Фан Клуб: Интер

Па вакви дебили како овие 2ца,лани Монтоја,пред него Мвила, треба ѕид со глава да буткаш ако тврдиш дека од прва неможе човек да ги осети дека се дебили.
За скаут не сум,ама дека имам 1000 и можда поише утакмици изглеано тоа со глава ти гарантирам
пс.Еве од прва ти викам - Банега ќе биде ѕвер!

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Ама по што заклучи ти дека е дебил? Да не е крив случајно за смешниот пенал? Не.
Ја не викам дека е кујзне какво играчиште или дека сме го купиле Марсело ама вакви експертизи од пола утакмица.. не заебавај. Прва утакмица е ова, прв пат ги глеа Перишиќ, Брозовиќ и Муриљо остај го нека изигра неколку утакмици па ќе видиме што сме земале.
Лани и за Перишиќ вакви муабети се вртеа па глеам сите експерти по тоа прашање ги снема некако.

Иначе за Банега фала што откри топла вода, не знаевме дека ќе биде ѕвер. Т.е он е ѕвер веќе. :D

Ама по што заклучи ти дека е дебил? Да не е крив случајно за смешниот пенал? Не.
Ја не викам дека е кујзне какво играчиште или дека сме го купиле Марсело ама вакви експертизи од пола утакмица.. не заебавај. Прва утакмица е ова, прв пат ги глеа Перишиќ, Брозовиќ и Муриљо остај го нека изигра неколку утакмици па ќе видиме што сме земале.
Лани и за Перишиќ вакви муабети се вртеа па глеам сите експерти по тоа прашање ги снема некако.

Иначе за Банега фала што откри топла вода, не знаевме дека ќе биде ѕвер. Т.е он е ѕвер веќе. :D
Лани пола сезона ја изигра криминално Перишич и со право беше руган тука.АМА никад не сум тврдел дека не го бива(како докажан играч дојде,уште у Дортмунд се виде дека ќе биде играчина)
Ансалди го глеав и со Баерн,срам ме фати децата баварски што им правеа и на него и на еркин.Мене едноставно не ми делува дека има нешто у него доволно за тоа јас како го замислувам Интер
За Банега се заебавав,не биди бот [emoji4]

Добра игра во првото полувреме, губиме 2-1 али не е реален резултатот. Непостоечки пенал за Тотенхем и мајсторски гол на Ламела од 25 метри кој реално не се бранеше. Подобри сме од Тотенхем, ми се допаѓа ова што го гледам, а имајте во предвид дека тек сега играчите се собраа и почнаа заедно да тренираат.

Банега АПЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!! Пу пу да не го урочам. :)

Лани пола сезона ја изигра криминално Перишич и со право беше руган тука.АМА никад не сум тврдел дека не го бива(како докажан играч дојде,уште у Дортмунд се виде дека ќе биде играчина)
Ансалди го глеав и со Баерн,срам ме фати децата баварски што им правеа и на него и на еркин.Мене едноставно не ми делува дека има нешто у него доволно за тоа јас како го замислувам Интер
За Банега се заебавав,не биди бот [emoji4]

Па ја изигра, коа играше у средина т.е позади напаѓачите. Иначе имаше муабети да бил добар немало да си отиде у Борусија ау глупи муабет да не ги барам. :D
За Ансалди, нормално дека јак и стабилен Интер никој не замислува со Ансалди, Еркин, Нагатомо, Дамбо, Сантон, Мело, Ранокија, Едер, Паласио, Бијабијани играчи.
Пишав и ја за тоа пред некое време, многу избрзаа со Ансалди и Еркин, одма ги потпишаа, ај за Ансалди може да разберам некако го прателе у Џенова башка имаше добра статистика лани ама за Еркин стварно не ми се јасни, башка што зафаќа нон-еу место.

Ај да ги видиме како ќе се понашаат па и никој не гарантира дека Еркин мора да игра прва постава ебате, Ансалди мислам дека ќе игра.

Иначе Банега какви топки им пушта, брза транзиција имаме полувремево, се гледа дека Бијабијани е минус човек у напад, таму Кандрева ќе покрие одлично. А и 1 тренинг имаат заедно повеќето играчи со Банега пред се.

Мора конкуренција за Муриљо да се донесе позади, див е овој ептен, не размислува со тоа лејката ич.

Добра игра во првото полувреме, губиме 2-1 али не е реален резултатот. Непостоечки пенал за Тотенхем и мајсторски гол на Ламела од 25 метри кој реално не се бранеше. Подобри сме од Тотенхем, ми се допаѓа ова што го гледам, а имајте во предвид дека тек сега играчите се собраа и почнаа заедно да тренираат.

Ова подобри сме од Тотенхем нека трепка !!!

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaand its gone :D

Стеф избриши комснтарот додека е време

Па реално Тотенхем ништо не изигра у прво полувреме, ние бевме каде каде поконкретни и поорганизирани. Сеа дадоа малце гас и не отворија ко паштети. Одбранава ни е хаос, Миранда и Муриљо уште се на одмор.
Овој Хандановиќ ме вади од такт вака коа ќе се испичка, најпичка од сите е а тука ми викате капитен да бил ебате лингурот ќе прими 2 гола и одма не играм, после прима уште 100.

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos: Само толку...Знам како ти се допаѓа ова што го гледаш. :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

хаха масакар ни направиа, имаме оваа лето некоја пријателска што сме победиле хахаа мизерии на чело со Манчини.

Да не го барам постот каде што реков дека Тотенхем ќе го размонтира Интер.

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

13680175_1270092159669763_1440078393623281918_o.jpg
Се смеам од мука што убаво сме играле "Болје од Тотемхем" Сеа со Ранокиа уште 2-3 сигурно ке примиме
Форца Манчио :motorce:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom