Ѓорче 1932
тој сум...
dobro timce sklopeno,uste Naingollan da dojde.Kako sto citam so Isla e gotova rabotata,isto taka i so Dragovic,uste nekako da se prodadat ili izbrkaat Silvestre i Chivu,za da dojde Dragovic.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кладба дека нема да дојде Исла?
И новите преговори за Исла пропаднаја Марота ја одби вашата понуда
Од кај тоа па сеа?
Во што сакаш?
Ај ќе праиме муабет на 31 август, кога ќе дојдат некои нови Џонатановци.
Абе аман, секое лето исти курац е, зарем пред две лета Санчез не беше скоро договорен? Инлер? Тевез да не праам муабет... Исто ќе биде и со Исла.
Ако го ставаш Исла во ист кош со Санчез,Тевез и Инлер,стварно незнам шо да си помислам за тебе.Или сакаш да се контраш тука со сила,или имаш проблем со реалноста.Трето нема!Не збориме за Јоветич или Лавеци побогу...
Мене не ми беше муабетот за квалитетот на фудбалерите него за играњето курташак на нашата управа. Јас само споредив што се дешаваше претходните 3-4 лета, така да не очекувам ништо поразлично да биде и ова лето.
П.с.
![]()
Ako неможат да договорат играч кој е непотребен во својот клуб,кој моли да игра за Интер и читав дека и е спремен и платата да ја намали,само за да игра во Интер,тогаш групно харикири нека направат Морати,шеширџијата,аусилио и сите останати ликови од управата.