Фан Клуб: Интер

Да да сеа во Вторник,давање 2.50 кофициент бреееее :D

Иначе мене Палермо,за 9 илјади уплата 50 денари,од курташак го пишав ливчето ....
Наминав сеа до темана поплаки и ти го видов ливчето... За греота е Палермо да те заебе матер им ебам мафијашка. Али увек се паѓа на такви екипи, сите се палиме демек имаат 6-0-0 дома и оп губи од Демир Хисар дома.

Деко батали бонови, куќа спомна прееска :P

Да да,ке сврзиме уште некоја утакмица,и од Кошаркава нешто.:)

И ти ко Џони си станал шиткач. :D
Ја ги избегнав нив се запалив на Наполи али идиотите неможат да ги тепаат Новара.
Ко Интер станале упм :)
Сега пукај ги Интер со Џенова у вторник, тепаат гарант.

Абе толку ми беше сигурна,спремен бев и на куќата да се кладам дека ќе тепаат комшиките...
Уште вторник ќе играм спортска,мада нема некој добри утакмици,ако изгубам,ќе им ебам матер на кладилниците :D
Пред една недела ме зезна една за 200 евра,вчера исто така една за 300 евра,денеска една,ама ај,кај и да е ќе пукне,ќе затворам некоја кладилница :pos:

Ултра како татко ми си ист, и он игра оптимистички на енормно големи суми, ама ако убаво вика он, кад тад ќе упали. :)
Него убаво пиша Весли, да се сврзе Интер со ракомет/кошарка и може да се извади добра пара.

Ај уште овој пат,да не бидеме оф топик.

Од мене Олимпијакос 1 му треба за следна фаза,и Анадолу Ефес е тука... такоџе и Монтепаски дома мислам сите играат заедно со Интер на 1000 ете некоја пара.

Ај уште овој пат,да не бидеме оф топик.

Од мене Олимпијакос 1 му треба за следна фаза,и Анадолу Ефес е тука... такоџе и Монтепаски дома мислам сите играат заедно со Интер на 1000 ете некоја пара.
Се согласувам ја претеравме, и од мене последен пост за спортскава. Не ги пипај Сиена дома играат со Барса, тешко дека ќе тепаат. Олимпијакос, Уникс и Реал ти се од мене. :)

Се согласувам ја претеравме, и од мене последен пост за спортскава. Не ги пипај Сиена дома играат со Барса, тешко дека ќе тепаат. Олимпијакос, Уникс и Реал ти се од мене. :)

Реал изгуби од Естудиантес денес бе хахахаха

О ти, Евролига е тоа, таму газат. Не играј првенства, знаат често да заебат. :D

Не сакам да ви се мешам, но мислам дека претерувате и вие, имате ПП(приватни пораки), да си кажете меѓу себе кој и за колку ве заебал на спортска. Јас не играм спортска, а и не сум расположен да читам такви мислења барем не тука, на ова тема, Фан Клуб Интер.

Не сакам никого да провоцирам, или навредам но мислам дека ако вака продолжиме, ќе нема зошто да ја нарекуваме ова тема, Фан клуб Интер, тука едноставно, Фан Клуб на Тролови.

пс. чао пријатно, се најубаво.

Hotmail искрено во право си..што е така така е можебби некој од страна не го интересира за нашите типови..ако фатам јас да пишам кој колку што ме заебал или што сум пишал тука крај ќе нема..ова е фан клуб на Интер и сите сакаат да дознаат се во врска со клубот

кој е овој фил ајви за интер е или не ... кисне на фан клубов со лајкови ама на секоја негативна вест за интер ги става ?

Јас веќе подолго време барам лајк од него, ама не можам да добијам. Не е фер, сите имаат лајк од Фил, само јас не. :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom