Hurin
Pokerface bastard
Второво полувреме

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Второво полувреме
![]()
Има шанси.Лелееее
Фала Богу да ја победиме Рома после 9 години на Олимпико.Реално Рома е многу падната годинава, криминални се, мислам дека нема шанси во топ 4 да завршат. .
Многу тешко брат, Интер, Наполи и Јуве се подобри тимови од Рома, а јас и Милан би го ставил пред нив иако они енигма ми се сеуште затоа што скроз им е нов тимот и не знам какви ќе бидат на долги патеки. Треба некој од погоре набројаните да фејлне дебело за Рома да биде пред него... Дефрел им е прва постава, заедно со Пероти, што сакаш повеќе.Има шанси.И тоа големи шанси, гледано единствено по квалитет на тимот.
Добар тим се, многу квалитетни индивидуалци имаат. Ама некако нешто не им штима во играта, може ради промена на тренер, па треба време да се навикнат на неговиот стил на игра.
За неколку кола подобра проценка ќе може да се направи. Да видиме и другите тимови како Интер, Милан и Наполи колку ќе бидат константни со квалитетот на играта.
Иако, не верувам дека некој, освен Јувентус, ќе има сезона ко што имаа Рома и Наполи лани. Ќе се губат бодови на големо.
Иначе Д'амбросио беше катастрофа денес, Пероти си играше курташак со него. Ептен лош во дефанзива.
Ако се во прашање овие две кола ќе се согласам, изгледаат најлошо, ама уште е рано да се каже за сезоната.Многу тешко брат, Интер, Наполи и Јуве се подобри тимови од Рома, а јас и Милан би го ставил пред нив иако они енигма ми се сеуште затоа што скроз им е нов тимот и не знам какви ќе бидат на долги патеки. Треба некој од погоре набројаните да фејлне дебело за Рома да биде пред него... Дефрел им е прва постава, заедно со Пероти, што сакаш повеќе.![]()