Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знам дека ке имаат повеќе публика,мислам дека (60 000 наспроти 20 000 за нас) ,али сепак теренот е тој и тука не влијае многу кој е домаќин ,доволен доказ е победата пред 2 години кога ги тепавме со Мурињо 0-4Кирца со Милан у гости играме, знам дека е на ист стадион али има разлика во однос на публиката, домаќинот има далеку повеќе навивачи и далеку поголема подршка.
Брат извини што ќе ти се убацам вака ама според тебе секоја утакмица ќе ја изгубиме и на секој натпревар сме аутсајдери. Сите сфаќаме дека Интер не игра најдобро али колку и да е лузер Раниери неможе нонстоп да игра лош фудбал. Со враќање на неколку првотимци играта ќе си дојде на свое место а и резултатите. Не ме сфаќај погрешно, секој си има право на свое мислење али некако премногу песимистички тераш.Не си прајте филмој по многу..додека Раниери ни е тренер нема да влезиме во онај препознатлив победнички ритам..следната со Чезена на гости 1x како планина е..нема шанси да победиме!
Брат извини што ќе ти се убацам вака ама според тебе секоја утакмица ќе ја изгубиме и на секој натпревар сме аутсајдери. Сите сфаќаме дека Интер не игра најдобро али колку и да е лузер Раниери неможе нонстоп да игра лош фудбал. Со враќање на неколку првотимци играта ќе си дојде на свое место а и резултатите. Не ме сфаќај погрешно, секој си има право на свое мислење али некако премногу песимистички тераш.![]()
Кај Џони бараш оптимизамБрат извини што ќе ти се убацам вака ама според тебе секоја утакмица ќе ја изгубиме и на секој натпревар сме аутсајдери.
Кажано му е сто патиБрат извини што ќе ти се убацам вака ама според тебе секоја утакмица ќе ја изгубиме и на секој натпревар сме аутсајдери. Сите сфаќаме дека Интер не игра најдобро али колку и да е лузер Раниери неможе нонстоп да игра лош фудбал. Со враќање на неколку првотимци играта ќе си дојде на свое место а и резултатите. Не ме сфаќај погрешно, секој си има право на свое мислење али некако премногу песимистички тераш.![]()