Фан Клуб: Интер

Пробав на полувреме у ВЦ, ама се бре мочковци 'баго. И решив да трпам.

Шала на страна, тоа со пеналот ми беше сумливо. Розеви копачки ноеше играчот(Милито или Ранокија), изгледаше како да беше. Друго не ми текнуе у моментов баш, што како се дешаваше.
Оној Хуан, откако ја искрши глаата вчера, како друг играч да играше. Касано го свирнаа мислам кога излагаше, некој негодуеше кога влезе Рики, ама овој па бод им донесе. На крај можеше и победа.

И второто голче на Интер. Подолго клипче, голот следи во втората половина од истото:)

Нооооо... Рики Алварез, ноооо... :pos:

Нема гол, а? :)

Чудно ми дојде 'баго. Голот си беше чист, а глеам резултатот ист.
Тој што свика Ноооооо, сите зборови до еден, си ги повратил. Ноооооооо, ама со прв добир на топка, тимот негов гол даде.

Чудно ми дојде 'баго. Голот си беше чист, а глеам резултатот ист.
Тој што свика Ноооооо, сите зборови до еден, си ги повратил. Ноооооооо, ама со прв добир на топка, тимот негов гол даде.

ќе ти ибам тоа среќникот ќе ти ибам :D

И судијава признал дека за момент изгубил контрола во мечов на крајот во мо,ентите кога беше направен пенал врз Ранокија ( рекол дека апла се сконцентрирал на тоа дали е внатре или надвор и за момент не бидел што точно се десило, дали имало или немало контакт ), једина добра ствар во ова е што би требало колку толку да престанат да грешат на штета на Интер, 3 меча по ред тоа се прави со тоа што потенцирам, вината е пред Се кај Интер што кикснаа и со Аталанта и со Каљари, грешки 1 милион, и со феноменално судење они тука ќе губеа бодови, али ок, ќе има натпревари ко оној со Јуве на пример каде тимот играше добро а ради судии ќе го јаде, што тогаш за наша огромна среќа не беше случај но мала е веројатноста во исти околности Интер пак да победи.
--- надополнето: 20 ноември 2012 во 12:44 ---
Снајдер опет повреден?
Почуствувал мала болка па го напуштил тренингот али ништо страшно, инаку мечот со Парма е во Понеделник, не во Недела.
Ден плус одмор, абе со Рубин пуштај све младо, Парма мора да се победи, Јуве играат со Милан, тежок меч е за нив али тоа е секундарно, примарно е тоа да се излезе конечно од оваа мала резултатска криза, ако кикснат евентуално Јуве тоа е само плус.

Изгледа Касано е суспендиран 2 натпревари, а Страмачиони еден, валда Страма е суспендиран за црвениот картон, незнам дали ако добие тренер црвен наредна утакмица нема да биде на клупа, и ова е еден проблем, плус исто така изгледа Гаргано има 5 жолти картони и тој е суспендиран еден натпревар, ќе биде тешко со Парма, валда ќе се врати Гуарин, Кутињо и Алварез ќе добијат шанса еден сигурно, само во средина ќе биде лошо за местото на Гаргано, го немаме Мудингаи.

Kasano misli deka igra vo Inter i site mu se plashat... Ima pravila, shto ne mu davat ban 2 natprevari na Zaneti?

Dobra strana na ova e shto ke mozhe Kutinjo da startuva, megjutoa kolku i da igra dobro, sepak "ne e inter materijal" vo ochite na Strama...

Ako zgreshi i startuva so poveketo prvotimci vkluchuvajki go Kutinjo i Snajder za vo UEFA, e togash sve e gotovo...

Kasano misli deka igra vo Inter i site mu se plashat... Ima pravila, shto ne mu davat ban 2 natprevari na Zaneti?

Dobra strana na ova e shto ke mozhe Kutinjo da startuva, megjutoa kolku i da igra dobro, sepak "ne e inter materijal" vo ochite na Strama...

Ako zgreshi i startuva so poveketo prvotimci vkluchuvajki go Kutinjo i Snajder za vo UEFA, e togash sve e gotovo...

пепе и компанија на дуелот против Катанија што правеа чедо !?

сусп....what ?

Lorente izjavil deka Italija ke bide broj 1 destinacija dokolku zaminuva od Atletiko, vo koj klub ne e rekol.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom