакви глупости се напињам кога ќе му влезат. Ко паметот му е на тоа дали жена му се ебе со друг док он брани ебате.[DOUBLEPOST=1534706134][/DOUBLEPOST]И Брозович е ЕПИК.... Дупка! Све му ебам.
Цело меркато те немаше, сега се појави, т'ибам малерот :)

ЛЕЛЕ ОВОЈ БРОЗОВИЧ НА КОИ ДРОГИ Е БЕ???? ТОПКА АСАЛНА НЕ ПОДАДЕ, ТОПКА АСАЛНА НЕ ШТОПНА ДА МУ ГО ШТОПНАМ У ЕПИК МУЦКАТА![DOUBLEPOST=1534706398][/DOUBLEPOST]
Цело меркато те немаше, сега се појави, т'ибам малерот :)

Тука бев, ама ми се повраќаше од експертизата на латиничарон ...

Иста ситуација, за нив пенал, за нас ништо, просто не можам да верувам.

Стварно овие не се нормални, има ли ВАР, мајката у пичка да ви ја ебам лоповска.

Играта не ми се коментира, прв натпревар, тоа што ни треба моментално се само 3бода.

Поспор одбранбен играч од Миранда нема, не знам како сеуште може да го рачунаат како првотимец.
Мартинез го испувавме а не знае што игра во овие први 45мин. не знае како се вика.
Брозо убедливо најочаен со најмногу грешки.

Кои се овие непостоечки Асамоа и Политано :вонзем:

Mora nesto da smeni Spaleti, Martinez ni ja drzi cela sredina se drugo katastrofa. Perisic i Keita Balde ako saka spaleti inter da dade gol inaku otidoa 3 poeni na ovie zelenive drva.

Vo vtoro mora da vlezat keita balde i perisic na mestoto na politano i dalbert zosto tesko niv so vakva igra
Политано најактивен е од сите играчи, ако некој треба да се вади тоа е Мартинез. Политано на негово место да иде а Кеита десно.

Ајде сместа Кеита и Перишич у игра и Шкринијар нека влага и 3ца у одбрана.

На ништо не личи играва у пм.

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

Политано најактивен е од сите играчи, ако некој треба да се вади тоа е Мартинез. Политано на негово место да иде а Кеита десно.
Jas ne vidov nikakva igra od politano mi deluva totalno bezideen.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom