Фан Клуб: Интер

Џонтра Волта јас не сум песимистички расположен....

Не не, тоа не се однесуваше на тебе дефинитивно. Тоа е за тие погоре што пред време знаат што ќе се случува со Интер.
--- надополнето: 17 јули 2013 во 20:00 ---
Хајлајтс има од патетикиве?

Зошто бараш хајлајтс ако се патетики?!

Премногу фактори се во игра у моментов, глупо е дури и да се дискутира за тоа како изиграле и зашто ете, наводно, биле лоши, дека не глеав па еве се водам по одредени коментари.
Прво, има драстична промена во подготовките и тренинг методите, пред умирачка биле играчите, само Белфодил е под посебен третман ради постот, второ, нов тренер = нова фудбалска филозофија, трето, голем дел од фудбалериве за прв пат се заедно. Вака неколку битни елементи да набројам кои под дифолт се аналогни на '' никаков '' фудбал, бар во моментов, у факинг прв меч од годината.
Некаде тука на старт на Август е битно да се поправи играта и да бидат на задоволително ниво за тој дел од подготовките, имаат и меч од купот у прелиминарната фаза од истиот :facepalm:, а првиот меч од Серија А е тек на крај од Август, или почеток на Септември, по што ќе следи паузата ради репрезентативните мечеви.

Ич не ми е релевантно у моментов како тераат, само да не се повреди некој на подолг период, бар на физички план знам дека Мацари перфектно ќе ги подготви, тоа е једини сегмент од неговата работа што мене од увек ми се свиѓал, во пакет со изборот на имиња за клубот, за све друго веќе се имам изјаснето што мислам, да не се повтарам за мојот став за Бајага.

Ладете си го до старт на сезона, имињата кои ќе дојдат воопшто нема да се лоши со оглед на околностите и фактот што не играат у Европа, тоа што треба да ве загрижува е ефективноста на тактичките замисли на тренерот кој до сега бар мене воопшто не ме импресионирале.

Aиии овој Мира, ете кандидат плус за сите оние математички трансфер комбинаторики ...

google translate :

Conte on Isla :

"It 'a player of Juventus, I am happy to be his coach. I am convinced that this year will be good, you play the place with those who play on the wing. I do not see no problem, I do not put the cart before the horse.

google translate :

Conte on Isla :

"It 'a player of Juventus, I am happy to be his coach. I am convinced that this year will be good, you play the place with those who play on the wing. I do not see no problem, I do not put the cart before the horse.

Ништо од тоа, утре најкасно задутре почнува со тренинзи во Пинцоло.

http://kajgana.com/papis-sise-kje-mora-da-zamine-od-njukasl-zaradi-nedorazbiranjata-so-dresot

Еве една достапна одлична прилика ...
Идеална и за Мацари, а и со Њукасл имаат воспоставено асални односи. Иначе нема никаква поврзаност до сега у медиумиве на оваа тема, чисто онака, дека ова би бил идеален трансфер маневар у моментов.

Јунајтед од тајландски олстар изгубија, гол не дадоа,
И кешираа милиони од организаторот. Не споредувај тоа е сосема друго.

Интер на отворање на сезона секогаш игра со нисколигашки тимови кои служат за полнење и подигање морал. Гледав лани летото лагано дадовме 6 на мајтап. Сега не можат екипа од Сериа Д да ја наполнат, за тоа не треба ни тренинг ни формација ни уиграност, треба да демонстрираш квалитет.

Ај, ќе се стрпиме, има време и Џони ќе се врати...

И кешираа милиони од организаторот. Не споредувај тоа е сосема друго.

Интер на отворање на сезона секогаш игра со нисколигашки тимови кои служат за полнење и подигање морал. Гледав лани летото лагано дадовме 6 на мајтап. Сега не можат екипа од Сериа Д да ја наполнат, за тоа не треба ни тренинг ни формација ни уиграност, треба да демонстрираш квалитет.

Ај, ќе се стрпиме, има време и Џони ќе се врати...
Io, srsly, немаме ние капацитет од 1 меч да судиме што ќе следи за време на наредна сезона, не од ваков натпревар, резултатот е у втор план за време на подготовките, пример еве еден да ти дадам, лани Интер да освоеа титула, овие 3-0 воопшто немаше да ве тангираат, сега дека сме навикнати на тежок хејт па све ни смета, дури и ова, нешто апла нерелевантно во моментов.

Io, srsly, немаме ние капацитет од 1 меч да судиме што ќе следи за време на наредна сезона, не од ваков натпревар, резултатот е у втор план за време на подготовките, пример еве еден да ти дадам, лани Интер да освоеа титула, овие 3-0 воопшто немаше да ве тангираат, сега дека сме навикнати на тежок хејт па све ни смета, дури и ова, нешто апла нерелевантно во моментов.
Знам ама шо ги тркалам.

КОНТЕ ГО БЛОКИРАЛ ТРАНСФЕРОТ НА ИСЛА!!! :mad::facepalm::tapp:

Додека не најде замена.

Или јас како го гледам ова: зосто да го продадеме на лут ривал, подобро да го продадеме во Фиорентина и др. клубови или пак нека седи цела година на трибина нема да можеме да најдеме замена за него т.е нема на пзарот за Конте.:P

Додека не најде замена.

Или јас како го гледам ова: зосто да го продадеме на лут ривал, подобро да го продадеме во Фиорентина и др. клубови или пак нека седи цела година на трибина нема да можеме да најдеме замена за него т.е нема на пзарот за Конте.:P

Јувентус не го дава Исла или кој било друг во Фиорентина па за леб да им требат парите. Поготово после епизодата со Јоветич. На крај сепак ќе заврши кај вас,прашање на време е. Ма да не знам шо толку се загреавте за него,страшен пад на форма имаше. Некој велат дека така било пошто не добивал минутажа,ама ете и таја шо ја имаше тотално незабележлив беше. За сите утакмици шо ги изигра во јуве,не се сеќавам еден корисен центаршут или пробив по негова страна да имаше,секое нафрлување или блокирано или преку сите па во гол аут.
Ама ајде,можи кај вас ќе си ја пронајди формата,башка изјавуваше дека сакал и самиот во Интер да игра

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom