Фан Клуб: Интер

Да му честитат роденденот на Вечино ( или венчино како и да е ).

Премногу е офанзивен..нема физичка конституција за бек,премногу е слаб и мек назад и плус воздушните дуели не му се силна страна,додека во нападот е прав убиец

А Лам го пронаоѓаш некаде во твоиве карактеристики за бек? ;)

Се прават некој напори за да се донеси мустафи од арсенал.
Добра адиција во екипта ќе биди, мислам дека е подобар од мангала, има играно во италија е сега не е константен и го мачат повреди али ако го земат не го губиме ништо

Мустафи моментално со формана од Арсенал е добра адиција ако држиш месара ! :)

А Лам го пронаоѓаш некаде во твоиве карактеристики за бек? ;)
Исто и Марсело ги исполнува критериумите. Таман си е Каннсело за офанзивен бек ќе буши по десна страна, таман за десниот офанзивен да се уфрли у 16. Со ваков бек некако ми се губи смислата на Кандрела по десна страна ептен е ограничен. Многу подобро би легнале Барбоса и Едер на десна страна пошто знаат и во 16 да играат за разлика од ограниченион.

Исто и Марсело ги исполнува критериумите. Таман си е Каннсело за офанзивен бек ќе буши по десна страна, таман за десниот офанзивен да се уфрли у 16. Со ваков бек некако ми се губи смислата на Кандрела по десна страна ептен е ограничен. Многу подобро би легнале Барбоса и Едер на десна страна пошто знаат и во 16 да играат за разлика од ограниченион.
dobro bi legnal ama problemo e sto ni kancelo ni dalbert nema da igrat posto nagatomo i dambrosio imaat zagarantiran prvotimski status a ovie drugite se kupeni za klupa ;)

dobro bi legnal ama problemo e sto ni kancelo ni dalbert nema da igrat posto nagatomo i dambrosio imaat zagarantiran prvotimski status a ovie drugite se kupeni za klupa ;)
Нема везе. Претходно играа потшо немавме бек без аутизам, сега е друго. Сигурно не пукнаа 50 мил. на бекови за пак да играат дамброзио и нагатомо. Патем муабетот за Нагатомо со пазарот не знам колку е валиден. Јапонци со Кинези не се мирисаат нешто многу, па да им биде атрактивен на Кинезите.

Нема везе. Претходно играа потшо немавме бек без аутизам, сега е друго. Сигурно не пукнаа 50 мил. на бекови за пак да играат дамброзио и нагатомо. Патем муабетот за Нагатомо со пазарот не знам колку е валиден. Јапонци со Кинези не се мирисаат нешто многу, па да им биде атрактивен на Кинезите.
21078317_1624270774289722_5601564202802880973_n.jpg

eve ti dokaz zosto gi kupivme i kade sedat :)

Чекај бе вчера дојдоа, ќе играат има време. Нагатомо и Дамбросио бар во овој момент додека се уклопат другиве бекови се посигурен избор.

Чекај бе вчера дојдоа, ќе играат има време. Нагатомо и Дамбросио бар во овој момент додека се уклопат другиве бекови се посигурен избор.
Da de eve i Barbosa seuste se uklopuva :)

Не го побара него тренерот туку ни го увалија пошто нашиве сакаа да покажат моќ и да ги освојат фановите.
da bre mok so talent od brazil, mok se pokazuva eve na pr psz so nejmar e toa e pokazuvanje mok a ova so barbosa e pi*kin dim.

Sakam da potenciram deka ovie bekovite ne se doneseni od brazil ili japonija pa da se uigruvat tie dojdoa od ligi kako spanskata i francuskata kade se igra kvaliteten fudbal.

da bre mok so talent od brazil, mok se pokazuva eve na pr psz so nejmar e toa e pokazuvanje mok a ova so barbosa e pi*kin dim.

Sakam da potenciram deka ovie bekovite ne se doneseni od brazil ili japonija pa da se uigruvat tie dojdoa od ligi kako spanskata i francuskata kade se igra kvaliteten fudbal.
Ти нема врска муабетот. Барбоса и тој што отиде во Манчестер Сити беа два перспективни таленти од Јужна Америка. Го земабме во конкуренција на други помоќни клубови. Реално сите тука се напаливме дека го потпишавме.

Тоа што не успеа да се прилагоди и да се наметне кај тренерите е само негова вина и на никој друг.[DOUBLEPOST=1503772025][/DOUBLEPOST]
Пак Марио на клупа. :)
Наиголан трча напред назад и покрива доста. После 60-70 минута со тоа темпо очекувано е да му опадне кондицијата. Исто и на Де Роси и Стротман со оглед на годините/повредите. Тоа би било одличен момент да се пушти Жоао Марио и Едер да ги притиснат Рома. Одбраната им е слаба страна.

Ми делува на апла тактички потег, сепак Спалети си ги знае слабите страни на неговиот поранешен тим.

Дали ќе успееме вечер ќе видиме. Битно ми се допаѓа пристапот. Правилно што не потклекна на притисоци од фановите да ги фрли децана во оган (алудирам на Кансело и Далберт).

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom