Фан Клуб: Интер

Ако ффп беше правило кое стварно влијае сити и Псж немаше по онолку пари да лупаат за играчи и неказнето да поминуваат секоја година.
Неупатен, казнети се и двата тима поради ФФП.

Неупатен, казнети се и двата тима поради ФФП.
Среќа ептен им влијаеше да лупнат смешна сума за Стерлинг, а и еве сега и блиску се до еден од Отаменди/ Де брујне кои нема да коштаат ефтино.

Среќа ептен им влијаеше да лупнат смешна сума за Стерлинг, а и еве сега и блиску се до еден од Отаменди/ Де брујне кои нема да коштаат ефтино.
Им ја намалија казната бе, виде минатото лето ПСЖ како купуваше?

Ди Мариа им пропадна ради тоа.

Ти пиша дека не се казнети, не дали им влијае казната.

Јојо со 10-ката на Кова од денеска.

Мело изгледа суден му е на Интер,3 милиони за него биле понудени,а продолжи договор пред недела дена.

У курац да идете бе гнаси мочани

Долго време сум член на форумов , последниве години ретко пишувам бидејки Интер после 2010 стана мал тим со лоша трансфер политика , и едноставно ти останува само да се нервираш и да го гледаш тимот како ти тоне надоле .
Тоа не значи дека јас не навивам за Интер и дека не го сакам тимот , јас секогаш ке бидам за Интер , али неможе они како клуб 5 години да стојат во место , дури ни во ЛШ да не можеме да влеземе и да сметаат дека ке немаат разочарани навивачи , доста не дупат со тоа фер плеј правило 5 години , никој не им стави нож под грло дека мора баш Кова да го дадат ..
Таман мислиш прават тим за некој успех , они нас ни маваат нож во грб со реално најдобриот играч кој го имавме во моментов ..
Го осакатија Интер , од шампионски клуб станавме смешен клуб со ваквата политика , тоа е реалноста за жал ..
Спомените од убавите моменти ни остануваат да си ги гледаме на you tube од 2010.
За Перишич и такви срање играчи не мислам да ги гледам , нека искочи Curva Nord и нека ги прати у три лепе пред да биде касно за уште една очајна сезона .
Не ми се отвара муабет што ако се повреди Јоветич замена WTF ?

cmxpmkeukaah2tv-jpg.126815

Многу прост дечково , на ниво на Брозовиќ , петто одделение.
Бришан.

И јас се напнаф за ова искрено ама после Клип ми вика дека сите го праат ова, така да ништо чудно (најозбилно) да ги тераат на ваков потег.
B_Id_92702_Cristiano_Ronaldo.jpg

BTKI8RxIEAARHhy.jpg

james-rodriguez-kissing-real-madrid-badge-in-his-presentation-day.jpg

462273154-lucas-silva-kisses-the-real-madrid-team-gettyimages.jpg

Ви кажав тоа им е фетиш на Мадрид управата и навивачите. :pipi:[DOUBLEPOST=1439990462][/DOUBLEPOST]
И јас се напнаф за ова искрено ама после Клип ми вика дека сите го праат ова, така да ништо чудно (најозбилно) да ги тераат на ваков потег.

BTKI8RxIEAARHhy.jpg

Модриќ не го натераа.

Последно уредено:
увек увек сум го поштовал Морати ради то шо никогаш не присилил некој да остани или да игра за Интер...истото мислам дека и Тохир ке го прај...ете и самиот ковачич кажа на прес дека никогаш не би ја одбил ова понуда е сеа интер изигра така да и тој заработи од трансферот, колку и да се лутиме сите и да ја обвинваме управата, ке ви стани јасно зошто е то така ко ке видите играч да уште на прес го лижи амблемот на новиот клуб...сетете се дека и Занети имаше понуда од реал и то неколку пати...и никогаш не помислил да го напушти интер

Nemojte taka za kova,on e reinkarnacija na buda,isus i muhamed vo edno bitie ( ama za nekoi slepci).A mislam deka i slep ke vidi deka maliot se podade kako kurva za iljadarce koa slusna deka real go bara u svoi redovi!

BTKI8RxIEAARHhy.jpg

Без заебанции, истово сум го приметил и во Барса, секој нов играч што ќе го презентираат го бакнува амблемот.

Како и да е, Ковачиќ е завршена приказна, нека му е со среќа во Реал и тоа е тоа, Гуарин ти намали со сарказмот пошто ќе попаѓаат серверите на форумов.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom