interlove
Die with memories not dreams
- Член од
- 14 ноември 2014
- Мислења
- 2.446
- Поени од реакции
- 3.708
Ај објасни како.
Објаснување за ова имаш во моите претходни мислења, врати се назад прочитај ако го сакаш одговорот, очигледно си скролал само.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај објасни како.
Ги читав и да бидам искрен само глупости прочитав, на памет пишувани работи.Објаснување за ова имаш во моите претходни мислења, врати се назад прочитај ако го сакаш одговорот, очигледно си скролал само.
Како Сунинг го користи Интер за себепромоција и корист, како Сунинг сака да се промовира како гигант во Европа преку Интер ставајќи ги резултатите у втор план? Како?

, па истото и они меѓудругото го прават, сигурно не се таму зијан да се со своите компании и сопствен буџет, 3 дена ги барале псж и сити кај се на фудбалската карта за да ги најдат.nekoj bitkoini nekoj na niva eeeheheheheheУрко иди копај биткоини и не умарај.
Не го мешај Џонтра у муабетов.nekoj bitkoini nekoj na niva eeehehehehehe
Интер не постои у Европа моментално брат. Ако е така ондак комотно можеа да ја земат Болоња која има 0 евра долг или Беневенто и да си се промовираат пошто рандом ликови ќе прашуваат кои се овие кинези што го купија Беневенто/Болоња, ахам Сунинг ок еве сеа ќе купам машина за перење садови од кај нив.Логично бе Маки, ги користи ресурсите на Интер во Европа за да го промовира Сунинг. Тоа би одело подобро доколку Интер би бил шампион ама можат и да направат математика (хипотетички кажано) дали им е поисплатливо да се промовираат со просечен Интер, каде што ќе имаат помал риспонс али минимален влог или со шампионски Интер а да имаат голем влог.
Ја пратам цело време темава и едната и другата страна имаат издражни мислења според мене. Кога ќе пише некој „тука се само за пари“, мислиш криминал некој е некоја фирма да инвестира во нешто за пари wowowowowowowowo срамота, само од љубов мора да го праваат тоа. Нормално е да се инвестира, за да се добијат пари назад.
Не купуваш акции у Алкалоид пошто праат најбоље Парацетамол, туку затоа што сакаш да се збогатиш.
Интер не постои у Европа моментално брат. Ако е така ондак комотно можеа да ја земат Болоња која има 0 евра долг или Беневенто и да си се промовираат пошто рандом ликови ќе прашуваат кои се овие кинези што го купија Беневенто/Болоња, ахам Сунинг ок еве сеа ќе купам машина за перење садови од кај нив.
Интер 7мо место завршува, кинезите ќе се промовирале и ќе користеле 7мо пласиран тим у мртва лига која ја пратат само тие што навиваат за калчо тимови.
Не им биле битни резултатите, Интер комотно може и за опстанок да се бори ама они битно ќе се промовираат у Европа со тим што се бори за опстанок.Да, можеа Беневенто или Болоња според размислувањето само што Интер со помал влог, поради тоа што е и бил во минатото може да се воздигне доколку го сакаат тоа. Доколку не сакаат, пак со никаков влог можат многу повеќе да добијат него од Болоња или Џенова.
Јас се слагам со тебе и верувам дека газдите сакаат успешен Интер, само ти давам причина зошто не би сакале да инвестираат.
Ги читав и да бидам искрен само глупости прочитав, на памет пишувани работи.
Ако сакаат можат.
Нека купат 2ца класа играчи па после нека бркаат маркетинг.
Сунинг го користи Интер само за нивен корист.
Епа за ова последново ме интересира, еднаш те прашав не ми одговори, втор пат те прашувам ми викаш да читам, еве трет пат те прашувам и сакам конкретен одговор.
Како Сунинг го користи Интер за себепромоција и корист, како Сунинг сака да се промовира како гигант во Европа преку Интер ставајќи ги резултатите у втор план? Како?
Логично бе Маки, ги користи ресурсите на Интер во Европа за да го промовира Сунинг. Тоа би одело подобро доколку Интер би бил шампион ама можат и да направат математика (хипотетички кажано) дали им е поисплатливо да се промовираат со просечен Интер, каде што ќе имаат помал риспонс али минимален влог или со шампионски Интер а да имаат голем влог.
Ја пратам цело време темава и едната и другата страна имаат издражни мислења според мене. Кога ќе пише некој „тука се само за пари“, мислиш криминал некој е некоја фирма да инвестира во нешто за пари wowowowowowowowo срамота, само од љубов мора да го праваат тоа. Нормално е да се инвестира, за да се добијат пари назад.
Не купуваш акции у Алкалоид пошто праат најбоље Парацетамол, туку затоа што сакаш да се збогатиш.

Како?па така одат на втора варијанта инвестирај помалце(или ништо) па пак добиј солиден фидбек.
Како?