Фан Клуб: Интер

Има некој семинарска Берзата на Македонија ?
--- надополнето: Dec 11, 2011 11:08 PM ---
И не досадувам повеќе ќе ве оставам на мира :)

Сеа ќе се стаат ин а рилејшншип со Син. :D

It's COMPLICATED хахахахха.

With нема да имаат пошо едниот нема да го прифаќа другиот :))))

Него НАПОЛИ што ми направи аууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу

It's COMPLICATED хахахахха.

With нема да имаат пошо едниот нема да го прифаќа другиот :))))

Него НАПОЛИ што ми направи аууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу
хахахаахахаха
Тебе бар некој тим што го знаеш, а мене дсалдсадласјдсадјасд- Клермон, Франција куп кој лузер сум упм, Раниери не ми е рамен.

хахахаахахаха
Тебе бар некој тим што го знаеш, а мене дсалдсадласјдсадјасд- Клермон, Франција куп кој лузер сум упм, Раниери не ми е рамен.

Да не се фалам и јас која ме зезна и за колку пари :pos:

Пиши си слободно, увек у недела навечер ја и Деко си чатиме за спортска и кој не зезнал :)

Идете во поплаки,и видете мене што ме одра,и за колку пари и колку уплата :mad:

Koмшиките ме швркнаа за 100 илјади денари хухуху -.-

абе аир да не видат никогаш повеќе !!
И ти ко Џони си станал шиткач. :D
Ја ги избегнав нив се запалив на Наполи али идиотите неможат да ги тепаат Новара.
Ко Интер станале упм :)
Сега пукај ги Интер со Џенова у вторник, тепаат гарант.

Ја ги избегнав нив се запалив на Наполи али идиотите неможат да ги тепаат Новара.

Не ги ебам , куќата ја ставам на Интер у вторник - ако изгубат , се октажуем од коцка:D

Абе утре Јувентус ќе победат па јана мајка нека е..па не ми се верува Рома без пола тим да успеат да му извадат нерешено на оние здивените...плус посекако вечно губат од нив коќе иргаат на Олимпико па:D

Да да сеа во Вторник,давање 2.50 кофициент бреееее :D

Иначе мене Палермо,за 9 илјади уплата 50 денари,од курташак го пишав ливчето ....

Да да сеа во Вторник,давање 2.50 кофициент бреееее :D

Иначе мене Палермо,за 9 илјади уплата 50 денари,од курташак го пишав ливчето ....

Со бонче 2.5 бона м ?

Или бонче зијан :))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom