Фан Клуб: Интер

Некој асален стрим? Сецкаат рускиве сопкасти, глава ме фати.

Некој асален стрим? Сецкаат рускиве сопкасти, глава ме фати.

Лапајте си, нема боља страна за стримови, нит сопкаст нит ништо топ квалитет.

Иначе зашто Марио не игра?
И прошлата не играше, влече некоја повреда или тактички замисли на овој тренерот успешен што освоил многу трофеи у кариерата у Русија ? :icon_lol::icon_lol:

Тоа се тие класа играчи како најголан што ги баам години уназад на темава...

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

И прошлата не играше, влече некоја повреда или тактички замисли на овој тренерот успешен што освоил многу трофеи у кариерата у Русија ? :icon_lol::icon_lol:
Ќе се уморел Наинголан у 70та, тоа е замислата. :pos: Тогаш и Меси и Роналдо нека ги пуштаат у 70та кога ќе се изморат дефанзивците за овие свежи да закачат некој гол. :ROFLMAO:

Ќе се уморел Наинголан у 70та, тоа е замислата. :pos: Тогаш и Меси и Роналдо нека ги пуштаат у 70та кога ќе се изморат дефанзивците за овие свежи да закачат некој гол. :ROFLMAO:
Со Аталанта Раџа Наинголан даде гас по 60та минута и трчаше како да почнал натпреварот

Дај бе нека му го фрлат Кандрева на Челзи племето скапано да му го ебам

Треба да преземеме контрола во средниот ред, вака не функционираме. Очекувам во второ на местото на Гаљардини и Борха Валеро да влезат Жоао Марио и Брозович. Малку потехнички играчи треба изгледа.

Нагатомо солиден лево но десно сме очај со Дамбросио. Мора да нападнеме од лева страна со комбинирање на Нагатомо и Перишич. Хуан Хесус ќе се изгуби...

Можеме во второ да им брцнеме 2 гола, само многу уплашено играме.[DOUBLEPOST=1503776680][/DOUBLEPOST]
Ретардиран е му ебам тоа, машина. Повеќе ме нервираше што не го маркираа него на шутот од голот на Џеко што го примивме.

Секој пат кога го хејтам Кандрева или дава гол или прави асистенција.
КРФТА ДА ТИ А ЕБАМ КАНДРЕВА

Kako se oseti razlikata koga dalbert go zameni nagatomo, mozebi napravi edna greska ama i sam si ja popravi posle toa si izigra fenomenalno.

Ovie vo roma garant na trening vezat sutiranje nadvor od 16tnikot posto pogodija 4 stativi ako ne sum greska.

Затоа го сакам кандрева, може го тупи некогаш превише, али нема шанса без да асистира или одигра маестрален пас, каде имаме 100% шанса, на пример кросот кон марио.

Инаку за денешната игра, комотно можевме да бидеме 4-3 за Рома, имаа 3 100% шанси за гол.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom