Џ
Џонтра Волта
Гостин
Што е ова Лаудруп Маудруп?? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ништо ново кај него.Гуарин најслаб, во тежок канал е дечково, не знае каде тера.

Дали само јас имам чуство дека Ковачич нема врска што игра и кај тера само се пика блиску до играчот кога треба да оди напред останува позади истото се случува и со икради кога треба да се извлече на страна да створи вишок на нагатомо и Јонатан кога тоа го прави Паласио секогаш имасе добар центршут од гуарин и нагасаки.
Друго кога игра Алварез секогаш се пика на местото на Нагасаки и одма се гуши нападот за разлика од Хернандес кој игра на истата позиција како и Алварез ама останува поусреде така да има повеке опции за проигрување
Трето Јонатан бој е убедливо најслап на теренот три четири утакмице наназад
четврто Андреоли треба да добива повеке шанса
пето немањето конкуренција во нападот си го прави своето во однос на Паласио и Икарди
Шесто Ханданович почнува да покажува зашто вреди 30 милиони
седмо камбиасо не може да издржи 90 минути
Тачка
. Како што кажува и ник-от, може да заклучите за кого навивам. Така да мораше прво мислење у темава да биде. Толку од мене, ај па догодина пак со триплете Добредојде,се надевам ке имаш нешто паметно да кажешДа се пријавам на форумов. Како што кажува и ник-от, може да заклучите за кого навивам. Така да мораше прво мислење у темава да биде. Толку од мене, ај па догодина пак со триплете
![]()
Ако го остајте премн да се дружи со Џони Вајсмилер тешкоо ...Добредојде,се надевам ке имаш нешто паметно да кажеш![]()

При тешки времиња влегуваш во форумов, нешто слично како КовачичДа се пријавам на форумов. Како што кажува и ник-от, може да заклучите за кого навивам. Така да мораше прво мислење у темава да биде. Толку од мене, ај па догодина пак со триплете
![]()

Епа затоа на клупа ќе си седам, само ќе посматрам што се пишува тука и чат пат како Ковачич ќе влезам во игра (у 88ма минута) и ќе пишам нешто.При тешки времиња влегуваш во форумов, нешто слично како Ковачич![]()

У превод: И да дојдат Меси и Роналдо кај нас пак ќе биде исто пошо Мацари ќе си остане тренер.FC Inter Fans - Macedonia
Аусилио: Мацари по крајот на сезоната ќе остане тренер на Интер.
Ќе дојде еден "бомба" играч и уште два "World class" играчи.