Фан Клуб: Интер

Од улица да собереа некој пред натпревар подобро ке одиграат од Ранокиа, Кампањаро и Жесус.

Лошо игравме денес не функционираше ни средниот ред а головите не треба да споменувам како паднаа.

Шакири одличен, само немаше со кој да игра денес.
Со Ковачич тимот ке биде покомплетен, а без Ранко и Жесус 3 пати посилен.

Ранокија за вториот гол, 2 метра висок, у воздушни дуели Мираковски, од 10, 9 ги губи со сигурност, макар у хобит да му парира.
Манчини изигра кукавички и стандард ко и за секој голем тим, кога ке се однесуваш кукавички, го јадеш, прво, не знам зашто не користи по незнам кој пат, ТРЕТА измена а на терен има играчи кои веќе немаат апсолутно никаков удел во играта зашто се ицрпени ( Паласио ), и второ, кој курац му беше ставањето на Додо и играњето со тројца стопери плус Додо и Сантон, земал ми праи бункер формација, 541, чисто да се изгура до крај педерски мислиш Чезена се, епа јади го ...

3-3 е добар резултат ама веќе кога си водел 0-2, и 2-3, некако и не делува ок, у секој случај мислам дека ќе поминеме али со ваква криминална игра назад со некој од фаворитиве го јадат лагано, ке ги рашљакаат поштено.

Наредна утакмица во Понеделник 21h со Каљари на гости.
Калари е во зоната на испаѓање оваа сезона, а ние имаме проблем со нив веќе неколку години.
Последни 5 меѓусебни утакмици, 4 нерешени, 1 пораз.
Последена победа над Каљари на гостински терен е од 2010 година. Последна победа дома 2011 година.
Валда Манчини ќе свати дека не ја бива одбраната со Хуго и Ранокија, и ќе го игра Додо од прва минута. Ја незнам што е со Ранокија, лани не беше толку голем киксер, па Андреоли оваа година на 3-4 утакмици што ги изигра покажа дакелку подобра стабилност и сигурнос во дуели.
Сакам да видам одбрана
Сантон---Видиќ--Хуан--Додо
ама Манчини сигурно не мисли така, ќе игра пак со денешната..можеби со мали измени ако го вметне Додо.

Абе колку сакате плукајте го Ранокија али он денеска не изигра до толку лошо како што знае и умее. Кампањаро беше ДУПЕ, класично ДУПЕ. Само не е ни он крив, крив е тој што го ставил таму да игра. Сантон искина, какво само засилување добивме во него... :cuc:
Шаќири е ѕверотиња, и тоа невидена. Паласио е декор во тимов, настрана двата поклон голови што ги даде денес. Ниту може да помине играч, ниту може да створи предност. Единствено знае да задржи колку толку топка, и да изигра по некој пас, али по мене тотално погрешно е неговото играње во прв тим. Добро игравме денес, создадовме доста шанси али одбраната...:cenzura: Мора на тоа да се работи, не може против факинг Селтик да имаш 0-2 после 15 минути игра и да примиш за 1 минута 2 гола. Многу ми се свиѓа што Манчини форсира игра со посед на топката, што се надевам за следната сезона ќе ни биде од голема корист.

Ќе ни биде најдобро од корист да се истреби од тимот Манчини сосе Ранокија и дедо Кампањаро,па понеефективни и понепродуктивни играчи не постојат..апсолутно ништо е прават на теренот и се што ќе направат изгледа погрешно....а кога ја гледам екипата како игра и како е поставена имам впечаток дека Манчини ништо не му кажува всоблекувална освен тоа што ги поставува..како кај нас вмала кога ќе играме фудбал(ти таму ќе играш,јас онде,ти на левата страна ќе го држиш онај...)...зошто како прво играше Паласио?.разбирливо чоекот даде два поклон гола но по која основа игра чоекот и што придонесува во играта на тимот?..и господинот Кампањаро ми е неразбирливо зошто го играат десен офанзивен бек...

ДАмброзио и Андреоли се вратија од повреди, достапни се за вечер.
Изгледа толку беше од авантурата на Видиќ во Интер, се спукале со Манчини, Видиќ не сакал да го замени Ранокија со Селтик, не се многу познати причините но изглда тука е крајот, како што се пишува Манчини кажал дека додека е тренер Видиќ нема да игра, што значи од на лето сигурно си заминува.
Видиќ, Нагатомо, Кампањаро, Јонатан, па и Паласио најверојатно од на лето ќе си бараат нов клуб.
Ханда недостапен за вечер, имал ситна повреда.
Можен состав според Скај

Sky predicts:

4-3-2-1 Carrizo; Santon, Ranocchia, Juan Jesus, Dodò; Guarin, Medel, Brozovic; Shaqiri, Kovacic; Icardi

Јао со таа одбрана ГГ3+

Тепаме нормално!

Пак ќе го игра репот пред Ковачиќ идиотов, нека не си праат бајрам на паметот тие скај. Главен играч му е, незаменлив, да му ебам мајката у пичка.

Роки да го вратиме ќе изгледа како Меси у споредба со него, сигурно ќе биде дупло побрз и со 70 години. Па ни при крај не го вади, Икарди и Шаќири ќе ги извади, никако репот а овој полека умира на терен уште од 30 минута.

Па и со Видиќ се спукал, да ја распукам ја ќерка му жабарска, ќе го гледам сеа Ранокија секоја утакмица.

Барем Мацари не се караше со играчите,кога си замина сите плачеа по него,а овој циркузантот дојде и му еба мамицата на сите....првин се истепа со Освалдо а сега се отераа у курац со Видич...бре бре шо чоек ќе беше овај Манчини....

Очигледно чоекот нема афторитет со оглед на неговата историја на кавги во Манчестер Сити,Галатасарај и претходниот мандат во Интер....па што ќе има,и мене да ми е тренер Манчини со онај ѓон сурат и со шалчето педерско ќе му се смеам фаца...

Стена стартер сепак!

Карицо
Кампањаро - Видиќ - Хуан - Сантон
Гуарин - Медел - Брозовиќ
Ковачиќ
Подолски - Икарди.

Сега уште едно сопкастче , од оние убаине и раат.

Барем Мацари не се караше со играчите,кога си замина сите плачеа по него,а овој циркузантот дојде и му еба мамицата на сите....првин се истепа со Освалдо а сега се отераа у курац со Видич...бре бре шо чоек ќе беше овај Манчини....

Очигледно чоекот нема афторитет со оглед на неговата историја на кавги во Манчестер Сити,Галатасарај и претходниот мандат во Интер....па што ќе има,и мене да ми е тренер Манчини со онај ѓон сурат и со шалчето педерско ќе му се смеам фаца...
Padna tezava so vidic kako kula od karti

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom