Фан Клуб: Интер

A disposizione: 12 Castellazzi, 11 Alvarez, 22 Milito, 28 Zarate, 30 Castaignos, 42 Jonathan, 77 Muntari.

На клупа немаме ниту еден одбранбен . Ако памтите Гасперини играше со тројца назад и плус чуваше уште еден одбранбен на клупа ако не се лажам и затоа немаше место за Алварез . Да се надеваме дека нема да се повреди никој од централните .

Форца Интернационалеееее !!!
И да се повреди некој од централните не дај боже, Киву се префрла таму а влага Џонатан. :)

ААААА еве од одма мераци гледам. Браво за Раниери очекувам денес победа и добра игра на Кутињо. Конечно Пацо е прва постава, а и паметно што го остави Зарате на клупа, ем за ЛШ да го сочува ем да има алтернатива на клупата за напад покрај Милито.

Ќе се кладиме на нашиве :P: P ?

Знаеш ли кој е тој на сликата? :)
Не бе,
21536635v2_480x480_Front.jpg

--- надополнето: Sep 24, 2011 3:27 PM ---
Мунтари никогаш не се влечел по терен.
Дечкото изгуби ептен на самодоверба и со тоа прави премногу грешки во пасовите и премногу непромислени стартови.
Заборави нешто...

Аааа коа сум прост и губам пари со Новара, Палермо и Рома сеа на нешто поситно ги изиграв и плус Арсенал, Ливерпул, Баерн и Базел. :)

Интер мораш да тепаш,во тебе се крстам денес на ливчето ! На едно ливче пред малце ме заеба миленикот Вардар за добра пара,се надевам нема Интер да ми го направи истото!

Интер мораш да тепаш,во тебе се крстам денес на ливчето ! На едно ливче пред малце ме заеба миленикот Вардар за добра пара,се надевам нема Интер да ми го направи истото!

пичко , нема молење !!!!!! Малер е ....еве и Стефан ќе ти каже хаххаха

ХАХАХА Деко јеботе ко да знаеш дека сакав истото да му го пишам :)
Кирца брат нема молење, идеш самоуверено дека ќе изгубиме 3 комада и фаќаш. :P
--- надополнето: Sep 24, 2011 3:50 PM ---
И денес ако заебат нашиве ја мислам да се откажеме од спортска и да не се труеме со тоа срање до крајот на животот, бар ќе поживееме некоја година плус, без нервози.. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom