DonRistovski
Peace Disturber
- Член од
- 1 септември 2009
- Мислења
- 3.583
- Поени од реакции
- 4.610
Помалку цигани, повеќе проверени играчи 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
НаХнадно пишал... еееее мајко мила, што ти прави дете на први братучеди со 4то одделение...Агент е татко му, ако Интер му достави добар договор, првотимски статус ништо чудно стариот и да не праи поголеми проблеми односно да си ги задржи тие проценти па нахнадно да се преговара што не би претставувало поголем проблем. Таа агенцијата е фрка, барем така мислам.
Па?НаХнадно пишал... еееее мајко мила, што ти прави дете на први братучеди со 4то одделение...
Дополнително си требало да пишеш, знаеш дека Стек експертот за јазици, правопис и општествени уредувања ќе биде приморан да реагира и да те обрука пред јавноста.
Не бе добар бил АнсалдиАНСАЛДИ
со овие бекови има глата да ни чади секој натпревар![]()
И што лошо направи Ансалди ај објасни ми? Срамота е ваков пенал да досуди ова гомново од судија, све у куќа да му ебам.АНСАЛДИ
со овие бекови има глата да ни чади секој натпревар![]()
Пер што кур бараш у Македонија чим така.Не бе добар бил Ансалди
1 утакмица ми требаше да видам дека и он и турчинот за кур не ги бива.Ама ај сите шо ги зима интер - добри биле....
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Па вакви дебили како овие 2ца,лани Монтоја,пред него Мвила, треба ѕид со глава да буткаш ако тврдиш дека од прва неможе човек да ги осети дека се дебили.Пер што кур бараш у Македонија чим така.
Оди пријави се скаут да бидеш у Барса, Баерн, Реал бирај кај сакаш штом од пола пријателска утакмица оценуваш играчи. Свака част, ова ретко кој го може.![]()
Објасни ми каде виде дека Ансалди е дебил.Па вакви дебили како овие 2ца,лани Монтоја,пред него Мвила, треба ѕид со глава да буткаш ако тврдиш дека од прва неможе човек да ги осети дека се дебили.
За скаут не сум,ама дека имам 1000 и можда поише утакмици изглеано тоа со глава ти гарантирам
пс.Еве од прва ти викам - Банега ќе биде ѕвер!
Sent from my SM-G920F using Tapatalk