Фан Клуб: Интер

Мислам дека не се споредуваат ситуациите ама нема везе, нека биде ко што викаш ти. Ја се кладам дека му е договорен трансфер зад грб и го имаат преебано детево.

Мислам дека не се споредуваат ситуациите ама нема везе, нека биде ко што викаш ти. Ја се кладам дека му е договорен трансфер зад грб и го имаат преебано детево.
Mnogu naivno veruvas. Mozi i Inter mu ja dogovori platata od 4 milioni. Sigurno go imat kontaktirano agentot na Kovacic pred da vlezat vo detali na ponudata, ne e to tolku naivno te prodadovme pakuvaj kuferite.

Sent from my GT-S6310 using Tapatalk

Ne mozes zad grb da dogovaras vakva rabota be, agentot negov bil izvesten ne moze preku nok on da dogovara uslovi so real, sigurno i on ke saka da kjari sto poveke za klientot negov a so toa i za samiot sebe. Rabotata e sto cenata e takva kakva sto e, i pretpostavuvam deka Real nastojuvale vo tajnost ova da ide za da ne se uvalat siti ili psg, a i gi iskoristija odlicnite odnosi koi so godini gi imaat so Inter, uste od vremeto koga Perez go donese Ronaldo.
Real si e Real, Kova prifatil da igra tamu i so sreka neka mu e, sve najbolje, deka Mancini ja poeba so ova, ja poeba, se izjasniv na taa tema da ne se poftaram, ama umre be vremeto so igraci ko Zaneti, mada ne mu zameruvam na Kova u nikoj slucaj, ako nekoj treba da go jade hejtot toa e Mancini pa posle i tie sto go donesoa i mu davaat ogromna sloboda tuka.

Znaci da bea zdrava upravata i ovoj so shiskite,ke recea toj igrac e nedostapen,ne prifakame niedna ponuda za nego ili pak ke baraa 80 milioni i cao prijatno. Ke si ostanese igracot.
Ama tie se nafatile da pregovaraat i go prodadoa pomalce od fucking snajderling ili kako i da se vika. Fuck logic

Последно уредено:
Мамиќ му е агент на Ковачиќ, мора да лапне пари да подмити пола Хрватска таму за тоа што го бркаат џандари му ебам живарникот па и на него. :D

Мамиќ му е агент на Ковачиќ, мора да лапне пари да подмити пола Хрватска таму за тоа што го бркаат џандари му ебам живарникот па и на него. :D
11902266_10207723992964782_1721610827842520190_n.jpg

Не е до луѓето беее, што да прават кога газдава не им дава одврзани раце (пари).
Види ги само кој грев се, се ценкаја за Подолски, истото го прават и со останативе фудбалери, брука!

СВИЊАВА ПОД ИТНО ДА ГО ПРЕПРОДАЈ КЛУБОВ!!!:anco::cujte:

И сеа во одбрана НА УПРАВАВА, следува рејџ клизач од Џонтра ...

Ова на памет трескање глупости колку да се пише нешто, не дека се има поима како стојат стварите, онака модерно е да се јаде гомна.

Се читаш ли малце бе што трескаш, се ценкале за Подолски кур се тресе, за 15 минути го договорија, еве сега за 1 ден е договорен Шакири.
Летоска се донесоа 3ца првотимци за неполни 10 милиони евра. Тимот беше комплетиран уште пред да почнат припремите нешто што не беше случај минативе 4-5 години.

Иди таму навивај за Манчестер сити не умарај тука, Бог да чува.

Тимот не е бош - 11-то место на табелата
Управата не е бош - Последен добар трансфер од 2009 се нема направено.

Глеам колку си компетентен штом плукаш по клубот кој има ново раководство само 1 ипол година и што мислиш дека Хуан, Додо и Медел се бош играчи, исто и за другар ти Види Фотос, ако не разбираш фудбал а по муабетиве најверојатно поим немаш од фудбал, не пишувај вакви небулози ќе ти се смее народ..

And wut about that boss? :cool:

Не сакам да провоцирам, те поштовам и ти поштовам мислење (донекаде :P). Уствари поштовам сечие мислење без разлика дали се согласувам со истото или не, се сметам за опенмајндед. ;)

Само сакав да се навратам на разговорите од пред 7-8 месеци кога јас плукав а ти ме вреѓаше, а сега ти плукаш и никому ништо. :P

Шала на страна... после се мислам дека добар дел од фановиве видоа барем дел од реалноста. Тоа дека Тохир (на мајка му во газлаците) не е дојден да гледа добар фудбал, туку да пери пари и да си игра "Менаџер" со клубот.

Како што се одвиваат работиве не верувам дека за скоро ќе гледаме квалитетен фудбал!
И поради тоа немојте повторно да ми го издигнувате на ниво на месија! :mad:

Пошо мене долгови не ме интересираат, сакам фудбал!!!

Абе ја вчера од нервоза со татко ми се спукав дома, за малце ќе ме лупнеше од земја, па сеа ќе мислам што сум пишал пред 5 месеци за управата.
Нервозен сум и ме боли кур. Сеа ќе им ебам сто мајки, кога ќе има потреба од пцуење и колнење ќе пцујам и колнам, коа ќе треба да се поздрават ќе ги поздравам, не знам што не е јасно. ;):)

Абе ја вчера од нервоза со татко ми се спукав дома, за малце ќе ме лупнеше од земја, па сеа ќе мислам што сум пишал пред 5 месеци за управата.
Нервозен сум и ме боли кур. Сеа ќе им ебам сто мајки, кога ќе има потреба од пцуење и колнење ќе пцујам и колнам, коа ќе треба да се поздрават ќе ги поздравам, не знам што не е јасно. ;):)

Се разбира дека ако има потреба ќе ги поздравам и јас! Кој не би поздравил дело кое заслужува поздрав?!

Но после ова со Ковачич... не знам. :unsure:

ај ете да речеме дека трансферот бил договорен во тајност,во ред тоа.

Кова пред месец дена продолжи договор со Интер до 2019 година и беше среќен момакот во Интер,изјавуваше како сака да остане во Интер подолго време и нема намера да си замине.
Изјавуваше и Тихо дека ниту еден од Икарди или Кова нема да си замине,бидејќи тие се новите предводници на Интер.
За после две недели како гром од ведро небо да дојде Перез у уста да му свршам јас на него,помафтал со милионите,ја прелажал управата дека Кова не го бива и ај ќе го земам во Реал резерва да биде што кур.

Ме интересира мене како Кова толку лесно го натерале на трансфер од Интер кога самиот играч не сака да си замине.
Сигурно му рекле,еј Кова ние нема да те играме сезонава пошо Манчини е неспособен да те игра на позицијата каде што си најпотребен,па затоа ќе го вратиме Каржа и ќе го земеме Соријано.
Тупи се,глупи се,нема да се експонираат и така.Со среќа у Реал брат,го потпиша трансферот ти више.
Сигурно фалц потпис му удриле на тоа договорот,потпис што го користи кога се потпишуе на топки и овие земале го копирале за да не се натегаат со него и да не си тупат мозок колку пари ќе се соберат од ѓубрето што е моментално во Интер.

Ти ебам идиотите,ќе поштувале ФФП правила.
Па сигурно тие правила важат и ако го продадеш Нагасан,Ранокија,Гуарин,Хернанес,Андреоли да ви ебам гомната неспособни што не можете да продадете играч,а знаете да дадете играчиште за кило сусам,крв да просерете утре по сабајле и Курва Норд вас да ве фрлаат од трибини,не веспи и мотори,јахти и бродови.

Аиха бе,местото екипата да ја надоградиш ти ја уназадуваш со тоа што го продаваш најбитниот играч,што треба да ја спои одбраната со средниот ред и нападот.

Уште пак читам дека сакале Насри да го земат.Требен ми е зубларот хајпнат ореви да ми крши со ножињата рахитични и забите расклатени.
Тие еден факинг Монтоја го договараа две недели ден и ноќ и Јојо го земаа со судни маки од таму,па и Насри ќе го собереле,а првенството почнува за една недела.

Мрш бе,ако се шитне Кова и кој и да се земе,бојкот им праам[DOUBLEPOST=1439851368][/DOUBLEPOST]
Се разбира дека ако има потреба ќе ги поздравам и јас! Кој не би поздравил дело кое заслужува поздрав?!

Но после ова со Ковачич... не знам. :unsure:

ќе ги поздравам со метак у чело,сите клекнати на колена.

Станавме филијала на Реал Мадрид бе,крвта да им ја ебам јас нивна.Го уништија цело меркато и нит Перишиќ нит Мертенс ќе го исперат срамот ако го шитнат Кова

ај ете да речеме дека трансферот бил договорен во тајност,во ред тоа.

Кова пред месец дена продолжи договор со Интер до 2019 година и беше среќен момакот во Интер,изјавуваше како сака да остане во Интер подолго време и нема намера да си замине.
Изјавуваше и Тихо дека ниту еден од Икарди или Кова нема да си замине,бидејќи тие се новите предводници на Интер.
За после две недели како гром од ведро небо да дојде Перез у уста да му свршам јас на него,помафтал со милионите,ја прелажал управата дека Кова не го бива и ај ќе го земам во Реал резерва да биде што кур.

Ме интересира мене како Кова толку лесно го натерале на трансфер од Интер кога самиот играч не сака да си замине.
Сигурно му рекле,еј Кова ние нема да те играме сезонава пошо Манчини е неспособен да те игра на позицијата каде што си најпотребен,па затоа ќе го вратиме Каржа и ќе го земеме Соријано.
Тупи се,глупи се,нема да се експонираат и така.Со среќа у Реал брат,го потпиша трансферот ти више.
Сигурно фалц потпис му удриле на тоа договорот,потпис што го користи кога се потпишуе на топки и овие земале го копирале за да не се натегаат со него и да не си тупат мозок колку пари ќе се соберат од ѓубрето што е моментално во Интер.

Ти ебам идиотите,ќе поштувале ФФП правила.
Па сигурно тие правила важат и ако го продадеш Нагасан,Ранокија,Гуарин,Хернанес,Андреоли да ви ебам гомната неспособни што не можете да продадете играч,а знаете да дадете играчиште за кило сусам,крв да просерете утре по сабајле и Курва Норд вас да ве фрлаат од трибини,не веспи и мотори,јахти и бродови.

Аиха бе,местото екипата да ја надоградиш ти ја уназадуваш со тоа што го продаваш најбитниот играч,што треба да ја спои одбраната со средниот ред и нападот.

Уште пак читам дека сакале Насри да го земат.Требен ми е зубларот хајпнат ореви да ми крши со ножињата рахитични и забите расклатени.
Тие еден факинг Монтоја го договараа две недели ден и ноќ и Јојо го земаа со судни маки од таму,па и Насри ќе го собереле,а првенството почнува за една недела.

Мрш бе,ако се шитне Кова и кој и да се земе,бојкот им праам[DOUBLEPOST=1439851368][/DOUBLEPOST]

ќе ги поздравам со метак у чело,сите клекнати на колена.

Станавме филијала на Реал Мадрид бе,крвта да им ја ебам јас нивна.Го уништија цело меркато и нит Перишиќ нит Мертенс ќе го исперат срамот ако го шитнат Кова

Освен Мусачо никој друг не не пере.

Не ве читам во целост, Кова е крив што не останал а можел а? :ban:

Од вакви како тебе ми се повраќа искрено. @Hm_Hm е еден од ретките со кои може да се направи нормален муабет околу Серија А, а згора на тоа има и одлично познавање на фудбалската игра. Те молам немој со вакви испади, културно си праша човекот.

Иначе кога веќе те тагнав, дадовме по 4 гола против Штударт Кикерс и Карпи на почетокот на припремите, па потоа четири утакмици без даден гол и притоа сите четири беа изгубени, против Баерн, Реал, Милан и Галатасарај, па тепавме 2-0 против вториот тим на Билбао, па против вас на Тим Трофео пораз од 1-2 и против Сасуоло пораз од 0-1, за вчера да изиграме 0-0 со Аек. Се на се 11 дадени гола и 13 примени. Во кратки црти резил. :)
Ej, aj be odjebi gledas deka nigde ne navrediv, ama vlaga u den kade sto Kovacic go prodavaat ko grom od vedro nebo i mi prasuva za prijatelski i potencira deka ne saka da provocira, bar da gazese milan na prijatelski. Toa e isto ko u klub na Milan koa go prdavaa tiago silva da gi prasam abe nejkam da provociram ama Milan kolku gi busea na prijatelskive? A tebe ako ti se povrakja slobodno citaj i povrakaj

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom