Фан Клуб: Интер

Со еветнуалното доаѓање на Наинголан дефакто Интер ќе нема апсолутно никаква потреба од инвестиција за играч од типот на Фабрегас, не дека он е лош, ама Ковачич, Гуарин, Наингола, не треба нив да им се тутне играч ко Фабрегас, туку некој од типот на Бонавентура и остали потенцијали, што на старт од нивна кариера тука ќе се со ротирачки статус.

Интер ако инвестира во асален фудбалер, тоа треба да биде некој од нападот, Лавеци, Санчез ... тие се достапни.

Друга работа, Чави веќе годините почнуваат да го газат, Тијаго ќе си оди сигурно од Барса, зашто побогу би се откажувале од услугите на Фабрегас. Нема никаква логика ова, а и он сака да освои ЛШ, каде тоа со Интер, бар наредни 2 тоа е сајнс фикшн.

п.с. ќе дое исла бре.

Абе 10 играчи да ни фалат во средниот ред Фабрегас никогаш нема да дојде, барем не со оваа управа на чело. А за Исла не сум многу сигурен, прво нека потпише, да го видам онака со дресот па после ќе се радувам, некако сценариово до сега ми е “веќе видено“ од прошлите лета.

Жулио Цезар во Наполи.Ќе заработи 2.3 милиони евра за 2 годишен договор(1.1 годишно).Во Интер не сакаше да слушне за намалување на платта на 3 мил а сега во наполи ќе заработува дупла помалце.

Ми чуе за Цезар да ти кажам. Моментално имаме три пати боље голман од него.

Жулио Цезар во Наполи.Ќе заработи 2.3 милиони евра за 2 годишен договор(1.1 годишно).Во Интер не сакаше да слушне за намалување на платта на 3 мил а сега во наполи ќе заработува дупла помалце.
Кој рече?

Јунајтед им дава на Барса 35 милиони фунти за Фабрегас.
Пишете пропало и за овој. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom