Фан Клуб: Интер

А овој глупиов спалети третата измена ќе ја чува за 90+ ? Ко Манчини ист ЛОЛ

Овај Политано не е лош играч,додуша ме импресионира неговата техника и пас само што теренот е тешка катастрофа и неможи два асолни паса да се сврзат да ти ебам Саусоло умрените..невидени пациенти му станавме

Добро бе луѓе дали е нормално ова со Брозович? Дали е нормален овој Спалети?

"Изгледа као Интер да појачава притисак".
Не знам кај ги наоѓаат ропациве од коментатори од Вардар до Триглав. За едно коло сите глупости да им се запомнат слободно книга може да се напише....

Во времето на Валтер Џиги Мацари овие јадеа по 7 парчиња, ама умре тоа време.

Дно дна играта... и теренот има улога, али првиот пристап на утакмицата беше спалетовска... истото од лани

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Bolje skor imame so Real nego li so Sasuolo,

пак ли епик Брозо крив?? на светсково беше најдобриот средњак во светот, сега 9 месеци ќе го убиете од пцуење и колнење...значи друго било да играш со Модрич и Ракитич, друго е со Вецино, Валеро, Политано и остала неталентирана багра..

Пак истата песна со послабите екипи? Ајде мрш ако планирате така, не планирам пак живци да кинам.

Свесен сум дека е почеток на сезона, некомплетни сме, неуиграни, ама дај човече, на што личеше ова денес? Ниедна посериозна шанса немавме, па не игравме против Реал Мадрид побогу...

Само Азамоа има преодна оценка денес, изгина на терен, другото све би убил по брза постапка, нарочито Брозовиќ и Весино.

Асамоа најдобро изигра, се покажа како голем борец, а ако сака Спалети да игра со Лаутаро едноставно мора да ја промени формацијата, вака само ке му ја губи самодовербата на детето.

Се гледа од авион кај е проблемот на тимов-нема средина.
И ко ќе се врати Наинголан ништо драстично нема да се смени , во право беше членов што го бараше Рафиња! Оваа игра ќе ја гледаме цела сезона со нафрлени топки со мачење и малце да дигнат форма и да се уиграат нема да има поповрзана игра,на сила ќе играме како лани.
Ајде во јануари може ќе им текне кај била маката.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom