Фан Клуб: Интер

Леле и јас сеа прочитав за Фабрегас. Овие стварно мислат дека сме ебани у мозокот, друго јас не гледам.
Ми фали Џони у темава, неговите ставови се идеални кога е во прашање ваков период од годината. :D

Ај бе шо ги ебам со Деко ќе праиме пари на Интер следна сезона, гарант големи коефициенти ќе ни даваат. Нели Деко reloaded! ?

Судејќи според твојот став, деновиве ќе требаше да вадиме 3 години од смртта на цела управа на Интер, ради извршено харикири.
Ти реков и пак ќе ти речам, веќе неколку години по ред се случува ова, не е прв пат.

Муабетот е дека неспоредливи се трансферите на Тевез,Лукас,Санчез со овој.Прво цената му е мала,за разлика од горе наведените.Вакви трансфери Морати и Бранка во задниве години обожаваат!Второ и многу важно е што е небитен за Јувентус!Нема споредба со 25 мил.еура и врз трансферите што ги спомна погоре.Затоа мислам дека Исла е наш играч,а истово го потврдуваат некои медиуми низ Италија

Агентот на Исла Остануваат уште мали детали
Работата е завршена агентот на Исла

Claudio Vagheggi агентот на исла потврдува дека договорот практично е готов

За да се заврши овој трансфер останануваат уште ситни детали
Дали Исла ќе прифати помала плата

Незнам од дека доаѓа ваква информација
и нејкам да коментирам
Морам да кажам дека сега сум повеке оптимистички него што бев вчера
Повторувам останувам уште ситни детали но работата е завршена

Леле и јас сеа прочитав за Фабрегас. Овие стварно мислат дека сме ебани у мозокот, друго јас не гледам.
Ми фали Џони у темава, неговите ставови се идеални кога е во прашање ваков период од годината. :D
Со еветнуалното доаѓање на Наинголан дефакто Интер ќе нема апсолутно никаква потреба од инвестиција за играч од типот на Фабрегас, не дека он е лош, ама Ковачич, Гуарин, Наингола, не треба нив да им се тутне играч ко Фабрегас, туку некој од типот на Бонавентура и остали потенцијали, што на старт од нивна кариера тука ќе се со ротирачки статус.

Интер ако инвестира во асален фудбалер, тоа треба да биде некој од нападот, Лавеци, Санчез ... тие се достапни.

Друга работа, Чави веќе годините почнуваат да го газат, Тијаго ќе си оди сигурно од Барса, зашто побогу би се откажувале од услугите на Фабрегас. Нема никаква логика ова, а и он сака да освои ЛШ, каде тоа со Интер, бар наредни 2 тоа е сајнс фикшн.

п.с. ќе дое исла бре.

^ Незнам кој би се закачил на муабет дека ке дојде Фабрегас, за мене Лавеци или Санчез ке биде еквивалентно на блага ерекција. А тоа дека Исла ке дојде мислам дека работата е при крај, само некако Коби да го убедиме :)

Добро е што ќе го донесат Фабрегас. А ние овде мислиме се заебаваат на трансфер пазаров и ги ребраме непотребно.

Вчера марота го изјави ова

"We have had a request from Inter, politely received, but there is no financial agreement," the 56-year-old said. "In fact, we are not even past the stage where you talk to the player."
па имаше гласини касно вчера демек ке си оди Исла од тренинг центарот на Јуве но тоа не се случи денес исла постигна 2 гола и Конте размислува да го задрши.
Во Италија најреален извбор е Ди Марцио никој друг пособено не Медиасет и остали

Во Јуве се решени да го запознаат Бранка и да му се заблагодарат за се што направи за нив. Исто и да проучат како работи неговиот прекрасен ум, за да не се заебат некогаш и тие...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom