Фан Клуб: Интер

Васе друже па кај си ти?
Температурите се лоши како и кај нас туку кажи ни какви ќе бидат кога ќе почне сезоната :D
Еве ме пријателче.Чекам само ова Шутка пазаров да заврши,за да го шитнеме Џони на кило,па после да го купиме Хернанес од Лацио.Единствено од сите шпекулации кои се вртат околу трансфер играчи,тој ми прави мерак.
За прогноза да почекаме малку,мислам дека ќе завршиме подобро од минатата сезона.

Готова е работата со Исла ако добро видов. Нека му е со среќа и да се изнаосвојува титули.

Еве ме пријателче.Чекам само ова Шутка пазаров да заврши,за да го шитнеме Џони на кило,па после да го купиме Хернанес од Лацио.Единствено од сите шпекулации кои се вртат околу трансфер играчи,тој ми прави мерак.
За прогноза да почекаме малку,мислам дека ќе завршиме подобро од минатата сезона.

Лотито е тежок за купување играчи ама уште потежок за продавање. За Херннес се врти некоја сума од 25-30 милиони, според мене прескапо, ама Лотито како што е инат попрво би го изгубил како слободен играч отколку да попушти во цената која ја одредил:)

Што е ова реклами на линков..

Де бе да ви го ебам маркушот глуп, дајте салам линк.

73319_505461206207981_807475133_n.jpg

Катастрофа се бе, не Исла, не Наиголан, нас никој не можеше да не извади.

Белфодил гарант не е појаден.

Жална работа ќе е Интер и оваа година требат пари и нови играчи а наш Морати се замислува голем менаџер ништо не бидува од него треба да учи од филмаџијата Де Лаурентис 125 милиони евра ќе инветира во нови играчи го продаде кавани но ќе донесе други квалитетни играчи.
Нашиот голем менаџер ги продаде Ибра,Ето,Снајдер,Мајкон а ги донесе Зарате,Форлан,Роки,Мудингај.

И оваа година ќе дишеме прашина и ќе биде борба за 8-9 место.
Пари му требаат на Интер и нови играчи за менаџерство Морати е 0 никакви познавања го уништи Интер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom