Фан Клуб: Интер

Шанса не направија во второ полувреме, Мурило продолжи каде што застана во Серија А. Од кога го примија 3тиот гол играчиве ни ни сакаат да трчаат.:D
Перишич убав гол даде, Банега во прво полувреме топ изигра. Цела утакмица тоа.

На 4 пријателски со европски екипи имаме гол разлика 4-15 :pos:

Inter in the 2016 International Champions Cup:
Како гледаме ние.
Inter 1-3 vs. PSG
Inter 1-4 vs. Bayern
Inter 1-6 vs. Spurs

Како гледа Манчио.
Inter 1-0 vs. PSG
Inter 1-0 vs. Bayern
Inter 1-0 vs. Spurs

Samo se uigravame sega, sezonava ke gazime pa duri i so Mancini, ajde ke praime muabet.
Само не се брзајте со уигравањево, да не засилите многу од почетоков на сезонава :D Покроце :D Покроце :D

Само не се брзајте со уигравањево, да не засилите многу од почетоков на сезонава :D Покроце :D Покроце :D
Ќе биде ти ич да не се секираш, годинава има да плачете како магариња за да ме банираат :icon_lol:

Ок значи нема потреба да се сере за пријателски утакмици истото го зборев и лани каде скоро до полу сезона немаше потреба да се сере а после сите му ја ебавме мајката на Манчини...

Дојдоа двајца докажани играчи Банега и Кандрева а ќе дојде уште еден, овие Берземеркере, Гуарин и компанија ми се сере кога ги читам, па како да се ситат боже господе, почекајте малку нека почне сезона нека усерат па почнете. Инаку сите сакавме да лета МАНЧИО ама тоа е што е.

ako nekoj se somnevase za toa dali mancini e, ili ne e psihicki rastroen covek, retardiran i izguben vo vremeto i prostorot, neka ja procita izjavata negova posle SRAMNIOV rezultat ...

Mene sram me faka veke sto e tuka, sakaat da go razvijat pak brendot, a go ostavaat nego tuka da e, ako na nekoj ne mu e jasen terminot za kontradikcija, eve mu klasicen primer, Inter i Mancini.

Ок значи нема потреба да се сере за пријателски утакмици истото го зборев и лани каде скоро до полу сезона немаше потреба да се сере а после сите му ја ебавме мајката на Манчини...

Дојдоа двајца докажани играчи Банега и Кандрева а ќе дојде уште еден, овие Берземеркере, Гуарин и компанија ми се сере кога ги читам, па како да се ситат боже господе, почекајте малку нека почне сезона нека усерат па почнете. Инаку сите сакавме да лета МАНЧИО ама тоа е што е.
Пријателе Интер денеска доживеа дебакл, доживеа срамење пред фудбалскиот свет, доживеа таква шамарчина од која долго време ќе боли. ЕЈ ЕБЕН ТОТЕНХЕМ ДА ТИ ЈА ЕБЕ МАЈКАТА, ДА ТИ БАПНЕ ШЕСТ КОМАДА КАКО ОД ШАЛА. ПА НИ ЛИСА ЕН НЕМА ТОЛКУ КУРА ПРИМЕНО НАЕДНАШ.

Ама ок, ќе го чекаме ние Манчини кога ќе губи злато потребни бодови од Сасуоло и Киево. Во ред е

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Пријателе Интер денеска доживеа дебакл, доживеа срамење пред фудбалскиот свет, доживеа таква шамарчина од која долго време ќе боли. ЕЈ ЕБЕН ТОТЕНХЕМ ДА ТИ ЈА ЕБЕ МАЈКАТА, ДА ТИ БАПНЕ ШЕСТ КОМАДА КАКО ОД ШАЛА. ПА НИ ЛИСА ЕН НЕМА ТОЛКУ КУРА ПРИМЕНО НАЕДНАШ.

Ама ок, ќе го чекаме ние Манчини кога ќе губи злато потребни бодови од Сасуоло и Киево. Во ред е

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Прв натпревар во овој состав со веќе уиграниот Тотенхем, уживај бе каква шлаканица гледам сега Тотенхем кренаа трофеј... Небитна пријателска за воигрување, кој кур да не го избркаат сеа Манчини откако му го земаа Кандрева?

Нема веќе алиби кај него, ќе му донесат уште еден играч и мора да го воигра тимот инаку ќе излезе многу несериозна будала... А вие што се палите на вакви пријателски можам истото да го кажам и за вас.

Ова подобри сме од Тотенхем нека трепка !!!

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
И што сакаш сега да кажеш ај објасни ми, демек паметен испадна нешто? Ај само објасни ми дали не изигравме подобро од Тотенхем во првото полувреме? Брејјј какви луѓе има еј, бриши постот, клештење, дрн дрн јариња, woooooooooooow. Тотенхем во првото полувреме даде гол од непостоечки пенал, имаше една полушанса на Деле Али и голот на Ламела кој беше индивидуална мајсторија. ТОЛКУ! Нула! Интер стварно играше подобро и имаше повеќе од играта. Второ не го гледав, не знам што им се десило најискрено... Мене кур ме боли пошо се пријателски ова, нека ги изгубат и следните со по 10-1 само у првенство нека играат асално.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom