Фан Клуб: Интер

Нашиот Кинез, покажува дека не го купил тимот да си игра кур ташак, туку навистина сака да инвестира во клубот.

Прв ден во Милано, и дојде со 3 подароци, Габигол, Марио + 200к за земјотресот во Италија, не е лошо.

Ако пресметаме со проста математика досега се инвестирани 100М во ситуација кога ризикуваме од тоа мртвото правило ФФП, не би сакал да помислам кога не би имале ФФП, што трансфери ќе праиме. (МЕСИ :cool:)

пс. Имаме нов спонзор од Кина, да им ебеш матер. Инаку очекувајте летово најмалку 3-4 мега трансфери, чим i Мино Раиола изјавил дека Сунинг има намера да го врати Интер во топ 5 во светот, има нешто бидејќи гомнарот има врски.

Дека тоа е вистина имаш изјава од синот на овој главниот од Сунинг дека моментално кина не дозволува да се инвестира надвор од земјава.

Освен тоа ако не веруваш на нашите еве ти бонус вест/изјава од претседателот на Еспањол кој е исто кинез.

https://futbol.as.com/futbol/2017/08/31/primera/1504181858_739193.html

Знам не разбираш шпански па преведи го со google, ќе разбереш колку што ти треба за твоја информација.
giphy.gif

^ многу малоумно од твоја страна:pos::pos::pos:

Да знаев све ова дека пишал многу одамна ќе беше завршена дискусијата, а можеби немаше да биде ни започната воопшто.
омилениот дел
Дека тоа е вистина имаш изјава од синот на овој главниот од Сунинг дека моментално кина не дозволува да се инвестира надвор од земјава.

Освен тоа ако не веруваш на нашите еве ти бонус вест/изјава од претседателот на Еспањол кој е исто кинез.

https://futbol.as.com/futbol/2017/08/31/primera/1504181858_739193.html

Знам не разбираш шпански па преведи го со google, ќе разбереш колку што ти треба за твоја информација.
уште поомилениот дел

Ако пресметаме со проста математика досега се инвестирани 100М во ситуација кога ризикуваме од тоа мртвото правило ФФП, не би сакал да помислам кога не би имале ФФП, што трансфери ќе праиме. (МЕСИ :cool:)

:vozbud::vozbud::vozbud:

giphy.webp

^ многу малоумно од твоја страна:pos::pos::pos: ( не се од

Да знаев све ова дека пишал многу одамна ќе беше завршена дискусијата, а можеби немаше да биде ни започната воопшто.
омилениот дел

уште поомилениот дел

:vozbud::vozbud::vozbud:

giphy.webp

Ок де, погрешил човекот, сега си променил мислење, зар не треба?

Треба сеа да ве копаме и вас низ историја или шо? :rolleyes:

....
Иначе и мене ме запрепасти со мислењава, поготово во делот за "Марио + Габигол = не е лошо" :ROFLMAO:
Никогаш не бев задоволен од овие трансфери!

....
Иначе и мене ме запрепасти со мислењава, поготово во делот за "Марио + Габигол = не е лошо" :ROFLMAO:
Моеше да каже фино лепо, другари ја порано ги подржував кинезите, сега поради тие и тие причини го променив мислењето. А не да се удара у груди, да се праи ха-це антикинез и да ми глуми Фреди Гуарин на темава.

Фреди и ти сте единствени што од сам старт не ги подржувате ни Тохир ни кинезите.

....
Не погрешил он никаде, на место си било тоа што пишувал, односно тоа што го болдирав, за ффп и банот, а и многу добро што посочил и друг пример, со еспањол, зашто и нив кинези ги земаа и нив ги одра истото, нешто што нема апсолутно никаква врска со Интер, но може да се направи споредба, бидејќи и нивниот газда доаѓа од истата земја, и се соочува со истиот проблем.

Секако дека ако копаш по стари постови кај секого ќе најдеш контрадикторности и ставови кои подоцна се испоставиле ко неточни, глупи, смешни, сеедно. Овде конкретно станува збор за, кхм, ко што и самиот член милува да каже, Факти.

За тоа кој каков став имал за одредени играчи небитно, сите праиме такви утки.

p.s. А и делот дека одма инвестирале 100м евра, ова уназад 20 страни се обидувам да ви го доловам а ми контрирате и ми викате дека бладам и ја искривувам реалноста, што секако не е мала сума, тоа што тие на кои им биле доставени тие пари, така ги сфучкале, не е кривица на Сунинг и е друг муабет.

Моеше да каже фино лепо, другари ја порано ги подржував кинезите, сега поради тие и тие причини го променив мислењето. А не да се удара у груди, да се праи ха-це антикинез и да ми глуми Фреди Гуарин на темава.
:LOL:

За жал така испадна...
Ти велам и мене ме изненади, го сметав во наша група одувек.:rolleyes:

Кај му ги најде мислењава, ќе се изеди сеа човекот... :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

За жал така испадна...

Кај му ги најде мислењава, ќе се изеди сеа човекот... :icon_lol::icon_lol::icon_lol:
Ме копкаше нешто, покварено копиле сум што памтам секакви ситници. Знаев дека беше наш. :D :icon_lol:

Ќе видиме од јуни натака кој бил во право, ќе има измени во ФФП а според последните информации ќе се намалат рестрикциите од Кина, така да веќе нема да има изговори за Сунинг.

@Џонтра Волта

Ајде вака пошто неможам да те цитирам нешто.

Незнам што се обидуваш да докажеш со цитираните мислења?

Сакаш да докажеш дека јас сум бил голем оптимист и дека сум го променил мислењето за Кинезиве со тек на времето?

Епа да другар тоа е факт, јас сум го променил мислењево за Кинезиве со тек на времето, тоа не го оспорувам, но работава е дека кад тад и вие има да го промените мислењето и ќе дојдете на моето, памтете го зборот, поготово со последните најави од вашите газди, и (недај боже)со невлегување во ЛШ, е тек тогаш има да кукате со фамозното ФФП,КИНЕСКИ БАН, немојте случајно после вината да ја префрлите на Сабатини или Спалети, кој едвај 11 играчи солидни(просечни) можеа да склопат.

Мене еуфоријата на Големиот Сунинг ми помина вас уште не, но изгледа ќе дојде и тоа време, јас искрено се надевам дека грешам и дека ќе биде по ваше, и дека уште следната сезона ќе освоимее ЛШ(ако влеземе прво), Сериа А, и Купот.

Што се однесува на последната дискусија од почетокот настојував на тоа дека ако Кинезиве сакаат навистина резултати ќе треба повеќе да инвестираат. Добро почнаа со инвестирања но останаа на само двајца промашени трансфери, и тука пркнаа.

Но ако сакаш и за тоа можеме да дискутираме, кој што рекол во минатото да ги презентираме тука.

За жал така испадна...

Да знаев дека сте поделени на групи, однапред тоа би го потенцирал, да не мора кутриот Џонтра да лута по стари мислења :icon_lol:

Последно уредено:
@Џонтра Волта

Добро почнаа со инвестирања но останаа на само двајца промашени трансфери, и тука пркнаа.

Во услови на рестрикции можда некако би биле прифатливи трансфери од типот на Марио и Барбоса, но во нормални услови во никој случај!
Ова се фудбалери кои треба да бидат пресреќни ако им се радуваме како на замени.

Значи под нормални услови подразбирам ослободени од забрани, рестрикции и многу битно - со желба за инвестирање.

Токму тоа, читај го првиот пост кај што ме цитирал големиот копач на мислења а.к.а Џонтра, на заграда имам пишано Меси, со тоа алудирав на топ класа играчи.

Инаку цел свет копа биткоини, човекот копа по стари мислења на форумов, нема што браво на генијалноста. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom