- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.554
- Поени од реакции
- 119.543
И зашо не свирна пенал сега? Па мајката да ти ја ебам ја на тебе пред очи ти се дешаваше све, ти ебам гробот мајчин судиски у сред пичка.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Цело меркато те немаше, сега се појави, т'ибам малеротАбе брат, ама вакви шашма голови глупи прима сигурно 10 у тек на сезона. Јес да некад фаќа нешто што тројца не го бранат, ама вакви глупости се напињам кога ќе му влезат. Ко паметот му е на тоа дали жена му се ебе со друг док он брани ебате.[DOUBLEPOST=1534706134][/DOUBLEPOST]И Брозович е ЕПИК.... Дупка! Све му ебам.
Цело меркато те немаше, сега се појави, т'ибам малерот![]()
Политано најактивен е од сите играчи, ако некој треба да се вади тоа е Мартинез. Политано на негово место да иде а Кеита десно.Vo vtoro mora da vlezat keita balde i perisic na mestoto na politano i dalbert zosto tesko niv so vakva igra
Шо гледаше?Кои се овие непостоечки Асамоа и Политано![]()
Jas ne vidov nikakva igra od politano mi deluva totalno bezideen.Политано најактивен е од сите играчи, ако некој треба да се вади тоа е Мартинез. Политано на негово место да иде а Кеита десно.