DeviAngel
Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
А да донирате тука сите по некој цент и да му купите на мацари football manager? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Neka ti tekne macari so normalni igraci kako bez problem si bese 3-4 mesto i ke ja vidis poentata.sea 7 mesto ni/mu e premija.I murinjo so ovie igraci nisto ne prai!Moze da me pljukate kolku sakate tuka ama realnosta e taa[emoji6]Кој рекол за Лео дека не чинел? Баш напротив, тука се збореше дека направија грешка со тоа што не му дадоа шанса на Лео и наредната сезона. Реално он го стабилизираше тимот после срамната полусезона со крофната и го однесе Интер до второто место, дури и за титула се боревме али Милан не доби во дербито со 3-0 и ни избегаа 5-6 бода.
Гасперини секако не чини, кај и да биде тренер, Мацари исто, Раниери исто.
Страма е премногу млад и преголем залак е тим ко Интер за него, инаку јас лично во иднина очекувам многу од него. Еве го сега во Удинезе, ќе видиме како ќе се покаже, јас очекувам и повеќе од успешно.
Така да не знам која ти е поентата со постот кога стварно тренерите од Мур навака не ни чинат со исклучок на Лео.
А бе те читам цело лето цело време играчиве не чинеле, катастрофа биле, едно друго... значи кажа еднаш те разбравме, ти го дрвиш секој пост то па то... и пази иронија, ај да беше потпишан Лионел Меси, Кристијано Роналдо, Бејл да те разберам, ама ти потпишан како она дрвоно низделкано, шо М Вила за него е Пеле, е то не можам да го разберам....Neka ti tekne macari so normalni igraci kako bez problem si bese 3-4 mesto i ke ja vidis poentata.sea 7 mesto ni/mu e premija.I murinjo so ovie igraci nisto ne prai!Moze da me pljukate kolku sakate tuka ama realnosta e taa[emoji6]
OkА бе те читам цело лето цело време играчиве не чинеле, катастрофа биле, едно друго... значи кажа еднаш те разбравме, ти го дрвиш секој пост то па то... и пази иронија, ај да беше потпишан Лионел Меси, Кристијано Роналдо, Бејл да те разберам, ама ти потпишан како она дрвоно низделкано, шо М Вила за него е Пеле, е то не можам да го разберам....
Добро како не можеш да разбереш дека во Наполи Мацари имаше играчи за 3-5-2, а во Интер нема? Значи во Интер има добри играчи, но нема играчи за 3-5-2. Со кого 3-5-2, со Џонатан? Не ме јеби. Затоа и се критикува Мацари, затоа што е еднодимензионален тренер и класична лузерчина.Neka ti tekne macari so normalni igraci kako bez problem si bese 3-4 mesto i ke ja vidis poentata.sea 7 mesto ni/mu e premija.I murinjo so ovie igraci nisto ne prai!Moze da me pljukate kolku sakate tuka ama realnosta e taa[emoji6]
И фактот што од 15 место го донесе Интер во состојба да се бори за титула. Да бе, Лео не чинеше тогаш ич.^Стварно бе....
Ајде бе, Лео чинел, да чинеше ќе беше уште тренер, срамниот пораз од Милан и Шалке да не заборавиме, со Милан особено поради катастрофалната поставеност на играчите, за Шалке не ми текнува![]()
Имавме ТИМ Трофео мислам.Леонардо ја спаси мртвата плусезона на уметничката брада на дебелиот, копа Италија освои, од тогаш неаме титула, никаква.