Фан Клуб: Интер

Не ве читам во целост, Кова е крив што не останал а можел а? :ban:

така му доаѓа целата приказна.

Ова нешто како идеш на работа и се океј,доаѓа газдата едно сабајле и ти вика ти од утре ќе работиш у таа продавница со нов газда,не ме интересира дали сакаш или не сакаш.Чао пријатно.

Од вакви како тебе ми се повраќа искрено. @Hm_Hm е еден од ретките со кои може да се направи нормален муабет околу Серија А, а згора на тоа има и одлично познавање на фудбалската игра. Те молам немој со вакви испади, културно си праша човекот.

Иначе кога веќе те тагнав, дадовме по 4 гола против Штударт Кикерс и Карпи на почетокот на припремите, па потоа четири утакмици без даден гол и притоа сите четири беа изгубени, против Баерн, Реал, Милан и Галатасарај, па тепавме 2-0 против вториот тим на Билбао, па против вас на Тим Трофео пораз од 1-2 и против Сасуоло пораз од 0-1, за вчера да изиграме 0-0 со Аек. Се на се 11 дадени гола и 13 примени. Во кратки црти резил. :)

Де бе, кај вас се во крајности... после тоа вчера, сега ептен фалење... :D

А поентата ми беше да проверам како поминаа летово екипите кои би требало да се борат за ЛШ, кој имал проблем со напад, а кој со одбрана, барем според статистика.

Но, изгубив желба после коментарите...

А и гледам дека е доста напнато тука, па не треба сега и јас плус да замарам. :)

Не знам дали модераторот може сам да се банира? @Ilumious help
Програмерски, ќе заглави во loop така :( народњачки, не може, а интересно би било. Исто и да си ставаш сам лајк на пост :icon_lol:

Програмерски, ќе заглави во loop така :( народњачки, не може, а интересно би било. Исто и да си ставаш сам лајк на пост :icon_lol:
Ќе си пише @Syn пост од 3 километри на латиници како другар му јонзе, и пошто никој не го дочитува ќе си стаи сам лајк... Смаарт

Ајдееее, не биле интер криви, крив бил Ковачиќ шо прифатил да игра за Реал...

то ти е, исто ко на некој да му реча, ела работи за Микрософт, и овај да речи, неееее во дрекслермаер ми е убо за десетиљади....

Како се температурите бе таму, вакви глупости шо траскате? @vaskopandev ?

Не ве читам во целост, Кова е крив што не останал а можел а? :ban:
Ne, tuku muabetov so solzive, on sakal da ostane ama klubot ne pa nemal alternativi i moral da potpise za real mislis potpisuva za rajo valjekano u pm ( kova inace do sea uste ne zaigra u LS so Inter ), sto sekako ne e tocno, potpisa dogovor letovo do 2019, nemase da bide nit prv nit posleden igrac za koj klubot prifatil ponuda a on odbil da si zamine ...
zatoa i rekov, primer toa da go napravese skoro i status na ikona ke imase kaj ultrasite i site ostanati, sekako deka nemase da jade mobing ko pandev ili snajder, u sekoj slucaj on licno da sakal da ostane tuka, inter da mu e u srce i da saka da stanuva legenda ala zaneti za sto i imase i te kakov potencijal, ke si ostanese fino lepo i ke gi odbiese real lagano toa e fakt, pistol na celo sigurno nemal.
A ne, placel, se ligavel, sakal da ostanuva, go vlecele so sila a on grebel na zemja i vika joj jebote ne, brozovicu spashavaj jebem ti taj surat iskrivljen ...

KVHgza1.jpg

[DOUBLEPOST=1439879716][/DOUBLEPOST]
Ајдееее, не биле интер криви, крив бил Ковачиќ шо прифатил да игра за Реал...

то ти е, исто ко на некој да му реча, ела работи за Микрософт, и овај да речи, неееее во дрекслермаер ми е убо за десетиљади....

Како се температурите бе таму, вакви глупости шо траскате? @vaskopandev ?
Dobro be majku mu stara, na kineski li pisuvam pa tesko vi e da razberete, koj toa na temava go rekol daj posocete eden post. Vaka koga ne docituvate ili koga ne svakate prosto prosireni recenici najvise me kurci, nikade ne e kazano deka kova e kriv a inter ne, tuku deka ova muabetov so placenjevo e glup i smeshen.

Inter se kirivi, i pred Se Mancini, toa nikoj ne go negira, prvenstveno ova e nivna odluka, Mancini papakot ne znaese mesto u tim da mu najde go shaltase od edna pozicija na druga a lani i slabo go igrase pri krajot na sezonava, AMA, ova e i odluka na Kovacic, sto ne e jasno tuka, placel se ligavel grebel na zemja ne sakal i ne sakal da ide, sve toa dokumentirano so edna slikicka. wow :)
So boldiraniot del sve si kaza ustvari ...

I mur placese cvikase so Materaci pa edvaj cekase Real da gi prevzeme, emocija e u igra sekako, pominal nekolku godini tuka, steknal prijateli i tn i tn, ali i glatko si stavi potpis na dogovor so Real ko sto i Inter lagano go shitnaa. Dogovorot ko dogovor od finansiski aspekt e super, faktot sto Mancini se resil na vakov poteg e debilen i glup i e na shteta na Inter.

Последно уредено:
Ej, aj be odjebi gledas deka nigde ne navrediv, ama vlaga u den kade sto Kovacic go prodavaat ko grom od vedro nebo i mi prasuva za prijatelski i potencira deka ne saka da provocira, bar da gazese milan na prijatelski. Toa e isto ko u klub na Milan koa go prdavaa tiago silva da gi prasam abe nejkam da provociram ama Milan kolku gi busea na prijatelskive? A tebe ako ti se povrakja slobodno citaj i povrakaj
Да земам да ти редам се по ред ќе си повредам интелигеција, затоа заеби. Чим не можеш да процениш кој провоцира, а кој прашува нормално ондак посети некоја институција док е време. Што имаше врска Милан со муабетов објасни ми? Те праша човекот колку голови дал Интер а не дали Милан го буешеле на пријателскиве. И да, не го бушеа Милан туку Интер го бушеа.[DOUBLEPOST=1439887946][/DOUBLEPOST]
Де бе, кај вас се во крајности... после тоа вчера, сега ептен фалење... :D

А поентата ми беше да проверам како поминаа летово екипите кои би требало да се борат за ЛШ, кој имал проблем со напад, а кој со одбрана, барем според статистика.

Но, изгубив желба после коментарите...

А и гледам дека е доста напнато тука, па не треба сега и јас плус да замарам. :)
Абе пишувај си што ти е, тури им пепел на одредени амеби што се маткаат тука.

Ковачиќ бил крив а не ви текнува Хернанес како плачеше кога потпишуваше за Интер :D

Да земам да ти редам се по ред ќе си повредам интелигеција, затоа заеби. Чим не можеш да процениш кој провоцира, а кој прашува нормално ондак посети некоја институција док е време. Што имаше врска Милан со муабетов објасни ми? Те праша човекот колку голови дал Интер а не дали Милан го буешеле на пријателскиве. И да, не го бушеа Милан туку Интер го бушеа.[DOUBLEPOST=1439887946][/DOUBLEPOST]
Абе пишувај си што ти е, тури им пепел на одредени амеби што се маткаат тука.
Nit prozvan me citiras, abe idi fino lepo u fan klub Milan pusi tamu. Inter bil busen samo od Real na prijatelslskive, ama se gleda sto kalibar na navivac si, kako petgodisno dete... I moeto prepukivanje so hm hm ne bese so navredi ni pa tolku napadno ama on si ja postigna celta mladi majmuni ko tebe da skokaat, posto samo ti se fati na toa, zatoa odi pusi u Milan

Nit prozvan me citiras, abe idi fino lepo u fan klub Milan pusi tamu. Inter bil busen samo od Real na prijatelslskive, ama se gleda sto kalibar na navivac si, kako petgodisno dete... I moeto prepukivanje so hm hm ne bese so navredi ni pa tolku napadno ama on si ja postigna celta mladi majmuni ko tebe da skokaat, posto samo ti se fati na toa, zatoa odi pusi u Milan
Ај па ти не изигравај Џек тука, што ако дојде и ако праша некој, не е ова ратно поле па да отвораш фронт со секого. Смири живци малце.

Ај па ти не изигравај Џек тука, што ако дојде и ако праша некој, не е ова ратно поле па да отвораш фронт со секого. Смири живци малце.
Stvarno ne znam sto da ti odgovoram, za post pred dva dena ovoj morase da se zakaci i do denes da go tegne i da dokazuva nesto, a mozese da me preskokne i da mu odgovori na clenot, a ne da me proziva. Kako i da e forum e, samo pak ke si kazam vo moment koga se prodava Kovacic da prasas za nebitni prijatelski utakmici i da pises deka ne provociras e zaebana rabota.

Stvarno ne znam sto da ti odgovoram, za post pred dva dena ovoj morase da se zakaci i do denes da go tegne i da dokazuva nesto, a mozese da me preskokne i da mu odgovori na clenot, a ne da me proziva. Kako i da e forum e, samo pak ke si kazam vo moment koga se prodava Kovacic da prasas za nebitni prijatelski utakmici i da pises deka ne provociras e zaebana rabota.
Истото важи и за тебе, што не го прескокна членот кога праша туку му се сипа? Баш дека е форум, па и знаеш дека членот не е некој провокатор, да сака некој да тера сеир, ќе истера сеир во генералната тема.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom