Фан Клуб: Интер

dobro timce sklopeno,uste Naingollan da dojde.Kako sto citam so Isla e gotova rabotata,isto taka i so Dragovic,uste nekako da se prodadat ili izbrkaat Silvestre i Chivu,za da dojde Dragovic.

јас мислам дека Мацари сепак знае што прави,и ќе склопи еден добар конкурентен тим за следната сезона.

Кладба дека нема да дојде Исла?

Во што сакаш?

Лично ми се допага Исла и требаше лани да се земе ама јувентус имаше боље понуда, мада грееше клупа цела сезона. Држи вода муабетот за Ван Дер Вил,и исто држи вода дека јувентус и Интер имаат случено договор околу трансферот на Исла и понатамошниот тек на трасфер пазарот. Едноставно е , земете го Исла ама остајте го Коларов се со цел да немора да конкурираме со понудата што сакаме да ја пратиме.Кога станува збор за таков бизнис Италијаниве имаат толеранција бидејки уште нема влезено арап што ке ја ебе цела работа.

Мој тип , Исла и Зунига во Интер , коларов кај јувенташиве.

За кур ти е Зунига.. Исла и Наинголан и комплетирани сме, рагович место Силвестре и Киву, Скелото исто аутсајд и Ранокија да си остане..

Ханданович
Карицо
Кастелаци/
Кампањаро
Ранокија
Хуан Хесус
Андреоли
Самуел
Драгович/
Исла
Џонатан
Гуарин
Кузмановиќ
Ковачич
Наинголан
Мудингај
Камбијасо
Оби
Нагатомо
Переира/
Рики Алварез
Паласио
Белфодил
Икарди
Милито.
Тоа е тоа.

И новите преговори за Исла пропаднаја Марота ја одби вашата понуда

Ако ова е добро склопено и СОЛИДНО тимче, што за џабе се нервираме ние што сме ги следеле Роналдо, Виери, Баџо, Паљука, Рекоба итн. мн итн. други, во редовите на Интер. Но ајде со ваква утепана Серија А може ќе успееме до Лига Европа.

Во што сакаш?

Ај ќе праиме муабет на 31 август, кога ќе дојдат некои нови Џонатановци.

Абе аман, секое лето исти курац е, зарем пред две лета Санчез не беше скоро договорен? Инлер? Тевез да не праам муабет... Исто ќе биде и со Исла.

Ај ќе праиме муабет на 31 август, кога ќе дојдат некои нови Џонатановци.

Абе аман, секое лето исти курац е, зарем пред две лета Санчез не беше скоро договорен? Инлер? Тевез да не праам муабет... Исто ќе биде и со Исла.

Ако го ставаш Исла во ист кош со Санчез,Тевез и Инлер,стварно незнам шо да си помислам за тебе.Или сакаш да се контраш тука со сила,или имаш проблем со реалноста.Трето нема!Не збориме за Јоветич или Лавеци побогу...

Ако го ставаш Исла во ист кош со Санчез,Тевез и Инлер,стварно незнам шо да си помислам за тебе.Или сакаш да се контраш тука со сила,или имаш проблем со реалноста.Трето нема!Не збориме за Јоветич или Лавеци побогу...

Мене не ми беше муабетот за квалитетот на фудбалерите него за играњето курташак на нашата управа. Јас само споредив што се дешаваше претходните 3-4 лета, така да не очекувам ништо поразлично да биде и ова лето.

П.с. :pos:
1016176_554468661306874_549804980_n.jpg

Мене не ми беше муабетот за квалитетот на фудбалерите него за играњето курташак на нашата управа. Јас само споредив што се дешаваше претходните 3-4 лета, така да не очекувам ништо поразлично да биде и ова лето.

П.с. :pos:
1016176_554468661306874_549804980_n.jpg

Ako неможат да договорат играч кој е непотребен во својот клуб,кој моли да игра за Интер и читав дека и е спремен и платата да ја намали,само за да игра во Интер,тогаш групно харикири нека направат Морати,шеширџијата,аусилио и сите останати ликови од управата.

Ako неможат да договорат играч кој е непотребен во својот клуб,кој моли да игра за Интер и читав дека и е спремен и платата да ја намали,само за да игра во Интер,тогаш групно харикири нека направат Морати,шеширџијата,аусилио и сите останати ликови од управата.

Судејќи според твојот став, деновиве ќе требаше да вадиме 3 години од смртта на цела управа на Интер, ради извршено харикири.
Ти реков и пак ќе ти речам, веќе неколку години по ред се случува ова, не е прв пат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom