Фан Клуб: Интер

Три победи со ред еј..не ми се верува искрено:cuc:..конечно

И кога ќе видам следните две кола играме со Фиорентина и Наполи:facepalm:..има глата да ни ја дупнат со оваа одбрана,се надевам дека грешам ама баш сега и тие влегоа во форма и ќе биди пеколно тешко тука да се помини без пораз

Виола не е баш добра на Меаца, можда и најлошиот терен за нив од сите италијански екипи. А за во Неапол господ на помош. :D

Виола не е баш добра на Меаца, можда и најлошиот терен за нив од сите италијански екипи. А за во Неапол господ на помош. :D

Не ја гледа ти традицијата,гледај на моменталната состојба каде реално можи многу лесно да изгубиме од Виола и Наполи кои играат многу подобро од нас,посебно со одбраната ако игра Ранокија(скраја да е)..

3 по ред а ?
shit just got real

10996473_933710496639708_5106764864748373898_n.jpg

Пред потпис сме со Тулалан од Монако. Таман се израдував на добрата трансфер политика и види ги што прават :yid: Не кур носете фосили бе се да ви ебам.

Пред потпис сме со Тулалан од Монако. Таман се израдував на добрата трансфер политика и види ги што прават :yid: Не кур носете фосили бе се да ви ебам.
2b8.gif

Абе како може некој да се заинтересира за Тулалан, па тој од дома го забораиле дека игра фудбал. Иста шпекулација како онаа за Ледезма од Лацио што живее и игра фудбал на инфузија. Како може некој да рече дај ќе го купиме Тулалан/Ледезма?!

Боље Паломбо нека го вратат.
На крај краева па за кој кур се откажаа од Камбијасо кога планираат да носат вакви мумии.

Станкович да се врати од пензија подобро ке одигра од Тулалан, и онака нема голема арзлика во години.

За утре се враќа Ханданович но најверојатно Карицо ке биде на голот. Додо се повреди па ке го гледаме Кампањаро повротно од прва минута.

Portieri: 1 Handanovic, 30 Carrizo, 46 Berni.
Difensori: 5 Juan Jesus, 6 Andreolli, 14 Campagnaro, 15 Vidic, 21 Santon, 23 Ranocchia, 33 D'Ambrosio.
Centrocampisti: 10 Kovacic, 13 Guarin, 17 Kuzmanovic, 18 Medel, 20 Obi, 88 Hernanes.
Attaccanti: 8 Palacio, 9 Icardi, 28 Puscas, 91 Shaqiri.

-----------Карицо------------
Хуго--Ранокиа--ЈЈ--Сантон
Гуарин---Медел
---Ернанес
Паласио--Икарди--Шакири

Болдираните ги потврди Манчини како стартери, Шакири исто така 99.9% е стартер.

Од прилика тоа ке биде тимот за утре ако има некјоа промена тоа ке биде Ковачич на место на Ернанес, Дамбросио на Кампањаро и Видич на Ранокиа

Ова е пишувано од Италијанец, во генерала гледам Интеристите во Италија го подржуваат Јуве во европа, ме интересира дали и вие го делите истото мислење :). Јас на пример кога Мурињо ви беше менаџер има сведок меѓу вас за вас навивав во ЛШ:sramezliv::)

interista напиша:
Exactly my thoughts when i was watching on tuesday. Juvi should not be taken lightly, and with a combination of luck and good tactics they can go far in the CL this year.

Успехот на италијанските екипи во евро лигите си носи поени, и само на тој начин може да се врати и 4тото емсто во серија а да носи во лигата на шампионите.

Значи и нас ни одговара Јувентус, Рома или било кој друг италијаснки тим да има што поголем успех во еврокуповите.

Еве го и официјалниот состав за вечерва, од тој што го најавив измена е само Дамбросио на местото на Кампањаро.

http://prntscr.com/6a4f9o

Ова е пишувано од Италијанец, во генерала гледам Интеристите во Италија го подржуваат Јуве во европа, ме интересира дали и вие го делите истото мислење :). Јас на пример кога Мурињо ви беше менаџер има сведок меѓу вас за вас навивав во ЛШ:sramezliv::)

Ве мразам од душа, но сепак во Европа(ЛШ) навивам за вас само затоа што сте Италијански тим, како што ги подржувам и Милан, Рома, Торино, Наполи и др.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom