Фан Клуб: Интер

Море марш таму во фан клуб ББилан и Јубентус :D..

шала на страна..ви благодариме од се срце и помалце да местите натпревари бидејќи ова вашето нема смисла :D

И денес ако не тепаме нека одат у курац сите (OH WAIT)
Сите веќе се отидени у курац...

Ќе тепаат денес, за роденденот :icon_mrgr:

Можни состави

1979667_626680550752712_571556786_n.jpg

Со победа се доближуваме на Фиорентина на минус еден. Ајмо!

Толку стана депресивен фан клубот дури и на победи не му се радуваме...па 5 натпревари со ред немаме пораз притоа ја добивме Фиорентина на гости и ремизиравме со вториот на табелата каде му сме редовен муштерија Рома 0-0 на Олимпико...денес повторно победивме со тотална доминација на теренот каде Торино со семќниот Черчи не ни го виде голот...

Хернанес можеби не игра ништо посебно но сепак се познава по играта со самото негово присуство бидејќи имаме играч плус што знае да проигра,да издрибла да шутне итн...Паласио звер а Нагатомо и Џонатан нашите главни играчи беа стандарт..

Ајде одиме да ја исплескаме Верона и да го испратиме Лука Тони во пензија :D

Многу добра партија изигра Камбиасо, според мене играч на натпреварот. Исто Ранокиа и Роландо на ниво, многу добро изиграа денес.
Паласио стандард, имаше една добра шанса кога Гуарин направи добар продор, неколку минути пред да го постигне голот.
Треба да добие шанса ДАмброзио, итака Џони мн лошо игра, т.е не игра како првите 10 натпревари од оваа сезона.

Колку депресивна игра имаме, посед како барса, а шанси како Сасуоло.

Му го честитаја првиот роденден на Тохир во Интер со победа, добро е (y)

Многу добра партија изигра Камбиасо, според мене играч на натпреварот. Исто Ранокиа и Роландо на ниво, многу добро изиграа денес.
Паласио стандард, имаше една добра шанса кога Гуарин направи добар продор, неколку минути пред да го постигне голот.
Треба да добие шанса ДАмброзио, итака Џони мн лошо игра, т.е не игра како првите 10 натпревари од оваа сезона.

ако не се лажам,прогласен е за мен оф д меч.
Играта мене сеуште не ми се допаѓа,имаме посед на топка,но без поизгледни шанси за гол,па ако влезе во гол влезе,ако не задоовлни сме и со ебан бод.
Не смееме вака да продолжиме да играме.

Гуарин најслаб, во тежок канал е дечково, не знае каде тера.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom