Фан Клуб: Интер

Помалку цигани, повеќе проверени играчи :D

Агент е татко му, ако Интер му достави добар договор, првотимски статус ништо чудно стариот и да не праи поголеми проблеми односно да си ги задржи тие проценти па нахнадно да се преговара што не би претставувало поголем проблем. Таа агенцијата е фрка, барем така мислам.
НаХнадно пишал... еееее мајко мила, што ти прави дете на први братучеди со 4то одделение...

Како се осеќам секој пат кога ќе поврзат некое попознато име со Интер и на крај нема да испадне ништо од тоа.

Дополнително си требало да пишеш, знаеш дека Стек експертот за јазици, правопис и општествени уредувања ќе биде приморан да реагира и да те обрука пред јавноста.

INTER: 1 Handanovic; 15 Ansaldi, 24 Miranda, 25 Murillo, 33 D'Ambrosio; 77 Brozovic, 7 Kondogbia; 10 Biabiany, 19 Banega, 44 Perisic; 9 Icardi.

Ова ке биде добар тест за Интер, На располагање најголем дел од играчите па да видиме како ке функционира овој нов Интер...

АНСАЛДИ :facepalm:
со овие бекови има глата да ни чади секој натпревар :popce:

Не бе добар бил Ансалди
1 утакмица ми требаше да видам дека и он и турчинот за кур не ги бива.Ама ај сите шо ги зима интер - добри биле....

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

И што лошо направи Ансалди ај објасни ми? Срамота е ваков пенал да досуди ова гомново од судија, све у куќа да му ебам.

Не бе добар бил Ансалди
1 утакмица ми требаше да видам дека и он и турчинот за кур не ги бива.Ама ај сите шо ги зима интер - добри биле....

Пер што кур бараш у Македонија чим така.
Оди пријави се скаут да бидеш у Барса, Баерн, Реал бирај кај сакаш штом од пола пријателска утакмица оценуваш играчи. Свака част, ова ретко кој го може. :cuc:

Пер што кур бараш у Македонија чим така.
Оди пријави се скаут да бидеш у Барса, Баерн, Реал бирај кај сакаш штом од пола пријателска утакмица оценуваш играчи. Свака част, ова ретко кој го може. :cuc:
Па вакви дебили како овие 2ца,лани Монтоја,пред него Мвила, треба ѕид со глава да буткаш ако тврдиш дека од прва неможе човек да ги осети дека се дебили.
За скаут не сум,ама дека имам 1000 и можда поише утакмици изглеано тоа со глава ти гарантирам
пс.Еве од прва ти викам - Банега ќе биде ѕвер!

Какво играчиште е банега маме си ебал. Со овој напад и мртвата одбрана сезонава мора да се иде на гол повеќе.

Па вакви дебили како овие 2ца,лани Монтоја,пред него Мвила, треба ѕид со глава да буткаш ако тврдиш дека од прва неможе човек да ги осети дека се дебили.
За скаут не сум,ама дека имам 1000 и можда поише утакмици изглеано тоа со глава ти гарантирам
пс.Еве од прва ти викам - Банега ќе биде ѕвер!

Објасни ми каде виде дека Ансалди е дебил.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom