Фан Клуб: Интер

Некои луѓе никако да сфатат дека моментално проблемот не е во трансферите. На клупата го имаме најголемиот проблем.

Некои луѓе никако да сфатат дека моментално проблемот не е во трансферите. На клупата го имаме најголемиот проблем.
Тоа башка, има проблем и во трансферите да не се лажеме. Но секој си има свои методи на работа... Ако шеиците од Катар си играат менаџер, не значи и дека некој друг може да си дозволи такво нешто.

Ми се допаѓа што идат поагресивно со маркетинг, по FB слики од разни настани. Мора да се шири брендот. Во таа насока сме на добар пат, само уште да ја подигнеме играта на терен и топ сме.

Биле во Монца на Формула 1 и се сликале возачите со Андреоли, Додо, Хернанес, Видич и ЈЈ. Андреоли не знам што го тегнат на вакви настани, никаков фактор не е во тимот. Едино да ја попуни италијанската квота или да преведува лол.

http://supersport.com.mk/fudbal/italija/item/18797-macari-kje-igrame-kako-barselona
WTF го прочита ова некој бе?:pos::pos:

Мислам се разбира дека страната не е некој веродостоен извор за информации но насловот е смешен :pos::pos:
ОК си е насловот баш како Барселона играме со безброј додавања и досадна игра. :D

ОК си е насловот баш како Барселона играме со безброј додавања и досадна игра. :D

Да игравме како Барселона од 2008-2012 ќе треба противниците топка да не фатат и да неможат да излезат од нивната половина поради силниот пресинг..ама со овие играчи да играш пресинг е научна фантастика

:pos: И јас го прочитав ова пред некој ден ама на Интер Балкан :pos:

Плус имаше некаде изјава дека мило му е дека игра со 3ца, демек тој бил еден од пионерите на игра со 3ца, а сега и тренерот на Јунајтед ја користи таа формација. :pos:

По резултатите се гледа дека стварно треба да му е мило, и на него и на тој што го води Јунајтед.

NOT :facepalm:

http://supersport.com.mk/fudbal/italija/item/18797-macari-kje-igrame-kako-barselona

WTF го прочита ова некој бе?:pos::pos:

Мислам се разбира дека страната не е некој веродостоен извор за информации но насловот е смешен :pos::pos:
aludirase na koristenje na mladi igraci od shkola, ne na igra, samo gugl translejtot si go naprail svoeto izglea kaj ovie supersport
ali i toa za mladincite, nasol koj da zbori, Macari, sto se '' utepa '' od davanje na shansi za mladi igraci u negovata uber trofejna trenerska kariera.

Ми текна на видеово пред некој ден и сега си го пуштив.... Му се изгази Киву од смеење кога ја одбрани :pos:

Глупа публика... јест да Паласио не е голман, ама овие реагираат како Стиви Вондер да е на голот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom