Фан Клуб: Интер

Ние ако чекаме тој варгас да не направи екипа си ебало мајката...џабе и да дојди пак Станович и Камбиасо ќе играат во средниот ред а златни деца на клупа ќе дремат..а и плус тренер ни е Раниери што знчи автоматски ќе му измисли некоја чкљ позиција во средниот ред и нормално после фејл ќе биди!

Некој да знае нешто повеќе за погба 18-годишниот фудбалер на Манчестер Јунајтед.На интерњус и на нашите сајтови пише дека интер ги започнал преговорите со неговиот агент
--- надополнето: 15 декември 2011 во 19:31 ---
393642_199876813433090_146269118793860_428583_117501287_n.jpg

Погба е страшно талентиран момак од средниот ред, лично го имам гледано 2-3 пати како игра за Јунајтед и можам да кажам дека е стварно одличен, ама чисто сумњам дека Ферги ќе го даде. По изјавите мислам дека е еден од младинците кој Ферги го цени доста многу, ако не и највеќе така да тешко дека ќе го даде, он е иднината на Јунајтед, едино на позајмица негде низ Англија, за во Интер не верувам. По мене ова е само чиста шпекулација. Али ако стварно има некаква можност за трансфер јас со две раце би го земал!

И да дојде Погба кај вас, Станкович и баграта ќе имаат предност :) Реално сега за Погба, тимот си направи и проблеми со неговиот трансфер од Ле Авр пошто демек имало неправилности во трансферот и чим цела година се заминаваа со тие неправилности и не се премислија за трансферот на Погба, не верувам сега да го пуштат туку така. Но ќе видиме.

Да тој е. Порано можеше да игра само во средината, сега е оспособен и по крилата.
Koлку и да е способен, кај нас ќе се онеспособи..:D (читај : Кварезма и остала багра.. )

Ме интересира дали ќе може да го пријавиме Форлан за ЛШ, сеа во 1/8, нели во јануари може да се прави модификација на листата за играчи?

ме интересира Сантон како напредува ????
има птенцијал во него???
игра таму за Њукасл ???

Осеќав дека ке падне Марсеј,можевме да добиеме и далеку полесен противник но сепак пак сме какви такви фаворити! Интересно е што во 1/4 финале сигурно ке оди некој од Апоел/Лион и Бенфика / Зенит ,ако добиеме некој од овие во 1/4 финале реално можеме и до 1/2 финале:pos:

Противник по наша мерка.Екипа која игра спор и цврст фудбал кој повеќе ни одговара за разлика од екипи кои играат брз фудбал со крила и контри.И подобро што ни падна Марсеј него ли да играме на -15 во Русија со Зенит против Спалети ;).Само да не намести некој судија Платини за французиве :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom