Фан Клуб: Интер

Пасовите меѓу Ковачич и Хернанес

your-are-doing-it-wrong.gif

Игравме стабилно во одбраната и по средината но проблемот е нападот, многу малку шанси. Крилата потфрлија денеска, ниедна употреблива топка.

Роландо мора да се купи летоска, колку и да кошта! Сакам среден ред од Хернанез-Ковачиќ-Гуарин за следната. Камби доста стабилен денеска.

Lets pull a Milan. :P

Дали само јас имам чуство дека Ковачич нема врска што игра и кај тера само се пика блиску до играчот кога треба да оди напред останува позади истото се случува и со икради кога треба да се извлече на страна да створи вишок на нагатомо и Јонатан кога тоа го прави Паласио секогаш имасе добар центршут од гуарин и нагасаки.

Друго кога игра Алварез секогаш се пика на местото на Нагасаки и одма се гуши нападот за разлика од Хернандес кој игра на истата позиција како и Алварез ама останува поусреде така да има повеке опции за проигрување

Трето Јонатан бој е убедливо најслап на теренот три четири утакмице наназад

четврто Андреоли треба да добива повеке шанса

пето немањето конкуренција во нападот си го прави своето во однос на Паласио и Икарди

Шесто Ханданович почнува да покажува зашто вреди 30 милиони

седмо камбиасо не може да издржи 90 минути

Тачка

Дали само јас имам чуство дека Ковачич нема врска што игра и кај тера само се пика блиску до играчот кога треба да оди напред останува позади истото се случува и со икради кога треба да се извлече на страна да створи вишок на нагатомо и Јонатан кога тоа го прави Паласио секогаш имасе добар центршут од гуарин и нагасаки.

Друго кога игра Алварез секогаш се пика на местото на Нагасаки и одма се гуши нападот за разлика од Хернандес кој игра на истата позиција како и Алварез ама останува поусреде така да има повеке опции за проигрување

Трето Јонатан бој е убедливо најслап на теренот три четири утакмице наназад

четврто Андреоли треба да добива повеке шанса

пето немањето конкуренција во нападот си го прави своето во однос на Паласио и Икарди

Шесто Ханданович почнува да покажува зашто вреди 30 милиони

седмо камбиасо не може да издржи 90 минути

Тачка

за првото би те пратил на психијатар,а за второто се сложувам.

П.С Хернанес,а не Хернандес !!

Да се пријавам на форумов :). Како што кажува и ник-от, може да заклучите за кого навивам. Така да мораше прво мислење у темава да биде. Толку од мене, ај па догодина пак со триплете :icon_lol:

Да се пријавам на форумов :). Како што кажува и ник-от, може да заклучите за кого навивам. Така да мораше прво мислење у темава да биде. Толку од мене, ај па догодина пак со триплете :icon_lol:
Добредојде,се надевам ке имаш нешто паметно да кажеш :icon_lol:

При тешки времиња влегуваш во форумов, нешто слично како Ковачич :D

При тешки времиња влегуваш во форумов, нешто слично како Ковачич :D
Епа затоа на клупа ќе си седам, само ќе посматрам што се пишува тука и чат пат како Ковачич ќе влезам во игра (у 88ма минута) и ќе пишам нешто. ;)

FC Inter Fans - Macedonia

Аусилио: Мацари по крајот на сезоната ќе остане тренер на Интер.
Ќе дојде еден "бомба" играч и уште два "World class" играчи.

FC Inter Fans - Macedonia

Аусилио: Мацари по крајот на сезоната ќе остане тренер на Интер.
Ќе дојде еден "бомба" играч и уште два "World class" играчи.
У превод: И да дојдат Меси и Роналдо кај нас пак ќе биде исто пошо Мацари ќе си остане тренер.
coffee.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom