Фан Клуб: Интер

Точно оние се подобри HQ што се, и ти сега за 2 секунди не се прај тољољо :D xaxa. Кога гледам кај HQ супер мие[DOUBLEPOST=1424977372][/DOUBLEPOST]
Само не ме тепај :D
Инсталирај VLC player.

Екстрактирај го програмчето сосе фајлот што е ко MP3 (Telekom_by_losmij) , пушташ програмчето притискаш Kreiraj listu, ќе ти го освежи фајлчето на десктоп што е ко мп3, десен клик на него Open with - VLC player =). И на секое гасење и ново пуштање повторваш процедура

Ете ти го кренав на хост:
http://www.filedropper.com/sftelekom
Па што не кажеш порано бе... :)

Иначе ова само арена 1 е? Може да се гледаат и другите арени?

Едит: Најдов како се мења програма, фала у секој случај за ова :icon_lol:

Па што не кажеш порано бе... :)

Иначе ова само арена 1 е? Може да се гледаат и другите арени?
Сите Арени ((:
Ги имаја постирано на Серија А темата :)

a-un-clic-2010633w620.jpg

Блазе им на Италијанциве, многу ви го поштовав капитенот.

Ако сакаме да ја освоиме лигата не треба да не плаши ни еден противник.

Ме интересира само нешто, пример одиме во финале и играме со некој кој е веќе пласиран во ЛШ па така и со пораз се пласираме и ние во ЛШ?

Ако сакаме да ја освоиме лигата не треба да не плаши ни еден противник.

Ме интересира само нешто, пример одиме во финале и играме со некој кој е веќе пласиран во ЛШ па така и со пораз се пласираме и ние во ЛШ?
Ако победникот е Рома а ние сме 4 во лигата тогаш мислам дека идеме ЛШ. Во другите инстанци не верувам.

Претпоставка е, може не сум во право.

Најдобро да освоиме ЛЕ и да не се умараме со комбинации. :P

Ако победникот е Рома а ние сме 4 во лигата тогаш мислам дека идеме ЛШ. Во другите инстанци не верувам.

Би потпишал со две раце доколку тоа направи вашиот тим следната година да игра во ЛШ, ќе играме за вас до финале, вие само не пратете, ќе издржеме заедно:love:

:pos::pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom