Фан Клуб: Интер

И фактот што од 15 место го донесе Интер во состојба да се бори за титула. Да бе, Лео не чинеше тогаш ич.Логикава ти е многу лоша, ваљда не мислеше дека Лео ќе има 30-0-0 откако дојде во Интер.
Да де, со Чезена се боревме за опстанок. На полусезона бевме -12 од Милан со две утакмици помалце (Болоња и Киево мислам), е сега ако сме биле 15ти океј.

Не бе, не ни мислев дека ќе направи нешто Лео, неам ништо против него, али далеку дека од тоа дека со тактичко познавање го врати тимот, се е тоа само психолошки импакт (референца на Раниери, Гасперини(овој можда и не :D)...а после на најважните натпревари тактички утна се...

Доста те со Мурињо :)

Она говедоно шо го имаме пред некое време изјави (а ја заборавив да го пцујам тогаш) дека бил еден од пионерите на 3-5-2 формацијата. Па добро бе маме ти ја овај, имаш ти календар по дома да видиш Јохан Кројф кога победуваше со таа формација, или интернет експлорер користиш?

Пионер бил. Ќе си умрам не можам појќе. :facepalm:

Мацари поима нема од компјутери и интернет, сигурно го тера син му да му пушти Скајп за да се слушне со некој роднина у странство.
И се дере на тоа слушалките АЛОООО МЕ СЛУШААААААШ? МЕ СЛУШАААААШ?

Јас искрено мислам дека во овој момент односно од следниот трансфер период управата треба да се базира на купување играчи од Европа претежно од Германското првенство, веќе 4-5 години се купуваат Јужноамериканци и ниту еден се нема погодено а се трошат пари веќе...вака нека купат 3-4 Германци од Леверкузен,Вердер,Хамбургер...ионака коштаат смешни пари во споредба со Јужноамериканците, и плус Германците се најголеми професионалци и се многу физички поподготвени за разлика од овие умрените од Италија..разбирам зошто се форсираат овие латиносиве(бидејќи имаат преставништва во Аргентина и добри односи) ама сепак кога гледаш нешто дека не оди мора да се смени..

Inter: 1 Handanovic; 6 Andreolli, 23 Ranocchia, 5 Juan Jesus; 55 Nagatomo, 88 Hernanes, 18 Medel, 10 Kovacic, 22 Dodò; 7 Osvaldo, 9 Icardi.

Сопкаст треба да има на http://livetv.sx/

Тајдер и во Сасуоло не може место да фати :tapp:

ГГ,3+[DOUBLEPOST=1410699941][/DOUBLEPOST]http://www.rezultati.com/utakmica/vH0tkhzf/#postave;1

шо е ова бе:pos::pos:..овие на резултати како му ги годат позициите на играчите алал нека му е,додуша ги сваќам премногу работа имаат,неможат за сите да мислат :D

Многу досадно штом се повторуваме цело време како Мацари не чинел.

мацари со мала буква бе, има да заслужи ако сака голема, маме му ја негово... колку е тешко да го спомнеш во пост а да не го пцуеш...
Таква аура има природно Мацари.
Douchebag аура. :D

Му ебам ќерката......

Кова растура :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom