Фан Клуб: Интер

Ај па ти не изигравај Џек тука, што ако дојде и ако праша некој, не е ова ратно поле па да отвораш фронт со секого. Смири живци малце.
a ti pa koj si tuka da kazuvas pravila u druk fan klub? ne tie ova fan klub mancester jebote mancesta.

Истото важи и за тебе, што не го прескокна членот кога праша туку му се сипа? Баш дека е форум, па и знаеш дека членот не е некој провокатор, да сака некој да тера сеир, ќе истера сеир во генералната тема.
Eve samo uste ne tebe ke ti odgovaram na ovaa tema pa posle toj kobe neka citira, tolku, zavrsuvam so ovaa diskusija. Prvo jas sum fan na Inter i zatoa odma mu odgovoriv, mojot odgovor bese " NA ATLETIC bilbao, imas problem?" Sto i ne e nekoj front, karanje i dokazuvanje, a ovoj drugiov sto se zakaci e toa e drug problem. Tolku od mene za ova prasanje, ne vredi da se zamara za istoto i da se puni fan klubot so glupi muabeti

Последно уредено од модератор:
У целава ситуација најјако е што најголемите подржувачи на жутокљунецот сега најмногу фрлаат со дрва и камења по него,а ние што бевме незналици и песимисти сме принудени да го браниме за да се одржи баланс на темава :pos:

браво, ми го уништија и последниот атом сила што го имав да ги гледам оваа сезона поради Кова, Кондобија и Икарди.
Се под список да ви наредам говеда едни

11870909_868319519925145_7678174826227231721_n.jpg

o_O

. Prvo jas sum fan na Inter i zatoa odma mu odgovoriv, mojot odgovor bese " NA ATLETIC bilbao, imas problem?" Sto i ne e nekoj front, karanje i dokazuvanje, a ovoj drugiov sto se zakaci e toa e drug problem. Tolku od mene za ova prasanje, ne vredi da se zamara za istoto i da se puni fan klubot so glupi muabeti

Brat ja te potrzuvam tebe masimalno, i kaj nas u fan klub milan dojdat od vasiot fan klub da povociraat a se pravat fini demek da pusat.
I toa sto si mu rekol ne e nikakov front i toa si u pravo, ovoj illumious i kaj nas se pravi serif i fan klub a nekoi sto provociraat ne im vika nisto

Ловрен му честиташе на Матео на инстаграм
kova.jpg
Изгледа солзите на малиот беа радосници :cautious:[DOUBLEPOST=1439912514][/DOUBLEPOST]
Кузнае колку пиштел додека го пишувал ова :ROFLMAO:

Овој не го мочале од ќерамиди ко мал изглеа. :D
Чекич еби се бе ти, трол еден. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom